Afrodizyak Arkadaşlık Aşk Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Aşka Adanmış Hayatlar: Hüzünlü İlan!

Aşk öyle bir duygudur ki bir eşi benzeri daha yoktur. Aşkı bulmak zor, onu yaşatıp yıllara meydan okumak daha zor! Bugün, aşkın ölümsüz olduğunu ve yıllar geçse de asla o ilk günkü heyecanını kaybetmediğini gözler önüne seren bir hikaye paylaşacağız. Kahramanımız Tony Williams!

Uzun yıllar aynı yastığa baş koyduğunuz hayat arkadaşınızı kaybetseniz ne hissederdiniz? Geçtiğimiz sene mayıs ayında Tony, 50 yıllık hayat arkadaşı Jo’yu pankreas kanseri yüzünden kaybetti. Oldukça uzun süren bu ölümsüz aşkları sonrasında Tony kendini büyük bir yalnızlığın içinde buldu. Çiftin çocukları yoktu ve bütün yakınlarında bir akrabaları yoktu. Yalnızlıktan bunalan Tony, farklı bir yöntem ile bu yalnızlığa son vermek için harekete geçti. Penceresine astığı bir ilan ile arkadaş aradığını duyurdu.

Posterde ise şunlar yazıyordu; ”Sevgili karım ve ruh eşim Jo’yu kaybettim. Konuşacak bir ailem veya arkadaşım yok. 24 saatlik bu sessizliği dayanılmaz bir işkence olarak buluyorum. Kimse bana yardım edemez mi?”

Sadece bu poster ile sınırlı kalmadı. Yerel bir gazeteye ilan verdi. Ancak kimseden bir cevap alamadı. Daha sonra her dışarıya çıktığından dağıtmak için kartvizitler bastırdı ve yine kimse cevap vermedi. Tony ise durumu kendi cümleleri ile şöyle özetliyor;

” Bu benim son çarem. Arkadaş edinmek için her şeyi denedim ama kimse benimle konuşmak istemiyormuş gibi geliyor. Evimin önünden fazla insan geçmiyor ve bu çağırımın topluluğa yayılmasını, birinin bana ulaşmasını istiyorum. Jo benim en iyi arkadaşımdı ve çok özel bir hayatımız vardı. Hayat arkadaşım öldü ve ben şimdi yalnızım. Sadece güzel bir sohbet istiyorum. Tek istediğim bu. Böylelikle artık derin yalnızlığa gömülmeyeceğim. ”

Hayat denen bu yorucu maratonda ne zaman başımıza ne tür olaylar gelecek asla bilemeyiz. Bugün yanımızda olan sevdiklerimizi yarın kaybedebiliriz. eÇift 11 yıldır her yaş grubundan insanın evlilik ve ciddi arkadaşlık arayışında yanında olmayı başardı. Hayatınızın hangi döneminde olursanız olun. Yalnızlık kaderiniz olmamalı. Tony gibi kahramanlar hayatın her koşulda devam ettiğini ve nefes aldığımız müddetçe umudumuzu korumamız gerektiğini bize bir kez daha hatırlatıyor. Hayatta ikinci baharınızı yaşamak için beklemeyin. Bir an önce eÇift’e üye olun! Çünkü aşk burada başlar!

Kaynak