Afrodizyak Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Uzun Süreli Bir İlişkinin Korkusu: Monotonluk!

Monoton : Tekdüzelik anlamına gelen bir sözcüktür. Genelde negatif cümlelerin kahramanıdır fakat genel kullanımın aksine monotonluk hayatınızda bir çok alanda sizi başarıya götürecek bir etmendir. Uzun süreli bir ilişkinin anahtarının neden monotonluk olduğuna dair savımızı merak ediyorsanız, çayınıza sıkı tutunun ve okumaya devam edin!

Birçok çiftin yaptığı en büyük hatalardan biri tekdüzelikten kaçınmaya çalışmak. İlişkinin ilk başlarındaki o heyecan nedense ilişki ilerledikçe ve zamanla yerine oturdukça daha çok aranır hale geliyor. O hissi tekrar yaşayamayacağınızı iyice anlamanız gerekir. Çünkü aşık olduğunuz insanı ilk gördüğünüzde ki o duygu zaten bugün hala onunla olmanıza olanak sağlıyor.

O heyecanı hissetmeseydiniz hala yalnız olurdunuz. Farkında olmanız gereken durum aslında ilişkinin evrelerden oluştuğu ve her evrenin kendine has özellikleri olduğudur. Yaşadıkça ve zaman geçtikçe birbirinizin alışkanlıklarını daha öğreniyor ona göre davranıyorsunuz. Hediye seçme konusunda işiniz daha kolay oluyor. Hangi renk sevdiği? Ne tür bir hediyenin hayatını kolaylaştıracağını öğrenmiş oluyorsunuz.

Monotonlaşmış bir ilişki en olgun zamanındadır ve bulunması oldukça zordur. Nedense insanların monotonlaşmaktan kaçınma çabaları bir hayli fazla. Birlikte bazı güzel alışkanlıklarınızın olduğunu düşünsenize. Her Pazar mükellef bir kahvaltı, ardından televizyon karşısında film,dizi izlemek. Her hafta workshoplara katılıp yeni hobiler edinmek. Çiftlerin plansız hareket ettiği ve aynı amaçla zevk aldığı ortak noktalarının olması paha biçilmez.

Sürekli yenilik aramak yorucu ve ilişkinizde çatışmalara sebep olur. Sıkılmaktan neden korkuyorsunuz? Tek başınıza sıkılmayacaksınız ki! Yanınızda sevdiğiniz kişi olacak ve inanın birlikte sıkılmak ilişkinize yaratıcı bir gözle bakmanızı sağlayacak. Sürekli hareket halinde olmak veya yeni heyecan yaratma çabası ilişkinizi yıpratacaktır.

Çevrenizde uzun süredir birlikte olan insanlara bir göz atın. Sizce sürekli bir macera içindemi uzun yıllar geçirdiler? Her anlarında büyük aksiyonlar mı vardı? Sakin ve belli alışkanlıkları sayesinde ilişkileri sekteye uğramadan devam etti. Sadık ve seven birisi ile berbat televizyon programları izleyip, gülüp saçmalamak varken neden heyecanı başka yerlerde arayasınız ki?

Sürekli aynı aktiviteleri yapıp gün sonunda huzurlu bir şekilde kafanızı yastığa koyup. ertesi gün uyandığınızda ilk gördüğünüz karede sevdiğiniz kişi varsa bu hayattan daha ne isteyebilirsiniz ki? eÇift üyeleri aşkın ne kadar kıymetli olduğunu biliyor. Eğer hayatınızda birlikte sıkılabileceğiniz biri yoksa hemen kayıt olun ve kendinize uygun eş adayını seçin. İster bilgisayarda ister cepte eÇift her zaman yanınızda.