eÇift

Etkili Bir Üye Profili Nasıl Oluşturulur?

Hayatınızın en güzel zamanlarına eşlik edecek, sizinle iyi ve kötü günde yan yana yürüyecek birisini istemenizden daha doğal bir istek olamaz. Bu isteğinizi gerçekleştirmek için bir adım atıp ecift.com veya ecift.de sitelerinde ciddi ve seviyeli bir arkadaş bulmak için bir üyelik alabilir ve hemen profilinizi oluşturabilirsiniz. Ancak doğru kişiyi bulabilmek için etkili bir üye profili çok önemlidir. Siz de doğru kişiyi bulmakda kararlıysanız bu uyarılara kulak verin!

Kendiniz Olun

Hayalinizdeki insana ulaşmak on dakikanızı alacak bir testi çözmek kadar kolaylaşmışken size düşen tek şey kendiniz olmak! Uzun süreli, ciddi bir arkadaşlık aramaya karar verdiyseniz ve hatta kısmetinizde varsa bu arkadaşlığı evliliğe taşımak istiyorsanız size en uyumlu insanı arıyorsunuz demektir. Eçift’in bilimsel bir yöntemle alanının önde gelen Türk psikoloğu tarafından geliştirilmiş kişilik analiz testi sayesinde size en uygun kişiyi bulabilmeniz için sorulara dürüstçe cevap vermeniz çok önemlidir. Hiç kimse mükemmel değildir ve tüm insanlar gibi siz de bazı kusurlara sahipsiniz. Kusurlarınızı ya da iyi yönlerinizi dile getirmekten çekinmeyin. Unutmayın, hayattaki en değerli şeylerden biri sizi artı ve eksilerinizle sevmeyi başarabilen birine sahip olmaktadır.

Profilin İmajı

Üyelik profilinin neredeyse kişisel imajla eş anlamlı hale geldiği bir çağda yaşıyoruz. Nelerden hoşlandığınız, boş zamanlarınızda neler yaptığınız, hayalleriniz ve keşkeleriniz sizi siz yapan gerçeklerinizdir. Bu yüzden profil bilgilerinizi hazırlarken de en az bilimsel testi çözerken gösterdiğiniz özeni göstermelisiniz. Ve belki de biraz farklı olabilmek işin püf noktası. Çoğumuz boş zamanlarımızda kitap okuruz ya da arkadaşlarımızla kahve içmek için en sevdiğimiz kafeye gideriz. Ancak sizi diğerlerinden farklı kılan hobilerinizi, uğraşlarınızı anlatmanız sizi daha ilgi çekici birisi yapabilir. Örneğin pastacılık kursuna gidiyor ve yeni lezzetler yapmaktan hoşlanıyor olabilirsiniz. Bunu profilinizde belirttiğiniz zaman sizinle hobileri ortak olan ya da hep bir pastacılık kursuna gitmek isteyen kişinin dikkatini çekebilirsiniz. Ayrıca güzel bir dil kullanımı, cümleleri kurarken göstereceğiniz özen karşınızdaki kişiye bırakacağınız ilk intiba için çok önemli bir detaydır. Kendini diğerlerinden farklı bir şekilde ve güzelce ifade edebilen kişilerin daha çekici bulunduğunu unutmayın.

Profil Resmi

Etkili bir üye profili oluşturmak için belkide en önemli adım bir profil fotosu oluşturmaktır. Toplumumuzda internetteki sosyal mecralara ve ciddi arkadaşlık sitelerine fotoğraf yüklemek konusunda hala hassasiyetler olsa da, siz bu konuda cesaretli davranın. Çünkü her insanın karşısındaki kişide aradığı fiziksel özellikler farklıdır. Arkadaşlığınızı sitede tanışmaktan bir adım ileriye götüreceğiniz kişiyi de elbette merak edecek ve bir fotoğrafını görmek isteyeceksiniz. eÇift’in, üyelerinin kişisel bilgilerine oldukça önem verdiği ve gizliliğinizi koruduğu için bu konuda rahat olabilirsiniz. Haydi şimdi sizi en çok yansıtan gülümsemenizle bir fotoğraf çekin ve profilinizi tamamlayın!