Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Mutlu Günler! Güneş Akrep Burcuna Geçiyor.

Herkese yepyeni bir hafta başlangıcından daha merhaba! Sonbaharı iyice hissetmeye başladığımız günler yaklaşırken Akrep burçlarının dönemi de başlıyor. Bakalım bu geçiş ile birlikte burçlarımızı nasıl gelişmeler bekliyor? Cevaplarını Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu bu hafta da sizler için hazırladı.

 #Koç: Salı günü itibariyle Güneş’in Akrep burcuna geçişinin hemen ardından, 24 Ekim’de Boğa burcunda stresli bir dolunay mevcut. Maddi manevi değer duygularınızla ilgili sürpriz gelişmeler olacak gibi duruyor sizin için. İster para konusunda, ister ilişkiler içinde ortak değerlerde buluşma durumu söz konusu olsun. İkisinde de daha önceden bir şekilde konuşulan, çözülmeye çalışılan konuda revize etmek gerekecek beklenmedik durumlar ortaya çıkacak. Güvende hissetmek, özdeğerimiz ile çok ilgili olduğu için ilişki içindeki saygı-sevgi dengesinde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Ay sonunda özellikle bütçe konularında çok daha tedbirli olmakta fayda var. Krediler, borçlar ve ödemelerle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. 27-30 Ekim arasında Merkür Jüpiter kavuşumu ile, maddi anlamda sizi biraz daha ferahlatabilecek maddi bir anlaşmaya işaret etmekte. Ancak her durumda krizleri büyütmeden, kıskançlıklara kapılamadan aksiyon almakta fayda var.

#Boğa: 23 Ekim tarihinde Güneş Akrep burcuna geçiyor, hemen ardından da 24 Ekim Çarşamba günü burcunuzda stresli bir dolunay mevcut. Kariyer ve iş ortamı ile ilgili hızlı kararlar almanıza neden olacak durumlar söz konusu. Önceden konuşulan bazı konular bir kriz gibi tekrar karşınıza çıkabilir. Bütçe ve para konuları, ofisteki özellikle kadınlarla olan iletişim konularında tedbirli olmakta fayda var.  Birçok alanda kişisel girişimlerinizi revize etmek, bazı konularda riskler almak durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkilerde de geçmişten beri süregelen bazı krizleri çözmeniz gerekebilir. Ayın sonunda Merkür Jüpiter kavuşumu ile ikili ilişkileri düzenlemek, verilen sözleri tutmak adına güzel etkiler mevcut olacak.

#İkizler: 23 Ekim itibariyle Güneş’in Akrep burcuna geçişi ile önümüzdeki bir aylık dönemde iş ortamınızı iyice hale yola sokma zamanı başlıyor sizin için. Ancak öncelikle 24 Ekim’de 12.evinizde meydana gelecek olan stresli Boğa dolunayının etkilerini atlatmalısınız. Hızlı, ani şekilde alınması gereken ofis ortamı, kadınlar, aşk ilişkileri, uzaklar bağlantılı durumlar söz konusu olacak gibi. Halen daha Retro Venüs’ün yakın temas etkisi var. Bu nedenle ilişkiler ve para konuları mercek altında. Belki de sırlar ortaya çıkacak, kim bilir! Ayın sonunda Merkür Jüpiter kavuşumu ile iş ortamında bazı problemleri çözüme kavuşturabileceksiniz.. Kıskançlıklara çok da kapılmadan yolunuza devam edin lütfen.

#Yengeç: Bu hafta Salı günü Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ve hemen sonrasında Boğa burcundaki zorlu dolunay ile 24 Ekim günü sizin için arkadaş çevrenizi ilgilendiren, aşk ilişkilerinizle de bağlantılı şekilde sürpriz ama biraz da zorlu gelişmeler olacak. Daha önceden gündeme gelmiş ama çözülememiş bazı konuları ele almanız gerekebilir. Para, ortak ödemeler, değerler, ilişki içindeki saygı-sevgi dengesiyle ilgili konular gündeme gelecektir. Ayın sonunda Merkür Jüpiter kavuşumu ile aile içinde, evi ilgilendiren konularda sizi biraz daha rahatlatacak imkanlar ve anlaşmalar söz konusu olacaktır.

#Aslan: Salı günü Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ve çarşamba günü de Boğa burcunda meydana gelecek dolunay ile birlikte 23-24 Ekim tarihlerinden ay sonuna kadar gündeminiz kariyer ve ev arasında dengeyi korumak üzerine olacak. Kariyer ile ilgili ani değişimler ve kararlar söz konusu. Bunları gerçekleştirirken ev ile ilgili göz önüne alınması gereken durumlar olacaktır. Güvende hissetme konusu gündeme gelecek gibi durmakta. Kadın yöneticilerle olan ilişkinizi doğru yönetmek önemli.  27-30 Ekim arasında Merkür Jüpiter kavuşumu ile aile içinde sizi biraz daha ferahlatabilecek maddi bir anlaşmaya işaret etmekte. Ancak her durumda krizleri büyütmeden, kıskançlıklara kapılamadan aksiyon almakta fayda var.

#Başak: 23 Ekim itibariyle Güneş Akrep burcuna geçiyor, hemen ardından Çarşamba günü Boğa burcunda stresli bir dolunay olacak. Yurt dışı, yabancılar, hak, hukuk, adalet, devlet işlerinde ani kararlar almak gereken stresli durumlar ortaya çıkabilir. Seyahatler, pasaport işlemleri, eğitim öğrenimle ilgili alanlarda esnek olmanız gerekecek. Uzaklarda bulunan bir aşkla ilgili ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Ayrıca hayalleriniz size kendini hatırlatmak ister gibi bir halde. 27-30 Ekim arasında Merkür Jüpiter kavuşumu ile iletişim konularında sizi rahatlatacak yeni durumlar ve anlaşmalar söz konusu.

#Terazi: Salı günü Güneş’in Akrep burcuna geçişinin hemen ardından, 24 Ekim’de Boğa burcunda zorlu bir dolunay mevcut. Maddi manevi değer duygularınızla ilgili sürpriz gelişmeler olacak. İster para konusunda, ister ilişkiler içinde ortak değerlerde buluşma durumu söz konusu olsun. İkisinde de daha önceden bir şekilde konuşulan, çözülmeye çalışılan konuda revize etmek gerekecek beklenmedik durumlar ortaya çıkacak gibi duruyor. Güvende hissetmek, özdeğerimiz ile çok ilgili olduğu için ilişki içindeki saygı-sevgi dengesinde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Ay sonunda özellikle bütçe konularında çok daha tedbirli olmakta fayda var. Beklediğiniz ödemeler geç kalabilir. 27-30 Ekim arasında Merkür Jüpiter kavuşumu ile maddi anlamda sizi biraz daha ferahlatabilecek maddi bir anlaşmaya işaret etmekte. Ancak her durumda krizleri büyütmeden, kıskançlıklara kapılamadan aksiyon almakta fayda var.

#Akrep: 23 Ekim tarihinde Güneş burcunuza geçiyor ve sizin sezonunuz başlıyor Sevgili Akrep’ler. Enerjinizin daha yükseldiği, harekete geçtiğiniz bir aylık dönem olacak! Hemen sonraki gün, yani çarşamba günü karşıt burcunuzda bir Dolunay var. Maalesef ki stresli etkileri mevcut. İlişkiler, ortaklıklar, sizin kendi hayatınız ve istekleriniz konusunda sizi zorlayacak, ani kararlar vermeye neden olacak durumlar olacaktır. Partnerinizin maddi durumuyla ilgili konuşmanız gerekebilir. Bekarsanız yeni karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. İlişkiler arenasında verilecek kararlar var gibi duruyor. Ayın sonunda burcunuzda gerçekleşecek Merkür Jüpiter kavuşumu, maddi anlamda sizi biraz daha ferahlatacak bir anlaşmaya işaret etmekte. Ancak her durumda krizleri büyütmeden, kıskançlıklara kapılamadan aksiyon almakta fayda var.

#Yay: Bu hafta salı günü Güneş Akrep burcundaki bir aylık yolculuğuna başlıyor. Siz de doğum günü sezonunuz öncesinde dinlenme ve enerji toplama zamanına geçiyorsunuz. Geçtiğimiz bir yılı değerlendirip, bundan sonrası için neler istediğinize dair planlama yapabilirsiniz. 24 Ekim’de Boğa burcunda meydana gelecek olan stresli bir dolunay var. İş ortamı ve hızlı adaptasyon gerektiren konular nedeniyle sağlığınıza dikkat edin. Bu dönemde yeni işler bulabilir, maddi getirisi avantajlı işler yapabilirsiniz. Ancak başlamadan önce çözmeniz gereken bir durum olacaktır. Sağlık, hormonlar, boğaz, tiroitlere dikkat etmekte fayda var.

#Oğlak: 24 Ekim tarihinde Boğa burcunda stresli bir dolunay mevcut. Aşk ilişkileri arenasında hızlıca alınacak kararlar, belki de yepyeni başlangıçlar var. Var olan ilişkide anlaşmak, ortak noktaya gelmek biraz problem olabilir. Çocuklarla ilgili güzel etkiler mevcut. Ayrıca kendi yeteneklerinizi kullanarak keyifli bir başlangıç da yapabilirsiniz. Tüm bu alanlar sizin aklınızdaki plana uygun gitmek yerine, kendi içinde size sürprizler sunarak karşınıza çıkıyor olacak, benden söylemesi! Ayın sonunda Merkür Jüpiter kavuşumu ile arkadaş çevrenizden maddi bir fırsat karşınıza çıkacaktır.

#Kova: 24 Ekim’de Boğa burcunda stresli bir dolunay olacak. Aile içinde gizli saklı kalmış bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Daha önceden konuşulup çözüme ulaştıramadığınız konuşmalar tekrar gündeme gelecektir. Aynı zamanda taşınma, ev alma için fırsatlar söz konusu. Dolunaya eşlik eden bir Venüs retrosu olduğu için işin maddi konularında bazı sıkıntılar ya da gözden kaçan ayrıntılar söz konusu olabilir. Kadın yöneticiler ya da evdeki kadınlar biraz problem çıkarabilir. 27-30 Ekim arasında Merkür Jüpiter kavuşumu ile kariyer alanında yöneticilerin sizi ön plana çıkardığı fırsatlar olacak.

#Balık: Salı günü Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor. Hemen ardından, Çarşamba günü yani 24 Ekim tarihinde Boğa burcunda bir dolunay var, etkileri biraz stresli. Kardeşler, yolculuklar, seyahatler, eğitimler, lansmanlar, iletişim mecraları, imza gerektiren her durumda ve anlaşmalarda ani ve hızlı değişimler olacak. Adaptasyon gereken bir dönemdesiniz. İletişim trafiğiniz çok yoğun olacak. Ve çözmeniz gereken birkaç durum olacak gibi. Bol uçak seyahati, sosyal medya etkileşimi sizi bekliyor. 27-30 Ekim arasında Merkür Jüpiter kavuşumu ile ortak maddi konular, ortak değerlerde buluşma üzerine girişimleriniz olacak ve imzalar atacaksınız. Finansal anlamda dikkatli olun lütfen.