Aşk eÇift Evlilik Güncel Kalp Çarpıntısı Şifa Niyetine

İnternet Sayesinde Evlenenler Çok Daha Mutlu!

   İnternet hayatımıza girdikten sonra bir çok alışkanlığımız değişti. Alışverişten tutun da gündelik aktivitelerimize kadar hayatın her noktasına tesir etmiş durumda. Özellikle yoğun çalışma temposu yüzünden özel hayatını ihmal eden veya aradığı aşkı yakınlarda bulamayan yalnız insanlar için internet üzerinden evlenebilmek büyük bir kolaylık oldu. eÇift gibi bu amaçta hizmet veren ciddi evlilik siteleri büyük ilgi görmektedir. 

   Bu mutluluk oranının fazla olduğunu yapılmış olan bilimsel deneyler ortaya koyuyor. ABD Chicago Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre internet üzerinden tanışıp evlenen çiftlerin klasik yöntemlerle evlenen çiftlerden çok daha mutlu olduğunu ortaya koyuyor. 

   20 bin kişi üzerinde yapılan araştırmalarda katılımcılara mutluluk ve evlilik üzerine sorular soruldu. Üçte biri eşleriyle internet üzerinden tanıştıklarını; bu kişilerinde yarısı evlilik siteleri üzerinden bu iletişimi kurduklarını dile getirdiler. 

   Araştırmanın dikkat çeken bir başka yönü ise boşanma oranlarının yüzde 30 daha az olması. Yani klasik yöntemlerin aksine internet üzerinden eşinizi seçmeniz halinde mutluluğunuzun yıldızlara kadar erişmesi daha mümkün. 

   İnternet üzerinden tanışma konusunda insanların çok daha yüksek bir motivasyon ile hareket ettikleri ortada. Özellikle güven problemi yaşayan veya kendine güven anlamında utangaç yapıda insanlar interneti daha güvenli buluyor. Olası bir negatif gelişmede iletişimin daha kolay kesilebilir olması ise bu durumu daha cazip kılan etkenler arasında. Ayrıca kişiler hayatlarını internet üzerinde daha net yansıtabiliyor. Düşüncelerini daha özgürce dile getirebiliyorlar. Mesela buluşmalarda konuşulacak daha çok ortak konu bulunabiliyor. 

   Araştırmanın bir diğer güzel sonucu ise internet üzerinden tanışıp flört etmeye başlayan çiftlerin ikinci buluşma tekrar bir araya gelme oranları da hayli yüksek.

   İnternet kullanımını doğru bir şekilde yapıldığı takdirde size büyük mutluluklar tecrübe ettirebileceği bir gerçek. Önceden sadece 24 – 35 yaş grubu için büyük avantaj olarak görülen internet artık daha yüksek yaş grupları içinde aynı ölçüde önemli. Şu an bu satırları okurken yalnızlığınıza dair büyük bir endişe duyabilirsiniz. Bu zamana kadar hayatınızda birisinin olmaması bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmez.

   Aşk, her daim umut etmek ve bıkmadan onu aramayı gerektirir. Bu uğurda biraz yorulsanızda sonunda yaşayacağınız o tarifsiz mutluluk size bütün yorgunluklarınız unutturacaktır.

Aşk ile kalın!