Aşk Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Sohbet Edecek Kimsem Yok! Ne Yapmalıyım?

Arkadaş, dost edinme konusunda zorlanıyor musunuz? İlaçtan çok, dost gerekir hastaya, O dostlar yazılır, yüce listeye. Bir gönül köprüsü, kuran ustaya Ücreti kim verir, farkında mısın? (C.N.) İnternet yeni arkadaşlar veya kişiler bulmak için kullanılan en yaygın araçtır. Günümüzde insanlar sürekli mobil uygulamaları yoğunlukla kullanmaktadır. Özellikle sosyal medya uygulamaları popüler olarak kullanılmaktadır. 

Bazen insana yakınındaki insanlarla bile iletişim de bulunmak zor geliyor. Genellikle süre gelen aynı monotonluk, aynı gündemin olması bile iletişimin kopmasına neden oluyor. İnsanlar mutluluğunu ve mutsuzluğunu o an paylaşmak ister. Fakat çevresindeki kalabalıkta yalnız kalanların sayısı oldukça fazladır. Kalabalık içinde yalnızlık çekmek zor iş! Sosyal yalnızlık insan ruhuna olduğu kadar bedenine zararlıdır. Bir araştırmaya göre yalnızlık, günde 15 sigaranın verdiği zarara eşittir; hatta obezite veya hareketsizlikten daha da zararlıdır.

eÇift arkadaş bulma amacıyla ortaya çıkan uygulamaların belki de en çok güven veren uygulamadır. Arkadaşlık söz konusu olduğunda da her zaman olduğu gibi arkadaş sayısı değil kalite ön plandadır. İnsanlar çoğunlukla kendilerine benzeyen insanlarla daha kolay arkadaş olur. Tamamen gerçek profilleri ile eÇift, sanal ortamda sizinle istediğiniz arkadaşı, dostu, sevgiliyi ve hatta hayat arkadaşını bir araya getirir.

Kişilik analiz testi ile karşı cinsten size uygun kişiyi bulmak tamamen eÇift’in işi! Güvenliğiniz ve mutluluğunuz eÇift için çok önemli! Bilgilerinizin güvenliğine önem veriyoruz. Müşteri Hizmetleri çalışanlarımız tarafından tek tek kontrol edilen ve onaylanan üye profilleri ile güvenli yollardan aradığınız kişiyi bulun. Güvenliğiniz için tüm bilgiler SSL (Secure Sockets Layer) protokolü kapsamında şifrelenir.

Akıllı telefonunuza ücretsiz olarak indirebileceğiniz eÇift mobil uygulaması ile siz nereye giderseniz gidin aradığınız kişiyi bulma ihtimalini de yanınızda götüreceksiniz. eÇift mobil uygulaması sayesinde profil güncellemek ya da mesajlaşmak için artık bilgisayarınıza ihtiyacınız kalmadı. Ciddi evlilik, seviyeli bir arkadaşlık için eÇift uygulamasını şimdi telefonunuza indirin.

Tıpkı size benzeyen, güvenilir, gerçek bir arkadaş istiyorsanız ve çok sıkıldıysanız sizleri www.ecift.com adresine davet ediyoruz. Yalnızsanız, sıkılıyorsanız ve hayatınıza yeni birileri girsin istiyorsanız bizce doğru adrestesiniz!