Afrodizyak Arkadaşlık eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Şifa Niyetine Yaşam

Aşk İçin Yaşlandım Mı ?Değişen Tutumlarımız!

Aşkın yaşı yoktur ve aşk her yaşta güzeldir. Gençlik aşklarının hevesi, orta yaşların dinginliği ve ikinci baharını yaşayanların karşı konulamaz heyecanı. Kaç yaşında olursanız olsun aşkın size kattığı değerler özel ve farklı olacaktır. Yaş aldıkça hayata olan bakış açınız değişmektedir. Bundan en çok etkilenen de aşk hayatınızdır. İlişkiler, evlilik, ayrılık gibi bir çok kavram tecrübeler ile anlam kazanmaktadır. Gelin isterseniz gençlikten itibaren yaş aldıkça aşka dair değişen tutumlarımıza birlikte göz atalım.

Arayışlarda Seçici Olabilmek!

Aşkı ararken artık eskiden sevgili olduğunuz kişi veya kişilerin özelliklerini yeni insanda aramazsınız. Edindiğiniz tecrübe ile yeni heyecanlar katacak kişiler size cazip gelecektir. Sırf birlikte olmak için birisiyle ilişkiye başlamak gibi bir gaflete asla düşmezsiniz. Seçici davranır, eğer idealinizdeki kişi karşınıza çıkmaz ise yalnızlığı asla sorun etmemeye başlarsınız. Anlık heyecanlar yerine huzurunuza değer katabilecek birini arzularsınız.

Karakter Detayı!

Dış görünüşün önemi git gide azalmaktadır. Daha çok tutum, davranış ve karakter üzerinde durmaya başlarsınız. Yemek esnasındaki oturuşundan, sizinle herhangi bir aktivite içindeyken en ufak davranışlarını dikkate alırsınız. Hayata dair beklentilerin belirli ölçüde azalacağını artık kabullenmişsinizdir ve karşınıza çıkacak kişileri de bu hususta değerlendirirsiniz.

İletişimde Zirve Nokta!

İnsanlar ile olan iletişiminizde artık daha az hata yaparsınız. Çünkü hayata olan bakış açınız bellidir. Ne istediğiniz, sınırlarınız neler bunları çok iyi belirlemişsinizdir. Kiminle ne kadar yakın olacağınız, kimden uzak durmanız gerektiğini çok iyi anlayabilecek bilgi ve birikime sahipsiniz. İçinizden geçenleri açık bir dil ile ifade etme konusunda çekinceleriniz ortadan kalkmış olacaktır. Hissettiklerinizi net bir şekilde ifade edebildiğiniz için de iletişimde asla sorun yaşamazsınız.

Telaşın Ortadan Kalkması!

Yaşamı telaşlar içinde geçirme konusunda artık daha rahat hareket eder hale gelirsiniz. Ciddi arkadaşlık seviyesinde yürüttüğünüz ilişkide, onu daha detaylı tanımak için acele etmezsiniz. Bunun sebebi hata yapmaktan korkmak değil. Sadece var olan zamanınızı daha efektif kullanma isteğidir. Acele ile verilmiş kararların ceremesini yeteri kadar çektiğiniz için artık en sağlam adımın iyice düşünüp, öyle karar vermek olduğunu birinci elden tecrübe etmiş oldunuz.

Noktayı Koyma Zamanı!

Belki de en büyük kazanımda ne zaman vazgeçilmesi gerektiğini bilmektedir. Çoğu zaman bitmiş bir ilişkinin uzatmalarını oynarız. Kendimize bir türü itiraf edemeyiz. Var olan gerçek gözümüzün önünde durur ama biz onu görmezden gelmeyi tercih ederiz. Yaş aldıkça da eğer tıkanıyorsa bir ilişki bunu devam ettirmenin her iki taraf içinde acı verici bir deneyime dönüşeceğinin farkında oluruz. O yüzden bitmesi gereken doğru zamanda noktayı koyabilecek cesareti kendimizde buluruz. Sevginin sadece bir forma olmadığını, her türlü şekilde sevmeye devam edilebileceğinin farkında oluruz. Sonlanan ilişkiler can yakmaya devam eder ama daha kolay başa çıkabilecek tecrübeye erişmiş hale geliriz.

Aşkı Nerede Arayacağımızı Biliriz!

Aşkın kimyasını çözebildiğimiz içinde onu nerede ve ne şekilde aramamız gerektiğini çok iyi biliriz. 11 yıldır tek ve doğru adres olan: eÇift‘te tabi ki! Her hafta yenilenen üye önerileri ile arzu ettiğiniz doğru kişi sadece eÇift! İster masaüstü bilgisayardan ister de cep telefonunuz üzerinden profilinize erişim sağlayabilirsiniz. Her zaman her yerde eÇift yanınızda! Çünkü aşk burada başlar!