Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Yaşam

Yeni Başlayanlar İçin : Aşka Giriş 101!

Bir ilişkinin en özel ve can alıcı zamanları ilk anlardır. İlk buluşma, ilk hediye, ilk öpücük gibi ilkler hiç bir zaman unutulmaz. Hatırlandıkça aşkı körükleyen bu tür nüveler bir ilişkinin sağlıklı gelişebilmesi için oldukça önemlidir. Bu yazımızda kendinizi yeni aşka nasıl hazırlamanız gerektiği konusunda bir kaç öneride bulunacağız. Evlilik kararına varabilecek kadar uzun ömürlü bir ilişki arzu ediyorsanız ipuçlarımız işine yarayabilir. Kahveniz hazır ise başlıyoruz!

Kıyaslamaları Bir Kenara Bırakın!

Çevrenizde uzun zamandır güzel ilişkisi olan çiftler olabilir. Onların dinamiklerini asla bilemezsiniz. Sizin dışarıdan gördüğünüz unsurlar ilişkinin kendi içinde farklı olabilir. Sakın onların ilişkisini rol model alıp kendi ilişkinizde kıyaslamalara başlamayın. Kişilerin karakteristik özelliklerinden tutunda yaşanılan tecrübeler onları günümüze getirmiştir. Bu sizin ilişkiniz olacak. Kendi dinamiklerinize göre hareket ederek eşsiz bir örnek oluşturabilirsiniz.

Filmler Güzeldir Ama Gerçek Hayat Farklıdır!

Hayal kurmak güzeldir. Bir de bu hayalleri gerçeğe dönüştürebilmek harika bir duygudur. Filmleri de bu şekilde görüp, değerlendirmek gerekiyor. Sinema, size güzel hayaller kurmanıza, romantik fanteziler geliştirmenize yardımcı olur. Bu da sizi aşk konusunda cesaretlendirip, yaratıcı olmanızı sağlar. Hoş jestler için filmlerden ilham alabilirsiniz. Fakat filmlerdeki gibi bir aşk yaşamak için zorlama çabalarda bulunmayın. Onlar film sizin hayatınız ise gerçek! Bu farkındalığı aklınızın köşesinden asla çıkarmayın.

Her Zaman İletişim İçinde Olmaya Özen Gösterin!

Eğer zihin okuma gibi doğa üstü bir beceriniz yoksa sevdiğiniz kişi ile açık bir iletişimi daima canlı tutmanız gerekiyor. Yaşanılan veya yaşanılacak her olayda duygularını dile getirmelisiniz. Sizi rahatsız eden her ne varsa o an çözüme kavuşturmanız gerekmektedir. ”Sonra konuşulur” diye çözümsüz bırakılan her konu ileride büyük bir problem olarak karşınıza çıkabilir.

Acele Etmeden Her Anın Tadını Çıkartın!

İlişkide gün gelir tartışmalar olur, gün gelir mutluluklar yaşanır. Hayatın içinde olağan durumlar karşısında ilişkinizde de dalgalanmalar olması muhtemel. Her ne olursa olsun ilişkinize dair aceleci olmamanız gerekiyor. Doğru zamanda ilişkiyi bir diğer evreye geçirmek önemli. Sadece sizin kararınıza bağlı olmaması, ortak bir karar alınması hayati önem arz etmektedir.

Önce İyi Bir Arkadaş Olmak!

Öncelikle iyi bir arkadaş olabilmek önemli. Sevgiliniz sadece romantizm yaşayacağınız bir varlık değildir. Hayatın her alanında paylaşımlarınızın olmasına özen göstermelisiniz. Günlük yaşantınıza dair en ufak bir detayı bile onunla paylaşmanız kendisine olan güveninizin ne derece büyük olduğunu gösterecektir. Zayıflıklarınız, sizi derinden yaralayan negatif tecrübeler, bunların hepsini zamanı gelince onunla paylaşmalısınız. Sizi ne kadar iyi tanırsa o kadar dikkatli davranacaktır.

Sen + Ben = Biz!

En can alıcı kısım ise sen veya ben zamirini kaldırıp biz diyebilmeniz. Bunun için belirli bir süre gerekecektir. Biz olabilmeniz için çevre faktörleri ilişkinizde elinizden geldiğince uzak tutmalısınız. Problemlerde yapmanız gereken bunu birlikte çözmeniz. Bir arkadaş veya aile yakını tavsiyesi sorunu çıkmaza sürükleyecektir. Çünkü o kişiler, durumunuzu kendi tecrübelerine göre değerlendireceklerdir. Sizin yapmanız gereken ise konuyu muhatabı ile çözüme kavuşturmak. Farklı sesler anca kakafoni yaratır.

Umarız bu ipuçlarımızın size faydası olur. eÇift.com ve eÇift.de 11 yıldır aşkı arayanların buluştuğu bir platform olmuştur. Tecrübemize olan güveninizi asla boşa çıkarmayacağımıza emin olabilirsiniz. Çünkü aşk her zaman burada başlar!