Afrodizyak Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

Bilinçaltı Testi : Kapının Arkasındaki Gerçek!

Aşka dair edindiğimiz bazı tecrübeler bizi derinden yarayabilir. Bir çok kişi geçmişinde yaşadığı büyük aşkın tesirinden hala kurtulamamış ve yeni serüvenlerinde de etkilerini yaşamaya devam etmektedir. Edinilen bazı negatif tecrübeler ise ileriye doğru adım atmamızı oldukça zorlaştırmaktadır. Başa çıkmak için türlü yollar deneriz ama başarılı olamayız. Yapılması gereken tek şey ise tecrübe edilen hangi duygu veya durum ise bunu kabullenmektir. Biz kaçtıkça takibi sürdürmeye devam edecektir. Peki bu sorun nedir? Belki de onu anlamlandıramadığımız için çözüm yollarını bulamıyoruz. Eğer hazırsanız bu konuda size yardım edebiliriz. Öncelikle belirtmek isteriz ki bu yazılanların bilimsel bir dayanağı yok. Aslında sizin de bildiğiniz gerçekler. Sadece bunları yazıya dökerek bir farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Hazırsanız başlıyoruz!

Şimdi yapmanız gereken ilk adım rahat ve yalnız olduğunuz bir ortama geçmek. Hafif, sizi rahatlatan bir müzik açın. Gözlerinizi kapatın, iç dünyanız ile bağ kurabileceğiniz dinginliğe erişmeyi bekleyin. Bu esnada size pişmanlık hissettiren, suçluluk duyduğunuz anıları kısaca hatırlayın. Şarkınız bittikten sonra gözlerinizi açın. Her kapıya dikkatlice bakın. Hangi kapı sizi kendisine çekiyor? Önünde olsanız hangi kapıdan içeri girmek isterdiniz? Derin bir nefes alın ve benliğinizin tercih ettiği kapıyı açın! Seçtiğiniz kapı…

Hayata dair çok büyük beklentileri olmayan, ufak şeylerle mutlu olabilen birisiniz. Aşırılık sizin hayatınızda asla yer alamaz. Aşık olduğunuz kişi ile yaşadığınız en büyük fikir ayrılıkları da bu noktada başlıyor. Sizin mütevazi ve zarif yapınız ile onun gösterişçi yanı hep mücadele içerisinde. Ketum biri olduğunuz için sizi üzen sorunları paylaşmakta hep tereddüt ediyorsunuz. Sizi kırdığı zamanlarda hep içine attığınız için bunlar birikiyor ve olmadık zamanlarda patlamalara yol açıyor. Size ters gelen bir davranışından dolayı onu uyarmaya kalktığınızda sanki onu yönetmeye çalışıyormuşsunuz gibi garip tepkiler veriyor. Siz onu çok iyi anlıyorsunuz ama o sizin derindeki benliğinizi görmeye çalışmıyor bile. İletişim konusunda eksikleri gidermek yerine sadece üstünü örtüyor. Siz her anınızda onu merkeze alıp, planlar yaparak geçiriyorsunuz fakat o bunun farkında değil. İlerleyebilmek adına hayatınıza aldığınız kişileri bu kadar odak noktası haline getirmeyin. Bırakın onlarda biraz efor sarf etsin. Sizi sevdiğini, değer verdiğini gösterebilmesi için bir adım geriden izleyin. İlişkiye kendinizi adamın harika ama biraz frenleyerek ilerlemeniz gerekir.

Yaşamın her anından büyük sevinçler çıkartabilen birisiniz. Etrafınıza her daim pozitif enerji saçıyorsunuz. Eğlenceli yapınız ile ilk fark edilen kişi olmayı başarıyorsunuz. Işığınız o kadar güçlü ki size aşık olanların sayısı bir hayli fazla. İlk başlarda bu büyüye kapılıp derin aşka düşen kişi daha sonrası sizin bu sosyal yönünüzden şikayet etmeye başlıyor. Haliyle de kıskançlık krizleri beraberinde tartışmaları getiriyor. Asıl sorun kendinizi bir yere ait hissedememek. Aşık olma konusunda sıkıntınız yok. Fakat kendi içinizde bu duyguyu çok sorguluyorsunuz. Bağlanmaktan korktuğunuz için ilişkileriniz sürekli yarım kalıyor. Bir gün tüm benliğinizi ilişkiye veriyor iken diğer gün tamamen yabancı hissedebiliyorsunuz. Her zaman kendinize söz verseniz de bu durumu değiştirebilecek gücü kendinizde bulamıyorsunuz. Aslında bu yönünüz sadece aşk hayatınızı değil, kariyerinizi de olumsuz anlamda etkilemekte. Ani kararlar almaya meyillisiniz. Daha mutlu olabilmek adına yapmanız gereken ilk hamle hayatı biraz daha sakin yaşamak olmalı. Duygularınızdan emin olmadan girdiğiniz her ilişkide en çok yarayı alan taraf sizsiniz! Belki o an bunu fark edemiyorsunuz fakat her biten ilişki sizden bir parça götürüyor. Yalnız kalarak ruhunuzu biraz dinlendirebilirsiniz. Tek başınıza bir geziye çıkabilirsiniz. Geçmiş tecrübelerinizi sindirmek için hayatınıza biraz uzaktan bakmanız faydalı olacaktır.

Geleneklerine bağlı, yeniliklere de kapalı olmayan bir yapınız var. Kendi içinizde çok büyük savaşlar veriyorsunuz. Bazı durumlar birbirileri ile çelişiyor. Çoğu zaman kararsızlık sancıları içinde kıvranıyorsunuz. Karşı tarafın fikir ve görüşlerine saygı duysanız da size ters gelen bir söyleme tahammülünüz pek yok. Aşk konusunda bu kararsızlık yüzünden hep kaybediyorsunuz. Belki içinizde kesin duygular hakim fakat bunu sevdiğiniz kişiye iletim konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. İlişkide emin adımlar atmak zorunda hissediyorsunuz. Hesapsızca yapılacak bir eylem sonrası oluşabilecek negatif enerjinin varlığı bile sizi korkutmaya yetiyor. Sürekli kontrol halinde olmanız karşı tarafı ziyadesiyle yoruyor. Kendinizi daha net bir şekilde ifade etseniz bir sorun kalmayacak. Labirent gibisiniz ve sizi çözmek oldukça zor. Geçmişte yaşanılan güven sorunlarının yeni ilişkinize tesir etmesine izin veriyorsunuz. İlişki fiziksel anlamda bitiyor ama sizin içinizde yaşamaya devam ediyor. Hayattan daha fazla keyif almak adına anı yaşamaya özen gösterin. Geçmişte takıntılı bir yapınız var kabul ama bunu değiştirmek sizin elinizde. Her yeni aşk yeni bir şans demek. Geçmişin gölgesinden kurtulun ve yeni aşkın ışığında hayata sıfırdan başlayın.

İçine kapanık ve utangaç bir yapınız var. Sorunlarla mücadele etmek yerine onları görmezden gelmeyi tercih ediyorsunuz. İlişkinizdeki sorunları asla konuşmaya çalışmıyorsunuz. Onun yerine bir hediye veya seyahate çıkarak sanki yokmuş gibi davranıyorsunuz. Bu anlaşmazlıklar ve sorunlar da birikerek tamiri zor bir yara bırakıyor. Aranızda aşılması güç uçurumların meydana gelmesine sebep oluyor. İletişim konusunda kendinizi geliştirip daha açık olmak varken kabuğunuza çekilip fırtınanın geçmesini bekliyorsunuz. Sorunlarınız paylaşmadığınız için ilişkiniz derinleşemiyor. Sizi seven birine karşı bu kadar duyarsız davranmanız sizi yalnızlığın kollarına iter. Utanma duygusunu yok edin! İçinizde geçen ne varsa bunu anında sevdiğiniz kişi ile paylaşın. İletişimin temelinde yaşadığınız sorunlar hayatınızın her alanında sizi zorlayacaktır. Bu yönünü değiştirmeniz kolay değil fakat imkansız da değil. Aşk paylaşım demektir. Karşı tarafa duygularınızı iletemezseniz ilişkiniz hiç bir zaman tamamlanmış olmaz. Sevdiğinizi söylemeniz güzel bir başlangıç olacaktır. Zamanında yapmadığınız hamleler yüzünden yaşadığınız pişmanlıklardan kurtulmanın vakti geldi. Hadi ona sevdiğinizi söyleyin!

Yaratıcı ve özgürlüğüne düşkün birisiniz. Pragmatik yaklaşımlar sizin alameti farikanız. Duygusal olarak kararlar almak size göre zayıflık. Anlık bile olsa kırılgan yanınızı asla kimseye göstermezsiniz. Sürekli başınız dik ve gururlu bir tavır içerisindesiniz. Hatalı bile olsanız özür dilemek size göre bir erdem değil, zayıflık göstergesi. Çünkü siz asla hata yapmazsınız. Hayatta yaptığınız her şey dört dörtlüktür ve en ufak kusuru yoktur. Ne yazık ki bu pekte gerçeklikle alakası olmayan bir bakış açısı. Sizi yalnızlaştırıyor ve aşkla olan bağlarınızın kopmasına neden oluyor. İlişkilerinizi sırf hayatınızda birileri olsun diye yaşıyorsunuz. Yaşadığınız negatif olayları pozitif bir bakış açısı ile ele almak size hayalcilik olarak geliyor. İçinizde bulunduğunuz durumdan kurtulmanız için yapılan yardımları asla kabul etmiyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin sorunları ile ilgilenip gereken desteği veriyorsunuz fakat konu size gelince herkesi kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Bazen aşırı ince düşünmek karşınızdaki insanı üzer. Hayatı paylaşıyorsanız her türlü badireyi birlikte atlatmalısınız.

Aşırı rahat bir yapınız var. Dünya yansa umurunuzda olmaz. Başınıza gelen bütün negatif olaylara bakış açınız aynı. ”Nasılsa geçer!” Aslında gamsız biri olmak bir bakıma iyi ama fazlası da zarar. İlişkinizdeki umursamaz halleriniz karşı tarafı adeta çıldırtıyor. Bu yüzden sizi seven her kim olursa olsun fazla durmadan hayatınızda çıkıp gidiyor. İlgi göstermeyen birisiyle kimse birlikte olmak istemez. Yakın çevrenizin sorunları bile sizin ilginizi çekmiyor. Halbuki insanlara yardım etseniz, onların dertlerine çare bulmaya çalışsanız sizin için oldukça faydalı olacaktır. Hayatı tek başınıza geçiremezsiniz. Size değer veren insanlara karşı daha fazla duyarlı olmalısınız. Aslında bu tavrınız bir bakıma kendinizi koruma mekanizmanız. Kırılmaktan, üzülmekten çok korktuğunuz için bu tavrı geliştirmeyi uygun buldunuz. İnsanlar bazen aşırı bencil olabiliyor. Fakat sırf bir kişi yüzünden geri kalan hayatınızı bu şekilde geçiremezsiniz. Her seferinde kırılsanız bile yeniden denemeniz gerekecek. Aşka şans verin. Sizde eÇift‘teki üyelerimiz gibi yılmadan denemeye devam edin. Elbet hak ettiğiniz o harika insan karşınıza çıkacaktır. Seçeceğiniz ve gireceğiniz bir sonraki kapı kendi evinizinki olabilir!