eÇift

Profilinizin bahar temizliğine ihtiyacı olabilir!

Profilinizin ilgi görmemesi biraz canınızı sıkmaya mı başladı? eÇift’e üye oldum ancak sanki sadece benim profilimle ilgilenilmiyor gibi bir his var içimde mi diyorsunuz? Bu durum da doğal olarak moralinizi etkiliyor değil mi? Belki de profilinizin bahar temizliği zamanı gelmiştir, ne dersiniz?

Hazırsanız birkaç küçük öneri ile başlayalım.

1.       Yeni profil fotoğrafları, yeni ilgiler demek

Gözün görüp gönlü sevdiği canlılarız nihayetinde. Öncelikle buna itiraz etmeden, yeni ve güzel bir açıyla çekilmiş fotoğraflarınızı profilinize yükleyerek başlayabilirsiniz bu temizliğe. Özellikle profilinizin güvenilirliğini artırması açısından son halinizin olduğu, bakımlı güzel bir şekilde poz verilmiş bir profil fotoğrafı size olan ilgiyi artıracaktır. Bu konuda özellikle empati yapmalısınız. Ciddi bir ilişki ve hatta kısmetse evlilik için biriyle tanışmaya geldiğiniz bir sitede gizemler prensi ya da prensesi olarak takılmak ne kadar mantıklı? Karşınızdaki kişinin en az kişiliği kadar sizin fiziksel olarak beğeninize de hitap etmesi gerekmez mi? Önce kendimize karşı biraz dürüst olarak bu işe başlayabiliriz. Eğer fotoğraflarınızın güvenliğini açısından bunu tercih ettiğinizi söyleyeceksiniz, eÇift’in bu konuda size oldukça güvenli bir ortam sunduğundan emin olabilirsiniz. Kaldı ki fotoğraflarınızı sadece istediğiniz kullanıcılara gösterebilme hakkına sahipsiniz.

2.       Profil bilgilerinizi güncelleyin

Artık düzenli olarak CV’lerin bile güncellendiği bir dünyada yaşıyoruz. eÇift profilinizin neden güncellenmeye ihtiyacı olmasın? Mesela birkaç kelime ile ben bölümüne yeni bir tanıtıcı yazı yazabilirsiniz. Belki profilinizi açtığınız zamandan bu yana yeni bir hobi edindiniz ya da bir spor aktivitesine başladınız. Hayatınızın akışı hakkında diğer kullanıcıları bilgilendirin. Mutlaka birisinin ilgisini çekecektir.

3.       Üye önerilerini göz ardı etmeyin

eÇift profilinizdeki üye önerileri kısmı zaten çözdüğünüz kişilik testine göre size önerilen üyelerdir. İlla ki bir tanesi ilginizi çekecektir, iletişim kurmaktan çekinmeyin. Mesaj atmak, bir gülümseme daha fazladan göndermek ya da ısınma turu daveti yapmakla hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz. Bir arkadaşlık sitesine neden üye olduğunuzu hatırlayın ve biraz daha cesur olun.

Eğer hala bir eÇift profiline sahip değilseniz de www.eCift.com adresinde ücretsiz olarak bir üyelik oluşturabilirsiniz. Üstelik her zaman güncellemelerinizi hem websitesinden hem de eÇift mobil uygulamasından yapabilirsiniz.