Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Güncel Kalp Çarpıntısı Yaşam

Karantinada Flörtle Online Aktiviteler Neler?

   Covid-19 sonrası hayatımızda köklü değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Yeni normalleşme kuralları dahilinde kaldığımız yerden yaşamımıza devam etmeye çalışıyoruz. Tedbiri elden bırakmadan bugünleri birlikte atlatacağımızdan şüpheniz olmasın. Sosyal mesafe kuralı, maske gibi önlemler ile korunmak mümkün.

   Peki ya bu süreçte yeni tanıştığınız birisi ile bazı aktiviteler yaparak birbirinizi daha yakından tanımak isterseniz o zaman ne yapacaksınız ? Seçenekleriniz oldukça kısıtlı ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerekiyor. Üzülmeyin sakın! eÇift üyelerine bu konuda bazı önerilerimiz olacak. 

   Ayrı Mutfaklarda Aynı Yemeği Paylaşmak!

   Pandemi sürecinde insanların büyük bir bölümü zamanını mutfakta geçirdi. Türlü türlü güzel ekmekler, deneysel yemekler derken hem psikolojik olarak rahatlama hem de sağlıklı besinler ile vakit geçirildi. İşte sizde bu tecrübeleri edildiyseniz bunları kullanabilirsiniz. Önceden yapılacak yemeğin malzemelerini hazır edip, görüntülü konuşma imkanı sağlayan bir uygulama aracılığı ile sohbet ederek bu eğlenceli aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz. İleride hanginizin daha iyi yemek yapabileceğini de test etmiş olursunuz. Süre tutarak birbiriniz ile yarış bile yapabilirsiniz. Sonra afiyetle bu lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

   Online Oyunları!

   Mutfak benim ilgi alanıma girmez diyorsanız o zaman online oyunları önerebiliriz. Klasik oyunları seviyorsanız; tavla, okey veya kart oyunları eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olacaktır. Yeni tür oyunları da deneyebilirsiniz. Mobil uygulamalarda çevrimiçi oynanabilecek bir sürü oyun mevcut. Bu konuda katı olmayın daha önce hiç oynamamış olmanız keyif alamayacağınız anlamına gelmez. Birlikte gülmek aranızdaki bağı güçlendirecektir. Oyunlar dışında birlikte film veya dizi de izleyebilirsiniz.

   Sanal Müze Turları!

   Dünya çapında birçok müzeye evinizdeki bilgisayardan bağlanarak sanal turlar ile gezebilirsiniz. Birlikte güzel bir aktivite olabilir. Her şey düzeldiğinde de ise ilişkiniz emin adımlarla ilerliyor ise sanal olarak gezdiğiniz müzelere birlikte gitmeniz de çok hoş bir anı olacaktır. Orada belki romantik bir evlenme teklifi bile olabilir! Neden olmasın?

   Birlikte Online Kurslara Katılın!

Ortak konuların oluşması için online kurslar sizin için ideal olabilir. Farklı zevklere ve bakış açılarına sahip olan kişiler için ortak paydada buluşabilmek önemli. Mesela animasyon yapımı, el işi kursları gibi örnekler mevcut. Hem öğrenmek hemde zaman geçirmek için ideal.

   Spor Sizi Zinde Tutar!

   Evde hareketsiz kaldığımız günlerde sporun değeri bir kat daha arttı. Tabi bunu tek başına yapmak başlarda kolay gelse de günler geçtikçe istikrar göstermek oldukça zorlaşıyor. Fakat birlikte yoga veya spor gibi aktiviteler yapabilirseniz bu harika olur. Sizin enerjiniz bitince o sizi destekler, onun enerjisi bitince siz onu desteklersiniz. Hayatta da zaten böyle değil midir? Çiftler sırt sırta verir ve geleceğe daha emin adımlarla ilerler.