Afrodizyak Aşk eÇift Evlilik Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

Aşkı Arayanlar! eÇift’e Üye Olmak İçin 5 Sebep!

İnternet hayatımıza girdiği günden beri alışkanlıklarımızı değiştirmeye başladı. Önceden sadece yakın çevremizdeki kişiler ile etkileşime geçebiliyor iken artık dünyanın başka bir köşesinde yaşayan insanlar ile arkadaşlıklar kurabiliyor hatta evlilik yolunda adımlar bile atabiliyoruz. Hal böyle olunca, aşk arayışında olan yalnız insanların da mutluluğu bulma ihtimalleri bir hayli artmış oluyor. Evlilik denilince akla ilk gelen ciddi arkadaşlık ve evlilik sitesi eÇift ile aşkı bulup evlenen çiftlerimiz arasına katılmak istemez misiniz? Eğer aklınızda soru işaretleri var ise eÇift‘e üye olmak için 5 nedeni okumanızı tavsiye ederiz!

1- 11 Yıllık Tecrübe!

Aşk söz konusu olunca eÇift‘te akan sular durur. Dilek olay 11 sene boyunca binlerce bekar insanın tanışabilmesi adına ilk durak oldu. İster bilgisayardan ister cep telefonu veya tablet üzerinden erişilebilmesi ve kolay bir ara yüze sahip olmasıyla da kullanıcılardan tam not almayı başardı. Üyelerinin daha güvenilir ve uygun bir platformda diledikleri gibi aşkı aramaları konusunda her zaman özenli olmayı kendine görev edindi. Geçmişten bugüne onlarca başarı hikayesi biriktirdi. eÇift sadece Türkiye’de değil aynı zamanda Almanya’da da eCift.de olarak hizmet vermekte.

2- Her Zaman Elinizin Altında!

eÇift‘i google play veya app store üzerinden indirebilir, cep telefonunuzda da kullanabilirsiniz. Sadece masaüstü bilgisayar üzerinden bağlanmak zorunda değilsiniz. İster yolda, ister tatilde ne zaman isterseniz sitemize giriş sağlayıp, haftalık üye önerilerini görebilir, mesajlaşabilirsiniz. Premium üyelik ile sınırsız mesajlaşma hakkı elde edebilir, profilinizi ziyaret eden kişileri de görebilirsiniz.

3- Zengin İçerik!

eÇift, her kullanıcısına özel haftalık üye önerileri sunar. Bu öneriler, profil oluşturma aşamasında cevapladığınız test sorularına göre uyumluluk oranına uygun şekilde size sunulur. İdeal Çift Metodu adı verilen bilimsel testimiz sayesinde, anlaşabileceğiniz kişiler ile iletişim içinde olmanız sağlanır. İlk mesajı atma konusunda çekiniyorsanız; göz kırpabilir, ısınma turu daveti gönderebilirsiniz. Isınma turu daveti sonucu karşınızdaki kişi hakkında daha detaylı ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca ”Şu an aklımdan geçenler” bölümüne yorum bırakabilir, karşılıklı düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

4- Üye Güvenliği Her Zaman Önceliklidir!

Üyelerimizin özel bilgileri asla başkaları ile paylaşılmaz. Profilinde numara, e-posta adresi, sosyal medya hesap bilgisi vermeye çalışan üyelerin bilgi girişleri editörlerimiz tarafından reddedilir. eÇift, kötü niyetli kullanımlar konusunda oldukça katı kurallara sahiptir. Profil bilgisinde uyuşmazlık olan üyelerin bilgileri kontrol edilir. Eğer uyuşmazlık var ise düzenlenmesi istenir. Şayet bir geri dönüş alınamazsa profil silinir. Sitemizde asla çöp profil bulunmamaktadır. Üyelerimizin tamamı gerçek kişilerden oluşmaktadır. Bekar olmadığı halde üyelik gerçekleştiren kişilerin profilleri ise ivedilikle silinmektedir. Üyelerimiz bütün soru ve görüşlerini müşteri hizmetleri hattına diledikleri zaman iletebilir.

5- Başarı Hikayelerimiz!

eÇift, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ve kullanılan ciddi arkadaşlık ve evlilik platformu ise bunu sevgili üyelerimize borçludur. Bizlerle mutluluklarını paylaşan bütün çiftlerimize teşekkürü bir borç biliriz. Durmak nedir bilmeyen ekibimiz, sizler için gece gündüz büyük emek harcamaktadırlar. eÇift‘in başarısının nişanesi olarak lütfen başarı hikayelerimize göz atmayı ihmal etmeyin.

Aşkı arayan herkes burada! Peki ya sen?