Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Güncel Kalp Çarpıntısı Şifa Niyetine Yaşam

İçecek Seçimlerine Göre Kişilik İpuçları!

Güne nasıl başlamayı seversiniz? Tavşan kanı demlenmiş, bir bardak çay ile mi? Koyu, enfes bir kahve ile mi? Enerjik bir başlangıç için portakal suyu mu? Farkında olmayabilirsiniz ama içecek seçimleriniz sizin hakkınızda karşı tarafa ilk ipuçlarını veren tercihlerdir. Eğer hazırsanız bu tercihlerin ne tür kişilik ipuçları verdiğini inceleyelim. Çayınız hazır mı? Yoksa çoktan kahvenizi elinize aldınız mı? Taze sıkılmış portakal suyuna da hayır denmez doğrusu!

Çay tiryakileri!

Yapılan bir araştırmaya göre dışa dönük ve sosyal olarak aktif kişiler, çayı daha çok tercih ediyorlarmış. Güne başlarken ve gün içinde eğer elinizden çay düşmüyorsa bu sizin iletişime açık, herkesle kolay anlaşabilen, uyumlu bir kişi olduğunuzu gösteriyor. İlk buluşmada çay içmeyi tercih eden birinden asla korkmayın. Çay, sohbetlerin ve paylaşımların vazgeçilmez demir başıdır. Kültürümüzde yeri çok ayrı olması bambaşka bir mevzu.

Yine aynı araştırmaya göre genelde çay içilen ortamlarda daha pozitif konulardan bahsedildiği, kahvenin ise daha depresif konuların içeceği olduğu ortaya konulmuş.

Çay içenlerin uyku konusunda hiç sorun yaşamadığı da araştırmanın enteresan sonuçlarından biri. Yemek konusunda da çay içenler tatlı yiyeceklere daha fazla ilgi duyduğu görülüyor.

Çay içen kişilerin aşk hayatlarında biraz dengeyi bulmaları zor olabiliyormuş. Özellikle kıskanç biriyseniz çay içen biri sizin için zorlayıcı olabilir. Dışa dönük yapıları, size kıskançlık krizleri geçirmenize yol açabilir. Ama evlilik konusunda daha net ve emin adımlar atabiliyorlar. Geleceğe doğru bir planları var ise hayata geçirmek için ellerinden geleni yapmaya hazırlar.

Kahvesiz olmaz diyenler!

Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır derler! Gerçekten de öyleymiş. Biz değil bunu araştırma sonuçları da ortaya koyuyor. Kahveyi tercih edenler bağ kurdukları insana aşırı değer veren, sadık, sevgi ve aşk konusunda sonuna kadar her şeyini veren kişilerdir. Risk konusunda da kahve içenler daha baskın bir tutum içinde girebiliyorlar. Kahve içenlerin stres ile ilgili sorunları olduğu da yine dikkat çeken sonuçlardan bir tanesi.

Kahve içenler hayatı paylaşma konusunda daha istekli görünen kişilerdir. Gerçeklikle bağları güçlüdür, ani kararlar alıp, spontane hareket edebilirler. Kendi dünyalarına kimseyi kabul etmezler. Onlara alan bırakmanız gerekir aksi halde ilişkiden kopmaya meyillidirler. Ciddi arkadaşlık evresindeki halleri ile ciddi ilişkiye başladıkları evre arasında farklılıklar ortaya koyabilirler. Bu gayet doğaldır çünkü değişen standartlara hemen uyum gösteremeyebilirler.

Bazıları soğuk sever!

Güne başlarken veya gün içinde sıcak içecekler yerine portakal suyu, soda veya kola gibi içecekleri tercih edenler, sıcak içecekleri tercih edenlere göre daha pozitif bir enerji ile güne başladıkları sonucuna ulaşılmış. Soğuk içecek tercih edenlerin daha yaratıcı ve değişik perspektiflerden bakabilen kişiler olduğu, hayvanlar ile daha iyi anlaşabildiği gözlemlenmiş.

Soğuk içecek tercih edenlerin hayatı daha uçlarda yaşadığı, siyah ve beyazın olduğu, gri alanların olmadığı ortaya konmuş. Eğer size karşı bir heyecan duyacak bir nüve yoksa ilgisini çekmeniz biraz zor olacak gibi duruyor. Özellikle taze sıkılmış meyve veya sebze tercih edenlerin sağlıklı yaşam konusunda takıntılı oldukları, hayatlarını bu düzen üzerine kurdukları saptanmış. Kurallara bağlı kalıp asla düzenin dışına çıkmazlar.

Umarız bu yazımıza size yardımcı olmuştur. eÇift üyelerinin kimi çay tiryakisi, kimi kahve bağımlısı, kimi de kola içmeden duramayabilir ama tek ortak noktaları aşka susamışlıkları. Eğer sizde hala gönlünüze göre birini bulamadıysanız hemen ücretsiz profiliniz oluşturun. İçeceğiniz bir sonraki çayda karşınızda size aşkla gülümseyen bir dert ortağınız olmasın mı?