Afrodizyak Aşk Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Hayat Kurtaran Bakım Tüyoları Burada!

Bakımlı olmak sanıldığı gibi pahalı değildir. Dudak uçuklatan güzelliklerin sırrı aşırı lüks kremlerden veya kuaför seanslarının ürünü olmayabilir. Sizde evinizde uygulayabileceğiniz bir kaç numara ile herkesin tekrar tekrar dönüp bakabileceği bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu yazımıza sadece kadınlar için değil! Beyler sizde bir göz atın mutlaka!

1- Güne tazelenmiş bir şekilde başlamak!

Güne güzel bir başlangıç için mutlaka duş alarak başlamalısınız. Özellikle soğuk bir duş oldukça etkili olacaktır. Soğuk su; kan dolaşımını hızlandırır ve cildinizin daha renkli görünmesini sağlar. Duş almak için vaktiniz yoksa yüzüne mutlaka buz kompres uygulayın. Geceden kalan şişlikleri alacaktır. Mesela uyuya kaldınız ama saçınız çok kirli yıkamak için vaktiniz yoksa pudra ile kirli görünen yerleri kapatın, Tarakla ile güzelce yedirin. Saç fırçanıza parfüm ve şekillendirici sıkın ve öyle tarayın. Her bölgeye o güzel koku nüfus edecektir.

2- Yüzünüzde güller açsın!

Cilt türlerine göre uygulanacak bakımlar farklılık göstermektedir. Mesela yağlı bir cildiniz varsa sivilce ve akne için önlem basit. Sivilce daha tam oluşmadan diş macunu sürün ve 15 dakika bekletin. Alternatif olarak ise kayısı çekirdeği yağını bölgeye uygulayın. Sivilceniz daha büyümeden gidecektir. Kuru cilde sahipseniz kreminizin içine bebek yağı eklemeniz faydalı olacaktır. Nemlendirmek için birkaç dilim salatalık, mayonez, zeytin yağı ve papatya çayını sıcak su ekleyerek karıştırın. Yüzünüzü kapladıktan sonra salatalık dilimlerini koyun ve bekleyin. ılık su ile durulayın. Karma bir cildiniz varsa ise maydanoz, muz, zeytinyağı ile bir maske yapın. Yıkama suyunun içine birkaç damla sirke damlatın.

3- Ayak bakımı önemlidir!

Öncelikle ayak tırnaklarınızı keserken mutlaka öncesinde yumuşatmayı ihmal etmeyin. Pedikür yapmanız da çok önemli. Tırnaklarınızı sağlıklı ve pırıl pırıl görünmesi için banyo sonrası bebek yağı ve vazelin karşımı sürün. Şeffaf bir malzeme ile kaplayın bir kaç saat bekletin. Aynısını topuklarınız içinde yapabilirsiniz. Öncesinde mutlaka törpüleyip ölü deriden kurtulmanız gerekecektir. Tuzlu su günün yorgunluğunu alacaktır. Duştan sonra soğuk su kompres uygularsanız varis oluşumunu engellersiniz.

4- Hafta sonları en 2 saat bakıma ayırın!

Bir defa yapıp sonra kendi haline bırakmayın. Mutlaka ritüel haline getirip düzenli olarak tekrarlamanız gerekecektir. Hanımlar lütfen makyajlı halde yatmayın! Mutlaka gül suyu ile yüzünüzü temizleyin. Kimyasal ürünlere çok yönelmenizi tavsiye olunmaz. Eğer her gün makyaj yapmak zorunda kalıyorsanız akşamları fesleğen, muz, avokado, karabiber ve zeytin yağından oluşan bir maske uygulayabilirsiniz. Beyler tıraş sonrası yanma ve kaşıntıya karşı bebek pudrası veya süt, kayısı püresi ve toz zencefilden oluşan tonik iyi gelecektir.

eÇift editörleri sizler ile gizli reçetelerini paylaştı. Umarız aşkı ararken bakımınızı ihmal etmez, yeni heyecanlara yelken açtığınız günlerde gönlünüze göre birini bulmanızı temenni ederiz!