Afrodizyak Arkadaşlık Aşk Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Aşkla Yapılan Yemek Ömür Uzatır Diyorlar!

   Sürprizler, ilişkilerin can damarı konumundadırlar. Sevdiğiniz kişiye alacağınız hediyeler, beklemediği anlarda yapacağınız ufak şaşırtmalar aşkınızı ilk günkü gibi taze ve diri tutacaktır. Bazen maddi zorluklar dolayısıyla hediye alamayabilirsiniz. Bu tür durumlarda da yaratıcılığınızı konuşturarak ona hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. Mesela mutfak ile aranız iyiyse size bazı önerilerimiz olacak. Ufak bir kaç dokunuş ile sevginizi kattığınız sofranıza da aşk dolu dokunuşlar yapabilirsiniz.

   Kahvaltı için kalp şeklinde sosisler, yumurta ve domates!

   Sosisler uzunsa ise ; ortadan ikiye sonunda az bir pay bırakana kadar kesiyoruz. Baş kısımlarını içe doğru büküp kürdan yardımı ile tutturuyoruz. Alt kısımları da yine şekil açısından bir kürdan ile tutturabiliriz. Eğer kısa ise; tam ortadan verev şekilde kesiyoruz. Kesilen bölgelerden kürdan ile tutturuyoruz. Minik sosislerden kalplerimiz hazır.

  Sahanda yumurtaya kalp şeklini vermek için ise kurabiye kalıpları kullanabiliriz. Tavaya kalıpları koyalım ve yumurtaları bu kalıpların içine kıralım. Bir süre pişmesini bekledikten sonra kalıpları alabilirsiniz.

  Sosislerde olduğu gibi domateslerde de aynı işlemi uygulamamız mümkün. Ortadan verev şekilde kesip kürdan ile tutturursak kalp şeklinde domateslerimiz olur. Tabağı süslerken yine zeytin, salatalık ve peynir gibi diğer ürünlerde de bu kalp formunu verebilirsiniz. Sabah uyandığında sofrada bu kadar fazla kalp görmek kendini özel hissettirecektir.

   Kalp şeklinde vitamin dolu meyveler!

   Biraz zahmetli olabilir ama sevdiğiniz için şöyle güzel bir meyve salatası harika olmaz mı ? Kalem kağıt hazır ise hemen tarifi paylaşıyoruz. Yaz mevsimine göre vereceğimiz bu tarifin ana meyvesi çilek olacak. Şu sıralar tam mevsimi. Çileğin yanı sıra, bir adet mango, kivi , karpuz, kavun, ananas, üzüm, armut ve ekşi elma harika olacaktır. Renk ve vitamin bakımından zengin bu salata ile sevdiğiniz kişinin gönlünü fethedebilirsiniz. Bütün meyveleri güzelce yıkadıktan sonra küp küp doğuruyorsunuz. Karpuz, kavun gibi meyveleri ufak kurabiye kalıpları ile kalp şeklinde ekleyebilirsiniz.

   Akşam yemeği için kalplerinizi unutmayın!

   Bahsetmiş olduğumuz kalp formunu şık bir akşam yemeğinde bile kullanabilirsiniz. Mesela kırmızı et pişirdiniz. Yanında güzel bir salata ve haşlanmış sebzeler servis edebilirsiniz. Haşlanmış sebzeler olarak havuç, brokoli veya karnabahar tercih edebilirsiniz. Havuçları temizledikten sonra dikey olarak üst kısmında iki çizgi çekiyoruz. Alt kısmı üçgen olacak şekilde. Yanlardan da verev olarak kesikler atıyoruz. Amaç her dilimde kalp şeklini verebilmek.