Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Aşkın En Güzel Zamanı : İkinci Bahar!

   ‘’İkinci bahar yaşıyor ömrüm.Gel benim yarim oluver şimdi.Seni gül gibi öpe koklaya.Gözümden, dilimden, sakınır saklar. Bugünki aklımla severim şimdi.’’ Sezen Aksu imzalı bu güzel eser birçok duygunun tercümanı. Aşk sadece gençlikte yaşanır sözüne inat her yaşta her dönemde aşk bizi özel kılar. Belirli bir yaşı geçtikten sonra aşkı, mutluluğu kendisine çok görenler bu makalemiz sizin için! Size, aşkın her yaşta yaşanabileceğini kanıtlayacağız. Keyifli okumalar!

   İkinci bahar; hayatında belirli bir noktayı geçmiş kişilerin mutluluğu ve aşkı tekrar bulmasına verilen bir tanımlamadır. Geçmişten günümüze bu özel durumu yaşayan bir çok insan olmuştur. Özellikle eÇift üyelerimiz arasında da ikinci baharını yaşayan çiftlerimizin sayısı oldukça fazladır. Peki ama neden birçok kişi kendini bu mutluluktan mahrum bırakıyor? Daha önceki evliliğinden mutlu olamamış, (var ise) çocuklarına karşı olan sorumluluğunu yerine getirmiş ve hayatından tek eksik aşk olan bir insan sonuna kadar bunu yaşamayı hak etmiştir! 

   Genelde toplum baskısı, ‘’arkadaşlarım,çocuklarım, akrabalarım ne der?’’ düşüncesi, ‘’belli yaşı geçtik hayatta yaşadık yaşayacağımızı’’ şeklindeki umutsuz düşünce yapısı kişilerin kendi kendilerini olumsuz etkileyen düşüncelerdir. Hayatınızı insanların düşüncelerine göre şekillendirirseniz maalesef bu sizin hayatınız olmaktan çıkar. Bugüne kadar kendi kararları ile belirli bir noktaya gelen siz oldunuz. Bu saatten sonra yaşamı daha renkli ve doyurucu yaşama şansınız heba etmeyin.

   Gönül ister ki genç yaşta bunu tecrübe edinip, uzun yıllar bu duygu yaşanılsın. Aşkta kurallar ve zaman mefhumu yoktur. Deli doludur aşk! Bir anda gelir, ayaklarını yerden keser. Onu özel olan kılanda bu duygudur. İster 20 yaşında olun ister 55 yaşında. Aşkın sayısal verilerle işi yoktur. Siz gönlünü açıp onu davet ederseniz aşk sıcak bir dost gibi gelir ve gönlünüze kurulur.

   Nereden bulurum? Sorusuna cevap ise eÇift! Belki çevrenizde bu hususta size yardımcı olabilecek kimse olmayabilir veya siz arkadaşlarınıza bile bu hususta bir niyetiniz olduğunu söylemek istemiyor olabilirsiniz. Bu sorun değil. eÇift üzerinden ücretsiz oluşturacağınız profiliniz ile iletişim kurmaya başlayabilirsiniz. 

Hadi harekete geçin! Yeteri kadar başkaları için fedakarlıklarda bulundunuz. Şimdi sıra biraz bencil olup kendi hayatınıza dair pozitif bir hamlede bulunup aşkın büyüsünü hissetmekte. Emin olun neden daha önce yapmadığınıza dair hayıflanacaksınız. 

Cesaretlenmek isterseniz ise Türkan Şoray ve Şener Şen’in baş rollerini paylaştığı ”İkinci Bahar” dizisini izlemediyseniz tavsiye ederiz.

   Sıcak bir yaz gününde, batan güneşi tek başınıza mı? izlemek istersiniz yoksa sizi çok seven bir hayat arkadaşı ile mi? Seçim sizin!

Aşk ile kalın!