Afrodizyak Aşk Astroloji Burçlar eÇift Güncel Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Burçların İlişkilere Bakış Açıları!

İlişkilerde tek bir doğru yoktur. Kişilerin yapısı ve karakterine göre ilişkilerdeki ilerleyiş biçimleri farklılıklar gösterebilir. Kimisi ağırdan almayı tercih eder, kimisi hızlı bir şekilde her şeyin sonuca bağlanması için elinden geleni yapar. Özellikle farklı iki anlayışa sahip kişilerin aşk hayatında mutlaka bir taraf kontrolü ele almak ister. Yeni tanıştığınız bir kişinin burcuna göre ilişkiye bakış açısını öğrenebileceğinizi biliyor muydunuz? O zaman bu yazı için en doğru zamanı seçmişiz. Hazırsanız başlıyoruz!

Koç burcu kadını her zaman aşkta maceracı olmayı sever. Duygularını asla saklamaz. Seviyorsa bunu direkt söyler. Oyunlara ve numaralara ayıracak vakti yoktur. Eğer Koç burcu bir kadına aşıksanız elinizi çabuk tutmalısınız zira yavaş ilerleyen bir ilişki onların için cezbedici değildir. Eğer aşkınıza inandırabilirseniz kendilerini ilişkiye büyük bir bağlılık ile adarlar. Erkeklerde ise durum biraz farklı. Önceden sadakat konusunda emin olmak isterler. Öyle hemen atlamazlar. Kafalarında bin tilki döner ama onları aşka inandırırsanız da sonuna kadar giderler. Sevgili kisvesini taşımak onlar için zordur. Kolay kolay bu yükün altına girmezler. Koç burcu erkeğine aşıksanız iyi bir satranç oyuncusu olmanız gerekiyor. Çünkü onlarla aşk yaşamak büyük strateji gerektirir.

Boğa burcu kadını kendini hemen kaptırmaz. Adım adım yaklaşır. Oldukça dikkatlidir. Önce güven duymak ister. İlk görüşte aşık olup bodoslama bir ilişkiye alsa dalmazlar. Kendilerini koruma eğilimindedirler. Hem kendi hem de karşısındaki kişinin duygularından emin olmak ister. Duygusal kararlar almazlar. Daha rasyonel bir bakış açıları vardır. Boğa burcu bir kadına aşıksanız sabrınızın ileri seviyede olması gerekiyor. Boğa burcu erkeği içinde durum aynıdır. İyice düşünüp, artı ve eksileri ortaya koymadan hareket etmezler. Mantık sınırları dahilinde kararlar alırlar. Hayatlarının her alanında garantici oldukları için onları spontane eylemde bulunmaya itmek neredeyse imkansızdır. Eğer tam aksi aceleci bir tavrınız var ise boğa burcu erkeği ile işiniz var demektir.

İkizler kadını beklemeyi sevmez. Eğer aşık ise hemen duygularını belli eder. Saklamayı beceremezler. Şıpsevdi kavramı için en uygun adaydırlar. En güzel tarafı içlerinde hiçbir şey tutmazlar. Ne hissettiklerini direkt söylerler. Zaten söylemeseler de siz onların gözlerine baktığınızda bunu açıkça görebilirsiniz. Burçlar arasında başarısız bir ilişkiden sonra en hızlı toparlanan burçtur. Spontane yaşamayı seviyorsanız İkizler kadını sizin için doğru tercih olacaktır. Erkekler içinde durum aynıdır. Tek farkla; her şeyin hızlı gitmesi bazı çekincelerin meydana gelmesine sebep olur. Eğer fazla hızlı gidiyorsa duruma derhal karizmalarıyla veya bilgi birikimleri ile el kolaylar. Tempoyu belirlemek İkizler erkeğinin alameti farikasıdır. Biraz sinir bozucu gelebilir ama onlara karşı koyamazsınız.

Yengeç kadınları aşırı romantiktir. Fakat duygularını hemen belli etmezler. Önce ciddi bir arkadaşlık evresinden geçmeniz gerekir. Eğer duygularınızdan ve ilişkinin geleceğinden emin olurlarsa kabuklarından çıkarlar. Arkadaş olarak anlaşabilirlerse, sevgili olmayı da başarabileceklerine inanırlar. Film ve dizilerdeki aşkını itiraf etmeyen karakterler olur ya onlar işte Yengeç burcu kadınına iyi örnekler. Romantizm konusunda iddialı olan Yengeç erkekleri tam bu iş yaratılmıştır. Eğer bir Yengeç burcu erkeği sizi seviyorsa piyango vurmuş demektir. İlişkide aşırı özenlidirler ve dünyanın merkezine sizi oturturlar. İnsanı mutlu etmeyi çok iyi bilirler. Aşktan başınızın dönmesine hazır mısınız?

Aslan burcu kadını da romantiktir fakat onların ilgisini çekmek zordur. Aşık olduklarında gözleri dünyayı görmez. Eğer yeni bir heyecan duyacakları aşk bulurlarsa da düşünmeden ilişkiyi bitirebilirler. Kontrolün erkekte olmasını isterler. İlişkiyi doğru yönetilemezse Aslan kadını alır başını gider. Aslan burcu erkekleri romantik açıdan pek yetenekli değildir. Eğer aşık olurlarsa bunu doyasıya yaşarlar. Geleceğe dair plan yapmazlar. Carpe diem mottosuyla günlerini geçirirler. İşler yolunda gitmezse geri dönüp bakmazlar. Değişimlere çabuk ayak uydururlar.

Başak burcu kadını aceleci değildir. Sabrın sonu selamettir diye düşünür ve emin olduktan sonra kendini aşkın içine atıverir. Hayatlarının her alanında bu kuralı uygularlar sadece aşk hayatlarında değil. Üstüne çok düşünmeyi sevmezler. Doğru erkeğin gelmesini beklerler. Eğer gelmezse de karalar bağlayıp oturmazlar. Başak burcu erkeği içinde aynı şeyleri söylemek mümkün. Garantici bir tutum ile hareket ederler. Seni seviyorum deyip plansız yaşamazlar. İnce eleyip sık dokurlar. Geleceğe dair plan, program içine girerler. Eğer geleceğe dair bir umut ışığı görmezler ise o ilişkide bulunmayı mantıklı bulmazlar. Mutsuz bir ilişkiyi kaliteli bir yalnızlığa tercih ederler.

Terazi burcu kadını aşkı iliklerine kadar hissetmek ister. Delicesine sevip, umarsızca aşkı yaşamak isterler. Eğer tutku yok ise işin içinde o zaman Terazi kadınını elde edemezsiniz. Aşık oldukları biri var ise dikkatini çekmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Hediye almayı ve vermeyi çok severler. Sevdiğinizi onlara her zaman göstermelisiniz. Sadece seni seviyorum yetmez. Şık akşam yemekleri, manevi değeri yüksek hediyeler ile başlarını döndürebilirsiniz. Terazi burcu erkeği de anında aşık olur. Spontane yaşamayı sever. Birden tatile çıkmak isteyebilir. Yolda yürürken mağaza gördüğü bir elbiseyi size hediye edebilir. Cömerttir, paylaşmayı sever, sürekli sizi şaşırtır. Terazi burcu erkeğine aşıksanız hayatını sürekli heyecan içinde geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

Eğer biri size gelip; ” Seni seviyorum!” derse bilin ki o bir Akrep burcu kadınıdır. Aşk konusunda direkt eyleme geçerler. Duygularını açıkça yaşarlar. Seviyorlar ise beklemeyi gereksiz bulurlar. Aşk bir gün ise o gün bugündür felsefesini şiyar eylerler. Aşka bodoslama daldıkları için kalp kırıkları da bir hayli fazladır. Ama bu risk onları asla korkutmaz. Yine de yaşamayı tercih ederler. Erkekler içinde durum aynıdır. Sevmeye karar verdiklerinde önlerinde dağ olsa duramaz. Aşık olurlarsa yarını düşünmezler. Akrep burcu erkeği tutkunun vücut bulmuş halidir.

Yay burcu kadını özgürlüğüne düşkündür. Onu kısıtlayamazsınız. Eğer biraz olsun kendini esaretteymiş gibi hissederse anında kaçar ve asla geri döndüremezsiniz. Düzenli ilişki konusunda pek iyi değildirler. Sadakat önemlidir ama güvensizlik hissederlerse geçmiş olsun. İkinci şans verme konusunda asla onlardan medet ummayın. Mesela tatilde harika bir kadınla tanıştınız. Asla unutulmayacak zamanlar geçirdiniz. Tatilin bitişinde onunla ilişkiye başlamak istediğinizi dile getirdiniz. Ret cevabı alırsanız şaşırmayın zira Yay burcu kadınıdır. Yay erkekleri dünyanın en iyi flörtüzü olarak bilinir. Aşka aşıktır. Sizinle ilgilenmesi aşık olduğunu göstermez. İlgi duyduğu herkese yakınlık gösterir. İlişkiye hapsolma düşüncesi onlar için korkutucudur.

Oğlak burcu kadını aşk konusunda asla duygularına yenilmez. Zaten onu kendine aşık etmek oldukça zordur. Kontrolcü yapıları sayesinde anlık heyecanlara kapılmazlar. Önce güven duymayı, belirli bir zaman dilimini geçirmeyi yeğlerler. Dikkatlerinin dağılmasını istemezler. Özellikle kariyer hedefi olan Oğlak kadını aşka zaman ayırmayı israf olarak görür. Öncelikleri arasında aşk alt sıralarda yer alır. İncinmekten korktukları için temkinli olmayı asla bırakamazlar. Erkekler içinde aynı şeyleri söylemek mümkün. Eğer ilişkinin bir pozitif etkisi yok ise Oğlak burcu erkeği o ilişki için efor sarf etmeyi düşünmez bile. Romantizm konusunda sınıfta kalır. Ciddi bir birliktelik için en uygun adaydır fakat o seviyeye getirebilmek için sabırlı olmanız gerekmektedir.

Normalde kadınların bir çoğunda; ” bekar kalırsam ne olacak?” endişesi vardır. Fakat Kova burcu kadını için böyle bir durum asla olamaz. Rahattırlar ve öyle çok kendilerini sıkmazlar. Aşk konusunda sıkı kuralları yoktur. Onları etkilemek zordur. Ortak zevk ve hobiler edinmeniz gerekebilir. Kova kadınına cezbedici teklifler gitmeniz gerekir. Kolay kolay ilişkiye girmezler. Girdiklerinde de tam anlamıyla ilginizi üstlerinde isterler. Kova burcu erkeği bekler. Doğru zamanda doğru insanın karşılarına çıkmasını arzu ederler. Eğer onu buna inandıramazsanız bir gram bile enerji harcamazlar. Sırf yaşamak için ilişkiye girmezler. Buna değecek bir insan olduğunuza ikna etmek zorunda kalabilirsiniz.

Meydanı boşaltalım lütfen! Aşkın gerçek kahramanı Balık burcu kadını mekana giriş yapıyor! Romantizmin bu gözü pek savaşçısına aşk denilince akan sular durur. Sevdiği zaman yeri göğü inletir. Sağır sultan bile duyar. Hassas oldukları için kolay kırılırlar. Bu riski bildikleri halde plansız atılırlar her şeye. Balık burcu erkeği ise kadına göre tam tersidir. Temkinlidir ve kırılmaktan çok korkarlar. İki kez düşünmeden bir ilişkiye asla başlamazlar. Sessiz ve derinden gitmeyi severler.