Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel Şifa Niyetine Yaşam

Pandemiye İnat, Aşkı Aramaya Devam!

Neredeyse 1 sene oldu…

Covid-19, hayatımızı ve alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi. Yeni normaller, yeni yaşam, yeni kurallar derken birçok yeniliğe maruz kaldık. Her şeye rağmen umudumuzu yitirmeden savaşmaya devam etmeliyiz. Pandemi sürecinde, stres ve negatif duyguları bir kenara bırakıp, umutla, aşkla geleceğe odaklanmalıyız. eÇift olarak uzakları yakın ederek, aşk arayışınızda her zaman yanınızdayız. Bu zorlu dönemde aşkı ararken nelere dikkat edilmeli? Uzak mesafe ilişkilerinin püf noktaları neler? Yeni normallerde eski aşkın tadını nasıl bulunur? Gibi sorularınız bütün cevaplarını bu yazımızda bulabilirsiniz. Çayınızı ve kahvenizi hazırladıysanız başlıyoruz.

Öncelikle eÇift profilinizi gözden geçirmekle başlamalısınız. Konuyla ilgili yazımız linkte mevcut. Sizi en iyi şekilde ifaden kelimeler ve etkileyici bir profil fotoğrafı tamam ise devam ediyoruz. Haftalık üye önerilerinize göz atmayı lütfen unutmayın!

Eğer yeni birisiyle tanışıyorsanız acele etmemelisiniz. Pandemi nedeniyle sosyal hayatın devre dışı kalması, onu tanıyabilmeniz açısından size ekstra süre sunacaktır. Isınma turu davetindeki cevaplarınız ne oranda örtüştüğü önemli bir göstergedir. Karşılıklı güven oluştuğunda, bir sonraki aşama bir yerlerde buluşup kahve içmek olur. Bu aşamaya geçmek mümkün olmadığı için, uzak mesafe ilişkilerinin kurtarıcısı; görüntülü sohbet uygulamaları imdadınıza yetişecektir. Dikkat etmeniz gereken husus ise özenli olmanız. ”Nasılsa evdeyim, pijama ve rahat kıyafetler ile karşısına çıksam sorun olmaz!” diye düşünmeyin. Özen göstermeniz hem sizi havaya sokacaktır hem de karşınızdaki kişinin hoşuna gidecektir. Ona karşı değer verdiğinizi, önemsediğinizi gösterecektir.

Uzaklık kelimesi aşkla hep negatif bağlamda eşleştirilir. Fakat sanıldığının aksine mesafelerin olması aşık olmaya engel değildir. Bir çok kişi aşkı ararken maalesef bu hataya düşüyor. eÇift‘in bilimsel testine göre yüksek uyumluluğa sahip kişiler, sırf mesafeden dolayı birbirlerini seçenek olarak görmüyorlar. eÇift olarak 11 yıldır bu tabuyu yıktığımızı söyleyebiliriz. eÇift’e üye olduktan sonra mesafeleri sorun etmeden, sadece aşka odaklanan çiftlerimiz, mutluluğu çok geçmeden buldular.

Birlikte bir çok etkinlik yapabilirsiniz. Film izleyebilir, sanal kültür turlarına çıkabilir, online oyunlar oynayabilir, eş zamanlı mutfakta bir şeyler pişirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken inancınızı asla yitirmemeniz. Zorluklar karşısında bile yenilgiyi kabul etmeyip, mutlu olabilmek adına alternatif seçenekleri deneyebilirsiniz. Uzak mesafe ilişkilerinin artı yönlerini ele ala yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

eÇift‘i gittiğiniz her yerde kullanmanız mümkün. Google play veya app store üzerinden uygulamamızı indirebilirsiniz. Aşka dair en özel paylaşımlar için instagram , facebook , twitter ve youtube sayfalarımızı takip etmenizi öneririz.