Aşk eÇift Kalp Çarpıntısı

Profil Düzenleme Rehberi :Etkileyici Yazılar!

      Güzel bir profil fotoğrafı belirledikten sonra sıra geldi profilimizi kendi cümlelerimiz ile dolduracağımız kısımlara. Editörlerimizin onay verebileceği ve yalın bir anlatım ile profilinizi ziyaret edenleri mest edebileceğiniz ip uçlarına hazır iseniz başlıyoruz!

     Kendimi şu şekilde tarif ederim:

   Kolay gibi görünen ama en dikkat edilmesi gereken soru budur. Burada yapacağınız yanlış bir tarif veya önemsizce yazdığınız bir cümle profilinizi ziyaret eden kişiyi etkileyecektir. ‘’Nasılsa profilde bilgilerim mevcut burası doldurulmamasında sakınca olmaz’’ diye düşünmeyin. Kendinizi nasıl gördüğünüz hakkında ilk ipuçları bu soruda aydınlanacak. 3. tekil şahıs gibi bahsetmeyin. Temel kişilik özellikleriniz ve tutumlarınız bu bölümde paylaşmanız en doğrusu olur. 

     Bir ilişkide benim için önemli olan şeyler:

   Her kişi için bu önemli unsurlar değişkendir. Ama sıralaması önemli. Sizin için en önem sırasına göre açık ve net bir şekilde belirtmeyi unutmayın.

    Benim için önemli olan 3 şey:

   Bu soruda sizin için önemli olan 3 şey ister manevi bağlarınız olabilir, ister maddi varlıklarınız olabilir. Bu soru kişi hakkında detayları veren önemli bir kısım. Profilde bu soruyu dilediğiniz gibi doldurun. Sizin için sahip olduğunuz eviniz veya arabanız önemli olabilir. Bunu kimse yadırgamaz. Önemli olan gerçekleri yansıtmanız.

     Beraber olduğum insanın hakkımda bilmesi gerekenler:

   Bu soruda yapılan en büyük hata ‘’ bunu tanışınca söylerim’’ şeklinde verilen cevaplardır. Sizden bütün özel sırlarınızın paylaşılması beklenmiyor. Genel olarak hakkınızdakilerden farklı olarak ilişki önem arz edebilecek bir kaç bilgi paylaşmanız daha yararlı olacaktır. Mesela, kedilere alerjiniz olabilir, sinemada film izlerken patlamış mısır yemekten nefret ediyor olabilirsiniz, buluşmalarda her zaman dakik olunması gerektiğini önemsediğinizi belirtebilirsiniz. Bunun gibi bilgiler ilişkilerde çiftlerin birbirini tanıması için önemlidir.

     Birkaç kelimeyle ben:

   Bu soruda çevrenizin sizin için yakıştırdığı tanımlamaları kullanabilirsiniz. Daha objektif olacaktır. Ama bunu belirtirken sadece o kelimeleri kullanmanız güzel olacaktır. Eğlenceli, plansız yaşayan, romantik gibi.

    Mükemmel bir gün benim için:

   Bu kısımda hayal gücünüzü çalıştırıp dilediğinizce özgür olabilirsiniz. Kendinize dair eğlenceli detayları verebileceğiniz oldukça güzel bir soru.

     Boş vaktimde ilgilendiğim şeyler:

   Ortak paydaların belirlendiği bu kısım hem sizin için hemde profilini ziyaret ettiğiniz kişiler için önem arz etmektedir. Boş vakitlerinde sizin gibi hayvan barınaklarını ziyaret eden birisiyle eşleştiğinizi hayal edin. Harika olmaz mı?

     Keşke yapabilsem dediklerim:

   Hayata dair keşkenizi kullanacağınız son soru olması temennisi ile biraz hüzün kokan bu soruda da en gerçekçi cevabınızı yazmanız size artı puan kazandıracaktır.

     En çok sevdiğim yer:

   Bu soruda spesifik cevaplar daha ilgi çekicidir. ‘’Huzur bulduğum yer’’ veya ‘’Kendim olabildiğim yer’’ şeklinde verilen cevaplar profilinizi ziyaret eden kişi için bir anlam taşımayacaktır. O huzur veren yer neresi ise onu belirtmenizde fayda var.

     Asla vazgeçemem dediğim iki şey:

   eÇift editörlerimizin sizi daha iyi tanıtacak bir başka harika sorusu. Fazla bir yöneltme yapmaya gerek yok bu soruda. İçten cevaplarınızı güveniyoruz.

       Hiç sevmediğim şey(ler):

   Profil doldurur iken önemsenmeye bir soru olarak görülmesi dikkatlerden kaçmıyor. Bu soruda yalan, sadakatsizlik gibi cevaplar değil de daha çok hayata dair bilgiler paylaşmanız güzel olacaktır. Zaten diğer sorularda bu bilgileri yeterince pekiştirmiş oluyorsunuz. Sigara içmek, sıcak havalar veya markette kasa sırası beklerken önüne geçilmesi gibi örnekler verebilirsiniz.

   Son olarak profilinizde özel bilgileriniz (telefon numarası, mail adresi gibi) paylaşılması editörlerimizin süzgecine takılacaktır. www.ecift.com , sizin kişisel bilgilerinizi koruma konusunda her zaman hassasiyet göstermektedir. Profilinize dair sorularınızı, sitemiz ile ilgili görüş ve önerilerinizi dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerini arayarak iletebilirsiniz.

Aşk burada başlar!