Afrodizyak eÇift Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Yaşam

Eski Sevgili ile Yeniden Aşka Yelken Açmak!

Her ilişkinin bir ömrü vardır derler. Kimisi uzun sürer, kimisi ise kısa. Bunu önceden ön görebilmek imkansızdır. Kişilerin karakterleri, o dönemde yaşanılan olaylar, geçmiş tecrübeler, beklentiler derken bir sürü farklı etmen işin içine girmekte. Hal böyle olunca da bitmez denilen ilişkiler bitebiliyor, biter gözüyle bakılan ilişkiler ise uzun soluklu olabiliyor.

Her biten ilişki, kişide aşılmazı zor izler bırakabiliyor. Genelde biten bir ilişki için ”arkana asla bakma, artık geleceğe odaklanmalısın” türünde teselli cümleleri kurulur. Bir çok kişi ayrıldıktan sonra eski sevgili ile görüşmek dahi istemez. Tabi bazı kişiler için ise arkadaş kalmakta oldukça önemlidir. Bazen öyle bir an gelir ki eski duygular alevlenir ve yeniden bir şans vermek isterler. Peki ya eski sevgili ile yeniden aşka yelken açmayı denemek ne kadar doğru? Yeni olasılıklar var iken, eski sevgili size mutlu edebilir mi? İsterseniz bu soruların cevaplarını birlikte arayalım.

Gerçekten bu ilişkiye ihtiyacınız var mı?

Kendinize sormanız gereken ilk soru bu. Bu ilişkiye ne kadar ihtiyacım var? Eski yaşanmışlıkları şöyle bir ortaya dökün. Hangi konularda iyiydiniz? Hangi yönleriniz yüzünden ilişkiniz bitmek zorunda kaldı? Sizi en çok ne zorladı? Bunları iyice düşündükten sonra eğer içinizde ufakta olsa bir umut var ise deneyip denememek tamamen size kalmış durumda. Objektif olarak değerlendirmeniz şart. Her ilişki kendi nezdinde değişik dengeler içerir. Genellemeler ile aklınızı bulandırmayın.

İkinci şansı hak ediyor mu?

Kendinizi sorgulama seansınız bitti ise sıra geldi eski sevgilinizin günah ve sevaplarını çıkartmaya. Yorum katmadan, en yalın haliyle size olan davranış ve tutumlarını tekrar düşünün. İşinizi kolaylaştırmak adına bir liste yapın. Artıları ve eksilerini alt alta yazın. Size o dönemde hissettirdiği negatif veya pozitif ne varsa hepsini listeleyin. Yapılan hataları affedebilir misiniz?

Onunla geçmişte olan sorunları unutup, en ufak tartışmadan tekrar gündeme getirip getirmeyeceğiniz konusunda kendinize ne kadar güveniyorsunuz? En önemlisi de sizinle eğer yine başaramazsa bu durumun sizi ne kadar üzeceğini unutmamalısınız.

Özlem mi? Yoksa yalnızlık korkusu mu?

Onu gerçekten özlüyor musunuz? Yoksa yalnız kalmaktan korktuğunuz için mi ? Onunla tekrar birleşmeyi düşündüren sebepler neler emin olmalısınız. Yalnızlık korkusu bize hissetmediğimiz duyguları sanki hep içimizdeymiş ve biz bunları bastırmışız gibi yanılsamalara düşmemizi sağlayabilir. Gerekirse profesyonel bir yardım ile bu travmadan kurtulmanız mümkün. Bize sorarsanız bunun en iyi ilacı yeni bir aşk ile tertemiz bir sayfa açmak.

Aşk sizi tazeler, canlılık verir!

Aynı nehirde iki kere yüzülmez diye bir deyim vardır. Eğer sizi üzen biri ile değil de, sevmeye hazır taze bir aşk ile yeniden canlanmak isterseniz eÇift bunun için en ideal platformdur. Geçmişin gölgesinden kurtulup, yeni umutlara kanatlanmak var iken neden geçmiş sorunlar ile boğuşasınız. Şu konuda emin olmalısınız ki; eÇift, size güvenilir bir ortam vaat etmektedir. Tamamen gerçek kişilerden oluşan profiller arasından size en uygun adayı seçip, mutlu bir yaşam sürebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ücretsiz profilinizi oluşturup, eÇift ailesine katılmak. Çünkü aşk burada başlar!