Aşk eÇift Evlilik Yaşam

Profil Düzenleme :Kusursuz Profil Fotoğrafı!

   ‘’Profil fotoğrafı’’ kavramı günümüzde hayati önem taşıyan bir olgu haline geldi. Gerek sosyal mecralarda, gerek eÇift gibi arkadaşlık sitelerinde bir kişinin en olmazsa olmazıdır. Kelimelere ihtiyaç duymadan sizin hakkınızda karşınızdaki insana ilk ipuçlarını veren profil fotoğrafınızdır. 

   Bu yazımızda size mükemmel profil fotoğrafı hakkında birkaç öneride bulunacağız. Emin olun bu önerilerden sonra yapacağınız değişiklikler eÇift profilinizde size hatırı sayılır bir ilgi olarak geri dönecektir.

   Güneş Gözlüğü ile Kamufle Olmayın!

   Yapılan en büyük hatalardan biri profile güneş gözlüklü havalı fotoğraflar koymaktır. Profil fotoğrafı sizin ziyaretçilerinize ‘’Hoşgeldiniz’’ deme şeklinizdir. Aşk, gözlerden başlar! O yüzden net bir fotoğrafınızın olması sizi bir sıfır öne geçirecektir. Havalı ve iyi görünmek için güzel bir tebessüm size yetecektir. İnsanlar sizin o bakışlarınızdaki samimiyeti, sıcaklığı görsünler. Yapılan bir araştırmaya göre kadınların %77’si, erkeklerin de yüzde 65’i, ilk etapta bakışlara ve gözlere dikkat ediyormuş. Bu somut gerçeği yabana atmayın!

   Filtreler Sosyal Mecralarda Kalsın!

   Hangimiz sevmiyor ki güzelim filtreleri! Siyah beyaz fotoğrafların o çekiciliği, bulanıklaştırılmış selfielerin göze hoş gelmesi gayet doğal. Ama bu tür teknik düzenlemeler ve oynamalar ilk buluşmada kişilerde aynı enerjinin vuku bulmasını zorlaştırıyor. Siz fark etmesenizde o filtreler sizi maskeliyor. Aşırıya kaçmadan en doğal halinizle olan bir fotoğraf sizin profiliniz daha çekici kılacaktır. 

   Doğallık Her Zaman Kazanır!

   Abartılmadığı sürece özenli olmak her daim sizi iyi gösterecektir. Beyler! yatakta saç sakal birbirine karışmış pozlarınız malesef düşündüğünüz etkiyi yaratmıyor. Pasaklı bir adamla kimse tanışmak istemez. Hanımlar! boya kutusuna batıp çıkmış haliniz yerine saf güzelliğinizi ön plana çıkaracak hafif makyaj çok daha iyi olacaktır. Buradaki ince çizgi kendiniz gibi olduğunuzu tek karede gösterebilmek!

 

    İlgi Alanlarınızı Belirten İmgeler Ekleyin!

   Kendinize dair ipuçlarını fotoğrafınıza iliştirebilirsiniz. Mesela okumayı seviyorsanız kitap kurdu olduğunuzu gösteren birkaç kitabı köşeye bir yerlere sıkıştırabilirsiniz. Spor hayatınızın vazgeçilmez bir parçası ile giyim tarzınız ile bunu yansıtabilirsiniz. Yüzmeyi seviyorsanız aktivite sonrası fonda sahil, yüzünüzde o mutluluk verici tebessüm ile adaylarınızı karşılayabilirsiniz. 

   Gösterişten Uzak Durun!

   Sosyal statünüzü göstermek için lütfen aracınız veya evinizi ön planda tutan bir fotoğraftan kaçının. Gösterişli bir poz kendinizi iyi hissetmenize sebep olabilir fakat çoğu insan açısından antipatik bir his uyandırabilir. Özel yaşamınızı bariz şekilde göstermeden daha size dair bir fotoğraf çok etkili olur.