Aşk eÇift Evlilik

Sevgililer Günü’nün Neresindesiniz?

 

Bir Sevgiler Günü daha yaklaşıyor. İnternette, televizyonda, gazetelerde ve hatta bir kahve içmek için girdiğiniz alışveriş merkezinin her köşesinde Sevgililer Günü için hazırlıklar başladı. Peki, siz bu hazırlıkların neresindesiniz, kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Eğer bu yazıya Sevgililer Günü’ne hazırlık yapmak üzere internette araştırma yaparken ulaştıysanız muhtemelen güzel giden, güzelliklerini ve geçen güzel günlerini kutlamaya değecek bir ilişkiniz var demektir. Ne mutlu size ki bu çok özel günü yalnız geçirmeyecek ve belki ilişkinizi bir üst çizgiye taşımaya karar vereceksiniz. Kim bilir belki sürpriz bir evlenme teklifi?

Mutlu çiftler kervanında değilseniz ve hala bu yazıyı okuyorsanız, durun tahmin edelim açılmak istediğiniz birisi var. Siz de bu özel günde ne yapabilir, farklı olarak nasıl onun dikkatini çekebilirim diye düşünüp internette siz de araştırma yapmaya başladınız. Ancak şimdilik ne ilk gruptaki saadet dolu çiftler ne de mutluluğu merhaba demek üzere olan flörtözler için yazdık bu yazıyı.

Bu yazı sadece yalnızlara, sevgiyi ararken kaybolmuşlara ve umudunu yitirmiş olanlara yazıldı. Biliyoruz ki o alışveriş merkezinde ya da Sevgililer Günü hazırlıklarının yapıldığı yerin bir köşesinde kahvesini yudumlarken kalplerinin tam orta yerinde yoğun bir yalnızlık duygusu hâkim. Herkes gibi sevmeye, sevilmeye, güzel sözler duymaya, özenle hazırlanmış bir hediye almaya ihtiyaçları var. Belki sevdikleri bir insan olsa yaşadıkları şehirden birkaç günlüğüne de olsa uzaklaşmaya ihtiyaçları var. Nefes alan ve sevme duygusu olan her canlı gibi buna ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Onlar bir Sevgiler Günü’nü daha yalnız geçirmeye tahammülü kalmamış olanlar. Biz şimdi onlara acil bir B planı nasıl yapılabilir ya da nasıl bir rota çizilebilir anlatmak istedik.

Öncelikle bu umutsuzluk sarmalından çıkmaya ihtiyacınız var. Şimdi rahatlayın ve sakin bir nefes alın. Hayatta her sorunun bir cevabı olduğu gibi bunun da bir çözümü var. Neden yalnız olduğunuzu dürüstçe kendinize sorarak başlayabilirsiniz. Bu yalnızlık bilinçli bir tercih mi yoksa aradığınız halde isteklerinize uygun bir insanla mı tanışamıyorsunuz? Belki çok çalışıyorsunuz, belki hayatın yükü ve sorumluluklarından dolayı kendinize yeni bir hayat seçeceğiniz o kişiyle tanışmak için vakit yaratamıyorsunuz. Sorun eğer bunlardan biri ya da birkaçı ise aslında cevap çok basit.

Sizin harekete geçmeye ihtiyacınız var. O hareketin ilk adımını eÇift ile atmaya ne dersiniz? eÇift tam da sizin gibi bekâr ve mutluluğu arayan insanlara yardım etmek için var. Oluşturacağınız bir profil, yükleyeceğiniz bir fotoğraf ve kendinizi tanımlayacağınız birkaç özellik ile aslında yalnızlığa elveda demek için ne kadar yakın olduğunuza inanamayacaksınız.

Yapmanız gereken tek şey vakit kaybetmeden www.eCift.com adresine gidip bir profil oluşturmanız. Üstelik artık Facebook profilinizi kullanarak da kolayca kayıt yaptırabilirsiniz. Bilgileriniz elbette gizli ve sadece sizin görebileceğiniz şekilde olacak. Tüm bunları cep telefonunuza eÇift uygulamasını indirerek de yapabileceğinizi unutmayın.

Eğer ilk adımı atmaya karar verdiyseniz beklemek için artık hiçbir bahaneniz kalmadı. Kriterlerinizi girin, nasıl ve nerede bir insan aradığınıza karar verin. Size önereceğimiz üyeler arasında mutlaka ilginizi çekebilecek bir üyemiz olacaktır.

Hadi, daha fazla beklemeyin çünkü yalnız geçmeyecek bir Sevgililer Günü için aşk burada başlayacak.