Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Feng Shui ile Aşk Hayatınıza Çeki Düzen Verin!

Feng Şui, “rüzgâr” ve “su” anlamına gelen, doğada var olan yaşam enerjisini, yaşanılan mekânlarda harekete geçirme yöntemlerini gösteren eski bir Çin öğretisidir.

Aşk hayatınızda bazı işler yolunda gitmeyebilir. Belki daha doğru insan karşınıza çıkmadı, belki de çıktı ama doğru bir zaman değildi. Sebebi her ne olursa olsun vazgeçmeden aşkı aramaya devam etmelisiniz. Ruhsal olarak bazı sıkıntılar çekiyor ve kendinizi hazır hissetmiyor, alışkanlıklarınızı değiştirmek ve hayatınıza yeni bir soluk getirmek istiyorsanız Feng Şui ile bunu kolayca yapabilirsiniz.

Obje seçimi!

Öncelikle siyah ve beyaz objeler seçmeniz gerekecek. Daha iyi insanları hayatınıza davet edebilmek için önce doğru enerji akışını sağlamanız gerekmektedir. Dikkat edilecek husus ise, objelerin geçmiş ile bağlarının bulunmaması. Taze ve yeni aşk için yeni objeler her zaman daha iyidir. Ayrıca sabırlı olmanız gerekiyor. Hemen ikinci günde sonuç almayı beklemek hayalcilik olur. Adım adım ilerleyerek sonuca gidebileceğiniz aklınızdan çıkarmayın.

Fazlalıklardan kurtulmak!

Evinizde ne kadar fazla eşya var ise bunlardan bir an önce kurtulmanız gerekiyor. Çekmeceleriniz tıka basa ıvır zıvır ile dolu ise bu doğru enerji akımın sağlamaz. İhtiyacınız olmayan bir iğne dahi olsa evinizden atmanız gerekiyor. Dağınıklıklar ve sıkışıklık sizinle olduğu sürece diğer adımlar işe yaramayacaktır.

İlk olarak antre düzenlemesi!

Bir evin ana enerji dağılım noktası antredir. Eve giren enerji ilk antreye uğrar oradan diğer odalara yayılır. Şunu unutmamanız gerekir ki eğer aşkı hayatınıza istiyorsanız kullanacağınız objelerin sayısı önemli. Tek bir tablo veya biblo yalnızlığı çağrıştıracaktır. Kullanacağınız materyallerin çift olmasına özen göstermeniz gerekiyor. Çünkü siz bu hayatta bir eşinizin olmasını arzu ediyorsunuz ve bu yönde sinyaller göndermeniz gerekiyor. Yalnızlığı çağrıştıran bütün objeler o enerjiyi çekecektir. Mesela gelecekte birlikte olmayı arzu ettiğiniz kişi için bir kaç nesne alıp evinizde bulundurabilirsiniz. Okuma lambası, abajur, ev terliği gibi. Onu hayatınıza davet ettiğinizin sinyallerini bilinç altınıza da geçirmiş olacaksınız.

Yatak odası düzenlemesi!

Yatak odası en çok dikkat edilmesi gereken mekandır. Burayı dünyevi ağırlıklarla doldurmamanız çok önemlidir. Bitkiler, kitaplar, spor aletleri ve televizyon gibi eşyaları derhal odanızdan çıkarmanız gerekmektedir. Pozitif enerji için yatağınızın altında eşya olmaması gerekiyor. Yatağınız kapıyı en net görecek şekilde ama en uzak köşede duracak şekilde yerleştirmeniz gerekiyor. Kapı ile karşı karşıya kalıyor ise arasına oval bir kristal malzeme koyabilirsiniz.

Renklendirme zamanı!

Klasik kırmızı rengi yerini şeftali rengine bırakıyor. Çünkü Feng Şui’de aşkın rengidir. Eğer imkanınız var ise eviniz bu renge boyamanız harika olacaktır. Boyama işi çok uğraştırır ve maddi olarak da sizi zorlar ise şeftali renginde örtüler veya yastıklar alabilirsiniz. Alternatif olarak mor rengi de seçebilirsiniz. Oturma odanızda köşe lambaları tercih etmeniz çok iyi bir seçenek olacaktır. Şiddetli ve yüksek beyaz ışık yerine, hafif göz yormayan sarı ışık tercih etmeniz gerekir. Kırmızı rengi yatak odanızdan ziyade mutfakta kullanmanız daha doğru olacaktır. Şans getirdiğine inanılan bu rengin aşırı kullanımı rahatsız edebilir. Beyaz ve maviyi kullanmaktan korkmayın. Saflığın ve rahatlığın renkleridir.

Bu tür fiziksel değişimleri gerçekleştirmeniz, bilinç altınızın da güçlenmesine ve doğru enerjiyi toplamasına yardımcı olacaktır. Unutmayın çift olarak hayata devam etmek için eşyalarınızı da buna göre dizayn etmelisiniz. eÇift‘e üye olarak zaten büyük bir adım atmış bulunmaktasınız. Tek yapmanız gereken doğru insan ile etkili bir iletişim kurup, mutlu yuvanızda sonsuza kadar birlikte olmanız. Çünkü aşkın tam zamanı ve eÇift her zaman sizin yanınızda!