Aşk eÇift Evlilik Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Aşkta Heyecanınız Kalmadı mı? 10 İpucu!

Aşkın bir kullanım tarihi yoktur. Ona ne kadar iyi bakar, emek verirseniz ömrü de bir o kadar uzun olur. Ama umursamaz, hak ettiği değeri göstermezseniz de maalesef ömrü kısacık olur. Aşkı bulmak mesele değil. Asıl mesele onu bulduktan sonra nasıl ve ne kadar uzun yaşatabileceğiniz. eÇift bu uğurda 11 yıllık deneyimin siz değerli üyelerine sunarak, müthiş bir aşk hikayesinin kahramanları olmanızı sağlamaya devam ediyor.

Bazen ilişkilerde o ilk günkü heyecanın kaybolduğu sanılır. Aslında kaybolan bir şey yoktur. Sadece onu hissetmek ve görmek konusunda bazen gaflete düşeriz. Fakat bu sorunu daha yaşanmadan ortadan kaldırmanız mümkün! Nasıl mı? Merak ediyorsanız 10 harika ipucumuza kulak vermelisiniz.

1- İletişim Modu : Açık!

İletişimde her zaman ve her daim açık olmalısınız. Birbirinize bütün korku, endişe, kaygı, sevinç, hayaller, beklentiler, hisler gibi konularda açık olmalısınız. Eğer yaşanılan bir olay size endişe verdiyse bunu ilk bilen kişi sevgiliniz olmalıdır. Hayattaki en büyük sırdaşınız olduğun unutmamalısınız. Sağlıklı bir iletişim içinde olan çiftlerin ilişkilerde daha sağlıklı ilerlediği konusunda tonlarca araştırma mevcut. Ayrıca eÇift bu konuda da somut veriler ışığında üyelerine her gün yenilikler sunmaktadır.

2- Ortak Zamanlara Dikkat!

Birlikte zaman geçirirken sadece televizyon karşısında sarmaş dolaş film seyretmek, alışveriş merkezine gitmek veya sahilde birkaç tur atmak yetmez. Kaliteli zaman geçirmeniz büyük önem arz etmektedir. Ortak yapabileceğiniz hobileriniz olsun. Cam boyama kursu, yemek pişirme atölyeleri, puzzle yapımı gibi ikinizde hoşlanacağı aktivitelerin olması ilişkinizde pozitif etki yaratacaktır.

3- Düzenli İletişim!

İletişimin açık olmasının ne kadar pozitif etki yaratacağına zaten değinmiştik. Bir diğer önemli husus ise düzenli olarak bunu gerçekleştirmektir. Gün içerisinde mutlaka birbirinizi aramalısınız. Vaktiniz yoksa bile en azından mesajlaşabilirsiniz. Gün içinde kuracağınız iletişim hem size güzel bir mola olacaktır hem de stresini azaltacaktır.

4- Yardımlaşma!

Gündelik hayat içerisinde bazı aksaklıklar olabilir. İşten geç çıkabilirsiniz veya son dakika mesaiye kalabilirsiniz. Bu tür durumlarda var olan düzeniniz bozulacaktır. Hemen harekete geçip yapılması gereken ne var ise onu yerine getirmeniz çok hoş bir davranış olacaktır. Mesela market alışverişini yapmak, mutfağı temizlemek, akşam için özel yemek hazırlamak gibi. Gerektiği yerde ve zamanda yardımcı olmanız bağınızı güçlendirir.

5- Ev İşleri Eğlencelidir!

Ev işlerini sakın sadece bir kişinin üzerine yıkmayın! Bu uyarımız özellikle baylar için! Kadınların yerinin sadece mutfak ve çalışmadıkları zaman tek yapmaları gereken ev işidir şeklinde bir düşünce yapınız var ise derhal bu tür çağ dışı fikirleri unutun. Hayatı nasıl paylaşıyorsanız, ev işlerini de paylaşmanız gereklidir. Hatta birlikte yaparak bu zamanları eğlenceli hale getirebilirsiniz.

6- İltifatlar!

Sadece özel günlerde değil, her zaman birbirinize ne kadar özel olduğunuzu hissettirmeniz gerekiyor. Giydiği bir elbise yakışmış ise bunu direkt dile getirin. Parfümünü değiştirdiğini fark ettiğinizde onun hoşuna gidecek kelimelerle beğendiğinizi ifade edin. Yorgun işten geldiğinde ona sarılarak ne kadar güzel olduğunu defalarca söyleyin. Günün bütün yorgunluğu uçup gidecektir.

7- Detayları Önemseyin ve Anı Yaşayın!

Gülmek en güzel eylemdir. O yüzden birlikte olabildiğince çok gülün. Her anın tadını çıkartın. Eğer ortada ağlanacak bir durum var ise bunu da birlikte yapın. Her duyguyu birlikte yaşayın. Bu tür ufak anlar size ilişkide ne denli sevildiğinizi ve sevdiğinizi hissettirecektir. Hayatı güzelleştiren ufak detaylardaki keyfi asla atmayın. Sabahları içtiğiniz kahvenin tadı, gece birlikte uyuduğunuz çarşafın kokusu, gün sonunda eve geldiğinde yüzündeki o yorgun ifade… Bütün bunlar sizin hayatınız eşsiz birer detayı. Bu detayların kıymetini çok iyi bilin!

8- Sürprizler!

Onu şaşırtacak eylemlerde bulunun. Sürpriz sadece hediye alarak olmaz. İş yerine beklemediği anda bir ziyaret, akşam yemeği için özel hazırlanmış bir masa, sabah uyandığında çiçeklerle bezenmiş bir yatak gibi. Birbirinize olan sevginizi kelimelere dökmekten çekinmeyin.

9- Özleyin!

Yapışık ikiz gibi yaşamayın tabi ki! Arada birbiriniz özleyebilecek alanlar bırakın. Hayatına birisi girdikten sonra arkadaş ve ailesini boşlayan kişilere dönüşmeyin.

10- Seni Seviyorum!

Son olarak da bu iki kelimeyi söylemekten asla çekinmeyin. Ne kadar olduğu önemsiz. Sürekli sevdiğinizi söyleyin. Sabah, öğlen, akşam… Günde yüz defada söyleseniz bıkmadan, usanmadan bunu dile getirin.