Afrodizyak Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Aşkın Özel Olduğunu Hatırlatan İllüstrasyonlar!

İllüstrasyon : Resimleme, bezeme. Basılı, el yazması veya dijital yayınların içinde yer alan bir metinle ilgili, onu açıklayan, somutlaştıran, süsleyen resim, desen olarak tanımlayabiliriz.

Aşka dair yazılan bir sürü söz, kayıt edilen şarkılar, çekilen filmler, diziler ve eÇift gibi harika bir platform var. Sanatın her alanında aşkın ne kadar harika bir duygu olduğunu görebiliriz. Bu yazımızda resim sanatına biraz eğileceğiz ve bazı ünlü illüstratörlerin çalışmalarına göz atacağız.

Amanda Oleander 

Los Angeles’ ta yaşayan illüstratör kendi ve çevresindeki ilişkileri gözlemleyerek bunu sanatına yansıtıyor. İnstagram profilini mutlaka ziyaret edin.


Crislane Passos

Brezilyalı sanatçı kitap yazar iken yarattığı Max ve Julia karakterlerine resmen aşık olmuş ve onların hayatlarını çizmeye devam etmiş. O kadar harika bir tarzı var ki mutlaka kendinizi bulabileceğiniz bir karesi olacaktır. İnstagram üzerinden takip etmenizi tavsiye ederiz.

Kyu-Young

Koreli sanatçı ise kendi ilişkisinden örnekler ile sanatını icra ediyor. Mutlaka instagram sayfasını takibe almalısınız.

Poka Arts

Ganalı sanatçının tasarımları birbirinden harika. İlişkilerde pozitif anları her ne olursa olsun daima hatırlamamız gerektiğini bize bir kez daha hatırlatıyor. İnstagramda pokagh adıyla bulabilirsiniz.