Afrodizyak Aşk Astroloji Burç Yorumları Burçlar Flört Güncel Ruhun Gıdası Şifa Niyetine

Numeroloji ve Aşk: Rakamların Aşka Etkisi!

#Sayı ve #harflere anlam yükleyerek, belirli hesaplarla insanların kader ve karakterlerinin hesaplama işlemine #numeroloji denir. Bu işlem Türk İslam kültüründe #ebced, Avrupa’da #numeroloji olarak biliniyor. Evrende her harf ve sayının bir anlamı vardır ve bunlar birer gezegenle ilişkilendirilmişlerdir.

 Her insanın #doğum tarihi, adı ve soyadına göre yaşamın #kadersel etkileriyle betimlenen #sayılar bulunuyor. Belirli yöntemlerle bu sayılar bulunarak, insanın şifresinin çözülmesi amaçlanıyor.

 #Numerolojik sistemde 1’den 9’a kadar sayılara anlamlar yüklenmiştir. Sayılara yüklenen #anlamlar sabittir. Hesaplama sonunda bulunan sayının karşısındaki anlam sizin #karakterinizi ve yaşam yolunuzu çiziyor.

http://www.ecift.com

İsim Soy İsim ve Doğum Tarihi Bilgilerinizle;

#Hayat amacınız, bu hayattaki #sınavlarınız ve bu sınavları nasıl verebileceğiniz. #Öğrenmeniz gereken #yaşam dersleriniz. #Güçlü, #zayıf ve geliştirmeniz gereken #yönleriniz. İlişkilerinizde yaşadığınız #problemler ve çözümleri. #evlilik ve #çocuk potansiyeliniz . #İş hayatınızdaki sorunların #nedenleri ve çözüm yolları, mesleki olarak #başarılı olabileceğiniz alanlar
#Para kazanma stratejiniz, bereketinizin nasıl artacağı ve çözüm yolları. Hayatınızdaki dönüm noktaları, Yaşam enerjinizi nasıl yükselteceğiniz. #Çakralarınızı nasıl dengeleyebileceğiniz.

Gibi daha birçok konuda çözüm bulabileceğiniz kişisel bir yaşam rehberidir.

Numeroloji Nasıl Hesaplanıyor?

Numeroloji sistemine göre, her bir harf belirli bir sayıyı simgeliyor. Bu yüzden kişisel rakamınız hesaplarken aşağıdaki tabloya göre isminizdeki harflerin rakamlarını belirlemeniz ve her birini yan yana getirerek toplamanız gerek.

 A, J, S, Ş :1 F, O, Ö, X : 6

 B, K, T : 2 G, Ğ, P, Y : 7

 C, Ç, L, U, Ü: 3 H, Q , Z : 8

 D, M, V : 4      I, İ, R : 9

 E, N, W : 5

Örneğin; doğum tarihiniz 12/06/1984 adınız soyadınız da GÜLÇİN POLAT

12+06=18    1+9+7+4=21

 1+8=9         2+1 : 3

 9+3=12

 1+2=3 Sizin doğum sayınız 3 çıkıyor.

GÜLÇİN POLAT

 7+3+3+3+9+5+7+6+3+1+2=49 = 4+9=13 = 1+3 : 4 kader sayınız ortaya çıkıyor.

Numeroloji sistemine göre rakamlar, hayattaki tercihlerimize etki ederken aşk üzerine bizlere bazı ipuçları vermeyi de ihmal etmiyor.