Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Kalp Çarpıntısı Şifa Niyetine Yaşam

İçinizdeki Güzellikleri Yakalayın!

Şu günlerde oldukça zorlu süreçlerden geçiyoruz. Bir yandan covid-19 salgını, bir yandan depremler, diğer yandan ekonomik sıkıntılar. Bir de bunlara kişisel sorunları ekleyince liste uzayıp gidiyor. Her şeye rağmen hayat yine devam ediyor. Nefes aldıkça umut var demektir. Olumsuzluklara karşı ise yapabileceğimiz yegane tavır dik duruş sergilemektir. Her ne olursa olsun savaşmaktan vazgeçmeden inatla hayata tutunmaktır. Bu yazımızda içinizdeki güzellikleri yakalayıp onları nasıl ortaya çıkarta bileceğinize dair ip uçlarımız olacak. Hazırsanız başlıyoruz!

Daima pozitif düşüncelerle güne başlayın!

Anahtar kelimemiz pozitif! Kötü düşünceler ve negatif enerjinin sağlığımızı olumsuz yönde etkilediği bilimsel bir gerçek. Keskin bir cisimle uyumazsınız değil mi? O halde negatif düşünceleri de hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor. Onlar sizi yavaş yavaş hayattan koparan kötü şeyler. Güne mutlaka sevdiğiniz bir müzikle uyanın. Kahvaltıyı asla ihmal etmeyin. Sizi mutlu eden besinler ne ise onları tüketin. Tabi kahvaltıda önceki akşamdan kalan pizzayı mideye indirmeyin!

Günaydın size her kapıyı açacaktır!

Evden çıktığınız andan itibaren hoş bir tebessümü yüzünüzden eksik etmeyin. Komşunuza, trafikte yan araçtaki kişiye, eğer kullanıyorsanız toplu taşımadaki insanlara tebessüm ederek bir günaydın derseniz hem onlarında günlerinin iyi başlamasına yardımcı olacaksın hem de kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz. Kimse pozitif enerji karşısında asık suratla kalamaz. Tabi aynı durum iş yerinizde de geçerli hatta orada daha derine inmeniz gerekecek. Sürekli aynı ortamı paylaştığınız insanlar ile iletişimde olun. Sadece üzüntülü gördüğünüzde değil her zaman manevi olarak destekleyeceğiniz bilmelerini sağlayın.

Kendinize mutlaka zaman ayırın! Yeni deneyimlere açık olun!

İş ve arkadaşlarınız ile geçirdiğiniz zamanların dışında özel olarak kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Buradaki kasıt pijamalarınızı giyip televizyon karşısına yığılıp dizi, film seyretmek değil. Farklı yönlerinizi keşfetmek için hobiler edinin. Mesela yemek yapmak konusunda hiçbir fikriniz yoksa güzel bir workshop bulup farklı bir dünyada harika zaman geçirebilirsiniz. Maceracı ruhunuzun olmadığını düşünüyorsanız kamp veya adrenalin içeren sporları denemenizi öneririz. Kendimizi kalıpların içine hapsediyoruz ve sevmem, yapamam, bana göre değil diyerek bir çok deneyimi daha yaşamadan rafa kaldırıyoruz. Size en uzakmış gibi gelen aktivite belki size daha önce hiç fark edemediğiniz tarafınızı gösterecek. Bunu bilemezsiniz.

Yeni insanlar tanımak için cesaretini topla!

Geçmişin o ağır ve kasvetli enerjisini üstünüzden kaldırıp atmalısınız. Yeni insanlar tanımak size iyi gelecektir. Özellikle yalnızsanız belki de yeni bir aşk sizin içinizdeki güzellikleri yakalamak için fırsat sunabilir. Yeni birini tanıyınca kendi içinize dönüp bir toparlanma sürecine girersiniz. Yenilikler size de bahar temizliği yapacak enerjiyi verir. Sosyal ortamlara müdahil olacak kadar vaktiniz yoksa sakın umutsuzluğa kapılmayın eÇift.com her zaman sizin yanınızda. Ücretsiz oluşturacağınız profiliniz ile her hafta yenilenen üye önerileri arasından size uygun kişi ile iletişime geçebilirsiniz. Bu arada kafanızda bu kişiler gerçek mi? Diye soru işareti olmasın. eÇift editörleri her profili titizlikle inceleyip sadece gerçek kişilerin sitede var olmasına izin veriyor. Herhangi bir durumda da zaten müşteri hizmetleri yetkilileri size yardımcı olacaktır.