Afrodizyak Aşk Astroloji Burç Yorumları Burçlar eÇift Güncel Şifa Niyetine Yaşam

İlişkide Mutsuz Olduğunu Gösteren İşaretler!

İlişkide bazen her şey yolunda gidiyormuş gibi gözükebilir. İçten içe kendi hüsnü kuruntunuz olarak adlandırabilir veya bir şekilde sevdiğiniz kişi ile iletişime geçer bu bu durumu gözden geçirebilirsiniz. Çoğu zaman taraflar mutsuzluklarını pek belli etmezler. Açık iletişimi yolunu seçen çiftlerin sayısız pek fazla değildir. Bu yazımızda burçlara göre ilişkide mutsuz olduğunu gösteren işaretleri sizler için derledik.

Koç burcu eğer mutsuz ise kendisini dış dünyaya tamamen kapatır. Asla sorunları konuşmaz. Sizin onu anlamanızı bekler. Biraz müfettişlik becerilerinizin yüksek olması gerekiyor. Onların kafasında her şey gayet açıktır. Susan bir koç mutsuzdur. Bir an önce ne olduğunu bulmak zorundasınız.

Boğalar ise dikkatlerini ve ilgilerini tamamen başka bir şeye odaklarlar. Olmadık anda yeni bir hobi ediniyor ise veya davranışlarında farklılık söz konusu ise mutsuz olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Kafasında yaşar her ne mutsuzluğu varsa. Fiziksel hayatında bunun emarelerini göremezsiniz. Kafasını farklı aktivitelerle meşgul ederek atlatmaya çalışır.

İkizlerde boğalar gibi tipik kendi iç dünyalarında mutsuzlukların üstesinden gelmeye çalışır. Fakat ikizler için negatif yan etkisi ise farklı macera arama isteği uyanabilir. Eğer mutsuz ise ikizler hemen yeni bir ilişkiye geçme dürtüsü hissedebilir. Bu onlar için büyük yanlış olacaktır zira başarısız ilişkileri hep bu tür zamanlarda yaşarlar. İkizleri kendi haline bırakmak gerek üstlerine fazla giderseniz bu ters tepki yapar.

Yengeç burcu biraz saatli bomba gibidir. Dışarıdan asla anlamazsınız bir sorunları olduğunu. İçlerinde biriktirir dururlar. Ne zaman artık dayanma noktalarını geçerler o zaman duygusal olarak infilak ederler. İletişim konusunda dışa dönük olan yengeç burcu içe kapanıyorsa mutlaka bir sorun var demektir. Kendini yiyip bitirmeden önce mutsuzluğu ne ise üstesinden gelmeniz gerekir.

Mutsuzluk konusunda dikkat edilmesi gereken ilk burç Aslan! Eğer bir aslan mutsuz ise asla o ilişkide tutamazsınız. Verici oldukları için emeklerinin karşılığını alamayınca aslanlar ihanete uğramış hissederler. O yüzden de yeni bir arayışa girebilirler. Püf noktası ise aslanlara olan ilginizi hep yüksek tutmanız. Bir an bile önemsiz hissederlerse ilişkiden kopma havasına girmeye başlarlar. Onların ilgisini yeniden kendi üzerinizde toplamanız da oldukça zor olacaktır.

Sessiz bir Başak kadar korkutucu başka bir şey var mıdır bu hayatta? Mutsuz olduklarını gösteren en önemli unsur gereğinden sakin ve sessiz durmalarıdır. Tutku beraberinde paranoya getirdiği için eğer başaklar mutsuz ise çekeceğiniz var demektir. Kendi içlerinden yargıya varıp hüküm verirler. O yüzden ilk fırsatta ona endişelenmesi gereken bir durum olmadığını kanıtlamanız gerekir.

Burçlar içinde mutsuz olduğunu çok net anlayacağınız burç Terazidir. Teraziler mutsuz iken hayatları tam bir kaosa döner. Ne iş çevresiyle ne ailesi ile pozitif ilişki içerisinde kalamaz. Sağlık konusunda olumsuzluklar yaşamaya başlar. Ayaklı bir felaket halini alır. Melankolik yapıları yüzünden bu durumdan çıkmaya çalışmazlar. Burada iş size düşüyor. Dağılmış bir teraziyi kurtarmak tamamen size kalmış.

Akrep burcu eğer bir durumu veya olayı çok takıntı haline getirip, fazlasıyla irdelemeye başlıyor ise bilin ki mutsuzdurlar. Duygusal yapıları gereği hemen vazgeçmezler. Ne kadar zarara uğramış olursa olsunlar hep umutlarını korurlar. Akrep burcunu mutsuzluktan kurtarmak için fazla çaba sarf etmenize gerek kalmaz. Onların hoşlandığı şeyleri yaparsanız kaldıkları yerden devam edebilirler.

Yaylar eğlenceli ve espritüel kişilerdir. Ne zaman pasif agresif tutum ve sarkastik kelimeler kullanmaya başlarlar işte o zaman mutsuzdurlar demektir. Bir yayı fazla bu ruh hali içinde bırakmamanız gerekir. Elinizde geldiğince durumu toparlamanız lazım zira patlama yaşadıklarında sonuçları pekte olumlu olmaz. İçten içe sinirlenirler. Onları sakinleştirecek etmenler neler ise bir an önce yapmanız iyi olacaktır.

Oğlak burcu mutsuz ise aşırı kontrolcü davranmaya başlar. İlişkide ipleri eline alıp neler yapabileceğine dair eksi artı tablo çıkartırlar. Eğer kurtarılacak bir ilişki var ise ellerinden geleni yaparlar ama emek harcanmayacak bir ilişki olduğuna kanaat getirirlerse onları geri döndürmek pekte kolay olmayacaktır.

Kova burcu gerçeklerden hep kaçınır. Mutsuz olduklarında ise yüzleşmek yerine dikkatlerini başka şeylere verirler. Geçmişte erteledikleri ne varsa onları yapmaya çalışırlar. Sizin bile fark edebileceğiniz düzeyde olan mutsuzluğu hakkında bile konuşmazlar sanki yokmuş gibi davranırlar. Kovaları gerçeğe davet etmek zordur. Fazla üstlerine gitmeden sakin bir şekilde onları ürkütmeden sorun ne ise üstesinden gelebilirsiniz.

Balık burcu yapısı gereği önce karşısındakini düşünür ve asla bencillik emaresi göstermezler. Mutsuz olduklarında ise tamamen ters tutum ve davranış içinde görebilirsiniz. Duygusal olmaları onların hep en büyük silahı hem de laneti. İki tarafı keskin bir bıçak gibi. Yapmanız gereken tek şey ise onlara daha fazla ilgiye boğmanız. Balıklar sevildiklerini hissetmek isterler. Normalde alan bırakmak gerekir ama balıklarda tam tersi. Yoğun ilgiyi severler.