Afrodizyak Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Uzun Ömürlü Bir İlişkinin 5 Altın Kuralı!

İlişkiye başlarken arzu ettiğimiz tek bir temenni vardır. O da uzun ömürlü olması. Tabi istemek yetmiyor. Bunun için çaba ve emek sarf etmek gerek. Hem de her anında! Bir an bile ihmal etseniz ilişkinizin ömrünü kısaltmış olursunuz. Bu yazımızda uzun ömür bir ilişki için size 5 altın kuralı paylaşacağız. Sıcak battaniyenizin altına girdiyseniz başlıyoruz!

1- İlk heyecanlar sizi canlı tutar!

İlişki belirli bir mesafe kat ettikten sonra bir düzene girer. Ardından monotonlaşma evresi gelir. Çoğu çift için monoton kelimesi korkutucudur fakat oturmuş bir ilişkide en özel evredir. Bazen o ilk günkü heyecan özlenmiyor değil. Bunun için monotonlaşma korkusu yaşamadan o heyecanları her zaman canlı tutabilirsiniz. Mesela ilk buluştuğunuz mekana gitmek, o dönemde kullandığınız ama artık sahip olmadığınız eşyaları hediye etmek, o güne dair anılarınızı paylaşmanız size gelecektir. Evde bile bu havayı yakalamanız mümkün. Sırf özel gün olmasına da gerek yok. Sebepsiz yere de özel bir günmüş gibi geceler organize etmenizde fayda olacaktır. Her sene o günü ufak bir kutlama ile anmanız bile sizi tazeleyecektir. O günden bugüne kat ettiğiniz yolun ne kadar uzun ve meşakkatli olduğunu görünce zaten birbirinize olan bağlılığınız bir kat daha artacaktır.

2- Özel alanlar yaratın!

Siyam ikizi gibi sürekli birlikte olmak sizi yıpratacaktır. Hem kendinize hem de sevdiğiniz kişiye özel alanlar bırakmanız gerekiyor. Arkadaş grubu ile veya yalnız geçireceği zamanlar ilişkinizin ömrü açısından oldukça faydalı olacaktır. Özlem duygusu aşkınızın derinleşmesinde en büyük etkendir. Özel alanlarda edineceğiniz yeni hobiler veya online kurslar ile kendinizi geliştirebileceğiniz gibi sevdiğiniz kişiyle de size yeni gündemler oluşturacaktır. İlişkide evrim geçirip yeni ilgi alanları keşfetmeniz onun gözünde sizi ayrı bir seviyeye koyacaktır. Belki o da sizle aynı konulara ilgi duyar ve ortak gerçekleştireceğiniz yeni bir hobi bile edinebilirsiniz.

3- Telefonsuz yaşam sahası!

Çağımızın en büyük sorunu olan teknoloji bize pozitif katkılar verdiği gibi negatif etkileri de beraberinde getiriyor. En önemlisi de telefona olan bağımlı yaşam. Zaten günlük yaşantınızda telefonunuz haşır neşir oluyorsunuz. Birlikte iken telefonlarınızla olan bağınızı tamamen kesmelisiniz. Örneğin, birlikte oturmuş film veya dizi izliyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin gelen bildirim ile telefona dalması o özel anın büyüsünü kaçıracaktır. Sizin gelen bir mesajı cevaplamanız onun kötü hissetmesine neden olacaktır. Birlikte geçireceğiniz zamanlarda telefondan çok birbirinizin gözlerine bakmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.

4- Bir günü değil her günü özel kılın!

Yıldönümleri, doğum günleri ve sevgililer günü gibi özel günlerinde dışında da birbirinize hediye alıp, yemeğe çıkartabilirsiniz. Sadece belirli günleri beklemeyin. Her gününüzün özel olduğunu unutmamanız gerekir. Vitrinde gördüğünüz bir elbiseyi o an alıp hediye etmeniz onu mutlu edecektir. Yorucu bir günün ardından size hediye etmiş olduğu atkı bütün yorgunluğunuzu alıp götürmez mi? Özellikle hiç beklemediğiniz anda gelen bu hediye pozitif anlamda ilişkinize yansıyacaktır. Aslında hediye burada bir imgesel bir anlam taşıyor. Sevginizi, ilginizi, sadakatinizi gösteren nesnel bir obje. Önemli olan hediyenin ne olduğu değil, onun ne duygular ile verilmiş olduğu. Ufak bir çakmak bile geleceğe dair umutların iletimi için bir aracıdır.

5- Seni seviyorum!

Her an her saniye bu cümleyi ona söyleyin. Çünkü dünyanın en özel ve kişiye kendini mutlu hissettirecek cümlesidir. Korkmayın fazla mı kullandım diye! Hayatın size ne getireceğini asla bilemezsiniz. Yarına bırakmadan o an içinizden ne geliyorsa onu paylaşmalısınız. Aynı şekilde sizi üzen, endişe duymanıza sebep olan ne varsa sevdiğiniz kişi ile oturup konuşabilmeniz önemlidir. Özellikle beyler sakın sevdiğiniz kadının yanında ağlamaktan çekinmeyin. Bütün duygularınızı onun yanında özgürce yaşayabilirsiniz. Manevi yönden birbirinize ne kadar açık olursanız o kadar bağınız artar. Sevdiğiniz kişi aynı zamanda sizin en büyük sırdaşınız da olabilmeli.

Umarız bu 5 altın kuralı uygulayabileceğiniz aşkınızı tez vakitte bulur ve sonsuza kadar mutlu olursunuz. eÇift ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Eğer hala profiliniz yok ise hemen ücretsiz olarak kayıt olun ve sizde aşksız kalmayın. Çünkü aşk burada başlar!