Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Sapyoseksüel nedir,sapyoseksüel Kimlere Denir?

Karşı cinste ilk dikkat ettiğiniz özellikler nelerdir? Bu aslında tek cevabı olmayan, göreceli bir soru türüdür. Kimisi için dış görünüş büyük önem arz eder iken, kimisi içinse karakter ve zeka ön planda gelmektedir. Eğer sizin içinde zeka, bilgi birikimi gibi kavramlar öncelik ise sapyoseksüel olabilirsiniz. Hazırsanız bu kelimenin kökenine inip enine boyuna açıklayalım.

Latince; akıllı anlamına gelen ”sapien” ile ”sexualis” kelimlerinin birleşiminden meydana gelmiştir. Karşı cinste zekayı en önemli unsur olarak görüp, çekici gelen kişilere sapyoseksüel deniyor. Sadece dış görünüşün ötesinde, daha derin özellikler cezbedici gelmektedir.

Sapyoseksüellikte ilişkiler asla yüzeysel değildir. Kişinin standart güzellik kalıplarını taşıyor oluşu veya olmayışının konu ile alakası yoktur. Eğer zeka ve kültürel birikim olarak yüksek seviyede görülüyor ise aşkın o büyülü dünyasına girilmiş oluyor. Kişi eğer entelektüel değil ise bir sapyoseksüel karşısında hiç şansı yok demektir. Bir diğer önem verdikleri husus ise özgüvendir.

Sadece bilginizin olması yetmez. Onu kullanırken ne tür jest ve mimikleri sergilediğinizde çok önemlidir. Bulunduğunuz ortamda kendinizi ne kadar dinletebiliyorsunuz? Karizmanız ile kitleleri etkileyebiliyor musunuz? Bu arada karizmadan kasıt asla dış görünüş ile alakalı değil. Hitap şekliniz, kullandığınız kelimeler, vurgular ve tonlamaları kapsıyor. Sapyosekseüller zor beğenen kişilerdir. Mükemmeliyetçi yapıları yüzünden onların radarına girmek zordur.

Peki ya siz sapyoseksüel misiniz?

Bunu anlamak oldukça basit. Eğer yeni tanıştığınız bir kişide ilk dikkat ettiğiniz husus onun fikirleri, sizinle olan iletişimi, kullandığı kelimeler, kültürel anlamda vaat ettikleri ise sapyoseksüel olabilirsiniz. Eğer dış görünüşüne bir an bile dikkat ediyorsanız o zaman değilsinizdir. Fikir alışverişi, herhangi bir konuda tatlı sert çekişmeler, karşısındaki kişiden bir şeyler öğrenebilme açlığı gibi özellikler sapyoseksüellerde görülür.

İdeal Çift Metodu sayesinde eÇift 11 yıldır binlerce kişinin aradığı doğru insanı bulmasında yardımcı olmayı başardı. Eğer bir sapyoseksüel bireyseniz eÇift sizin için en ideal ortamdır. Her hafta sunulan üye önerileri sizin arayışınız doğrultusunda yenilenmektedir. Aşkın sadece dış görünüşten ibaret olmadığını bilen herkes eÇift’te! Peki ya sen?