Kalp Çarpıntısı

Kırmızı Alarma Sebep Olan Davranışlar

 

 

 

İlk buluşmalarda, heyecan ve karşıdakini tanımamaktan dolayı oluşan anlaşmazlıklar olabilir. Kişi hakkında kararınızı vermeden önce ikinci bir şans vermenizi önermiştik, çünkü ilk izlenim böyle gergin durumlarda yanıltabiliyor.

Ancak, bazı durumlar varki ilk buluşma da olsa onuncu da olsa değişmez ve size kişi hakkında önemli ipuçları veririr. Bazı davranış şekilleri size ikinci kez buluşmamanız gerektiğinin sinyallerini verir.

İşte o sinyallerden birkaçı:

 

Saygısızlık yapıyorsa: Buluştuğunuz mekanın garsonlarına hitabı, kullandığı cümleler aşağılayıcı ya da kabaysa zor durumda kalabilirsiniz. Bunun bir adım ilerisini düşünün, size ya da arkadaşlarınızla tanıştığında onlara karşı kullanacağı dil ve tavır ile utanacaksanız, bu kesinlikle kötüye işaret.

Eski sevgilileri hakkında kötü konuşuyorsa: İlk buluşmada eski defterleri karıştırmak pek doğru olmaz. Ancak konu bir kere açıldıysa ve karşınızdaki eski sevgilisi hakkında kötü konuşuyorsa, bu da uzak durmanız gerektiğinin işaretidir. Eski ilişkisini geride bırakamamış, belki bir gün sizin hakkınızda da benzer şekilde konuşabilir demektir.

Gündemi takip etmiyorsa: Çevresinde olup bitenler hakkında bilgisi olmayan, güncel durumlara ilgisiz biri ile ciddi bir ilişki yürütmek zor olabilir. Çevrenizde olan biten ister istemez sizi de etkiler, bu konulardan kaçmak sizi etkilerinden korumayacaktır.

Kötü alışkanlıkları varsa: Alışkanlıklar, zayıf iradelerin göstergesidir. Ayrıca, sağlığına önem vermediği sonucunu da çıkarabilirsiniz. Karşınızdaki bir sigarayı söndürmeden diğerini yakıyorsa ve başkalarını rahatsız edebileceğini hiç düşünmüyorsa ilişkilerinde de beklediğiniz ilgiliyi göremeyebilirsiniz. Aynı şekilde, alkol kullanımı da size kişi hakkında fikir verebilir. Aşırı tüketim, uzun vadede büyük sorunlar getirecektir.

Belli bir ilgisi/hobisi yoksa: İş ve ev dışında insanı motive eden, heyecanlandıran aktiviteler olmalıdır hayatta. Bu aktivite listesi spordan, ahşap boyamaya, motosiklet turlarından, yemek yapmaya kadar gidebilir. Ancak, hiçbir konuda tutkusu ya da ilgisi olmayan biri ile ilişki sağlıksız olabilir. Tabiri caizse size fazla sarabilir ve sıkılırsınız. Ayrıca, hayatta zevk aldığı bir şey bulamamış biri genellikle depresif bir ruh halinde olur.
 
Bu özelliklerin yanına, toplum içinde nasıl davranacağını bilmemek, ırkçı / ayrımcı görüşler belirtmek gibi birkaç tane daha ekleme yapabiliriz. Böyle durumlarla karşılaştığınızda ikinci buluşmaya gerek kalmadan kararınızı verebilirsiniz.

 
 
Benzer Yazılar:

Sıkıcı Bir İlk Buluşmadan Nasıl Kaçmalı?
İlk Buluşmanız Kabusa Dönmesin
İlk Buluşmada Düşünmeden Tercih Edebileceğiniz Yiyecekler
İlk Buluşmanın Ardından İkincisi Gelmeli mi?
İkinci Buluşmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

 
 

eÇift – Aşk Burada Başlar