Afrodizyak Aşk eÇift Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine

Uzak Mesafe İlişkilerin 6 Harika Yönü!

   Mesafenin önemi yoktur…
Burnunun dibinde olsa ne olacak ?
Seni anlamıyorsa,
Ama birisi vardır ki dünyanın öbür ucunda…
En ihtiyaç duyduğun anda,
İki satırıyla bile olsa,
Bir çırpıda yanı başında…
Mesafe uzaklıklarda değil,
Mesafe fedakarlıkta!
”Özdemir Asaf ”

 

      Söz konusu aşk olunca Özdemir Asaf’ ın harika dizeleri her daim büyüleyici ve duygularımıza direkt tercüman oluyor. Şairinde dediği gibi ”Mesafelerin önemi yoktur…”  Aslında bu cümle bir şiirin içindeyken bir çok anlama geliyor. Ama tek başına zikredilince havada kalan bir cümle olmaktan öteye gidemiyor. Cümleleri anlamlı kılan zikreden kişi ve o kişinin eylemleri. Gerçekten seven  ve emek vermeye hazır biri için mesafeler asla önem arz etmez. Aksine var olan durum ne olursa olsun sevmeye devam eder. Bu durum herkes için geçerli değil. Özellikle belirli bir noktadan sonra psikolojik olarak bu duruma dayanmak oldukça zordur. Merak etmeyin eÇift yardımınıza yetişiyor! Uzak mesafe ilişkilerine dair 7 pozitif çıkarımımızı okuduktan sonra ilişkinize tekrar dört elle sarılacaksınız. Keyifli okumalar!

 

Sabrın Sonu Selamettir!

      Mesafeler büyük olunca iletişim kanallarınızda haliyle sınırlı oluyor. Ya telefonda sesli veya görüntülü konuşmalar ya da mesajlaşmalar. Gün içinde zaten mesajlaşma işinize daha çok yarayacağı için anca akşam görüntülü olarak konuşma fırsatınız olacaktır. Bu durum başta zor gelse de size sabretmeyi öğretecektir. Hayatta çoğu şeyi elde edebilmek için en önemli vasıflardan biri sabırlı olabilmektir. Uzak mesafe ilişkiniz size bu konuda oldukça yardımcı olacaktır.

 

Birbirinizi Dair Detayları Keşfedebilirsiniz!

     Mesajlaşmalar ve muhtelif zamanlardaki görüntülü konuşmalar birbirinize dair detaylar konusunda size hoş sohbet imkanları tanıyacaktır. İlişkinin başlarında sevdiği renk, yemek, hobileri konusunda kesin bilgilere sahip olabilirsiniz. Aynı lokasyonda yaşıyor olsaydınız bunları öğrenmek için ekstra çaba sarf etmeyecektiniz. Çünkü dilediğiniz zaman ulaşılabilir olacaktı. Uzak olunca ona dair en ufak bir bilgi kırıntısı bile kendisini daha yakın hissetmenize neden olacaktır.

 

Düzen ve Disiplin!

   Belirli bir süreden sonra telefon konuşmaları veya görüntülü sohbetleriniz bir düzene girecektir. Mesela hafta sonları akşam 9 ile 11 arası sizin değişmez saatleriniz olabilir. Günlük planlarınızı ona göre ayarlarsınız. Çünkü dilediğiniz zaman ulaşabileceğiniz bir konumda değil. Bu da onu öncelikli kılar. Arkadaşlarınız ile buluşmalarınızı planlar, hayatınızı daha programlı ve disiplinli bir şekilde devam ettirme alışkanlığı edinebilirsiniz.

 

Değeriniz Bin Kat Artar!

    Uzak mesafe diye ömrünüzün sonuna kadar kameradan görüşecek değilsiniz. Elbette muhtelif zamanlarda bir araya geleceksiniz. Hem aranızdaki kimyanın ne derece uyumlu olduğunu görür hem de biriken duygularınızı karşı tarafa daha rahat geçirebilirsiniz. Gereksiz yere tartışmalar olmadan kısıtlı zamanınızda özlem ve hasretle vakit geçirebilirsiniz. Bir sonraki buluşmaya kadar sadece o anlar ile yetineceksiniz. Bu da hem sizin hem de sevdiğiniz kişinin değerini bin kat arttıracaktır.

 

Bir Saniyenin Önemi!

    Bir çok çift gereksiz tartışmalar ve kavgalar yüzünden birlikte keyifle geçirebilecekleri zamanın çoğunu heba ederler. Ama sizin için bir saniye bile hayati önem taşır. O bir saniyeyi bile dolu dolu geçirmek istersiniz. Aslında hayat sanıldığı kadar uzun değildir. En ufak zaman bile yeri geldiğinde bir ömre bedeldir.

 

Ayrıyken Bile Yakında Hissetmek!

İlişkinizin ne derece ciddi ve uzun ömür olabileceği hususunda önemli bir nokta. Duygusal olarak sınanacağınız zamanlar sayısal olarak fazla olacaktır. İş hayatınızda veya arkadaşlarınız ile yaşadığınız negatif bir durum karşısında aklınıza direkt iletişimde olduğunuz kişi geliyorsa iyiye işaret. Onunla konuşmak size huzur veriyor ve her derdinizi onunla paylaşma isteği duyuyorsanız bu mükemmel. İlişkinizde belirli eşikleri geçtiğiniz anlamına gelir. Uzaktayken bile sizin yalnızlığını paylaşabiliyorsa onu sakın bırakmayın.

   eÇift, Türkiye’nin birbirinden güzel 81 ilinden harika üyelere sahip. Bir çoğu uzak dahi olsa eÇift aracılığı ile tanışıp mutluluğa erişmesini bildiler. Neden sıradaki siz olmayasınız? Aşkın hayatımıza getirdiği mucizelere inancınızı asla yitirmeyin!

 

Aşk ile kalın!