Kalp Çarpıntısı

İkinci Buluşmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

İlk buluşma kadar önemli birşey varsa o da ikinci buluşma! İlk defa yüzyüze görüşüp konuştuktan sonra onu bir daha görmek istediğinize karar verdiyseniz zaman geçmek bilmez. Aramalı mı, yoksa biraz daha beklemeli mi?

İlk Buluşmadan Sonra Zaman Ayırın

Uzmanlar ilk buluşmadan sonra eve döndüğünüzde kendinize biraz zaman ayırmanızı öneriyor. Böylece ilk heyecanınızı atıp karşınızdaki kişiyi daha iyi değerlendirebilirsiniz. Heyecana kapılıp hızlı kararlar almak sonradan pişmanlığa sebep olabilir.

Ancak, ikinci buluşma için teklifi karşı taraftan beklemenize gerek yok. Buluşmadan sonra iyi vakit geçirdiğinizi belirten bir mesaj atabilirsiniz. Birkaç gün sonra, hala aynı şekilde düşünüyorsanız yeniden görüşmeyi önerebilirsiniz.

İkinci Buluşma Teklifi

İlk buluşma için ‘kahve içmek’ gibi daha risksiz bir aktivite tercih ettiyseniz, ikinci buluşma için akşam yemeği uygun olabilir. Akşam yemeğini ilk buluşmada tercih etmemenizi öneriyoruz. Düşündüğünüz gibi olmaz ve konuşacak konu bulamazsanız yemeği bitirmek bir işkenceye dönüşebilir. Ancak, ilk buluşmada anlaştığınızı hissettiyseniz durum farklı. Böyle bir durumda rahat konuşabileceğiniz bir yemek iyi bir seçenek olur. Eğer ilk buluşmada çok fazla sohbet edip sakin bir yerde buluştuysanız, ikinci buluşma için daha eğlenceli bir aktivite (sinemaya ya da konsere gitmek gibi) ile dengeleyebilirsiniz.

İkinci Buluşma: Anın Keyfini Çıkarın

Sabırlı olmaya ve abartıdan kaçınmaya özen gösterin. Heyecan ve aşırı ilgi karşınızdakini korkutabilir. Hem kendinize hem de karşınızdakine zaman vermenizde fayda var. İlk buluşmada olduğu gibi ikinci buluşmada da fazla paylaşımda bulunmayın. Tüm hayatınızı bir buluşmada anlatırsanız, diğer buluşmalar için merak uyandıracak bir şey kalmaz.

İkinci buluşma, aynı ilk buluşma gibi heyecan vericidir. Siz siz olun ve işleri oluruna bırakarak anın keyfini çıkarmaya bakın. Ters gidecek ne olabilir ki?

 eÇift – Aşk Burada Başlar.