Aşk eÇift Evlilik Güncel

Aşkla Dolu Daha Nice Yıllara: eÇift 11 Yaşında!

Türkiye’nin ciddi, seviyeli arkadaşlık, sohbet, ilişki ve evlilik sitesi olarak 11 yıl önce hizmet vermeye başlayan eÇift artık 11 yaşında!

En başta siz değerli üyelerimize binlerce kez teşekkür ederiz. eÇift‘i bugünlere sadece ekip olarak değil, hep birlikte getirdik. Sektörde öncü olmasıyla rakiplerden çok hızlı bir şekilde sıyrılmayı başardı ve binlerce kişinin amansız aşk arayışında bir fener oldu. %100 gerçek profil garantisi, ”İdeal Çift Metodu”, üyelerinin sorunlarına her zaman ivedilikle çözüm getiren müşteri hizmetleri desteği ve ücretsiz profil oluşturma gibi özellikleri ile eÇift kullanıcılarının sevgisini kazanmayı başardı.

eÇift‘i bu 11 yılda sadece ev veya ofiste bilgisayar üzerinden değil, Google Play veya App Store ‘dan uygulamayı indirerek kullanan birçok üyemiz mevcut.

Sadece Türkiye’de hizmet vermekle kalmadı. Yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizin de özlem duyduğu o mutluluğu bulabilmeleri adına eÇift.de olarak da hizmet vermeye devam etmekte.

11 yılda binlerce hikaye ve mutluluk biriktiren çiftlerimize bir göz atalım mı?

”Samanlıkta iğne aramak gibi bir şeydi bu: doğru insanı, doğru sevgiyi acaba bulabilecek miydim?” Sorusu ile eÇift‘e üye olan Sibel Hanım çok geçmeden, 2 ay gibi bir sürede aradığı aşkı sitemiz aracılığı ile bulmuş oldu.

”Aslında sitenize üye olduktan kısa bir süre sonra tanıştık. İlk zamanlar birbirimize çok zıt kutuplar gibiydik. Fakat daha sonra anladım ki aslında kader ağını örmeye başlamış. ” Sevgili Seren ve Hakkı ise imkansızmış gibi görünen bir aşkın aslında aradığımız mutluluk olduğunu gözler önüne seriyor.

”Sitenizde seçkin ve seviyeli ilişkiler yaşama şansı oldukça yüksek. Önemli olan sanal alem hilelerine kaçmadan DÜRÜST bir şekilde kendinizi ifade etmenizdir. ” Canan Hanım ve Erdal Bey’in hikayesi bize aşkın yaşının olmadığının bir göstergesi.

11 yıl boyunca birlikte yürüdüğümüz bütün çalışma arkadaşlarımıza, sevgili üyelerimize binlerce kez teşekkür ederiz. Daha nice uzun ve aşk dolu seneler geçirmek dileğiyle!

Aşk Burada Başlar!