Afrodizyak eÇift Güncel Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Hayattan Keyif Alabilmek İçin 10 Gerçek!

Hayat denilen bu zorlu maratonu nasıl geçireceğiniz tamamen size kalmış durumda. İster keyif alarak geçirirsiniz, ister üzüntülerle yoğurularak. Farkında değiliz belki ama yaşamda bizi mutsuz eden etmenlerin bir çoğunun kaynağız kendimiziz. Yani siz istemedikçe kimse sizi mutsuz edemez veya sizin hüzün duyup depresyona girmenize sebep olamaz.

Yaşanılan bütün negatif etmenleri biz davet ediyoruz. Sonra dünyanın en şanssız insanı tanımlaması yapıp yaşantımızı heba ediyoruz. Bazı gerçekleri kabullensek hayattan daha çok keyif alabiliriz. Eğer sizde bu depresif ilerleyen yaşamınızdan sıkıldıysanız gelin birlikte bu gerçeklere göz atalım ve hayatımızda bunları uygulamak için adımlar atmaya başlayalım. Çünkü her bir saniyesini oldukça değerli ve bu zamanı heba etme gibi bir lüksümüz olamaz!

1- Hayat Adil Değildir!

Bir çok kez başınıza gelmiştir mutlaka. Hak etmeyen kişilerin mutlu olmaları veya hak etmediği halde sürekli acı çeken insanların varlıkları. Aynı durum kendi hayatımız için bile geçerli olabilir. Pozitif kalıp, iyi davranışlar sergileyince hayatın bize adil davranacağını düşünür ama evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Hal böyle olunca da hayatın adil olmadığını ve sürekli olarak bu durumla gereksiz bir mücadele içine gireriz. Bu adaleti sağlayan somut bir unsur olmadığını kabullenmeliyiz.

İyilik yap iyilik bulursun karması her zaman işe yaramayabilir. İşin özü ; atılan her adımda bunun bir karşılığı olacağını beklememek gerekir. Her istediğimize ulaşamayacağımıza dair telkinlerimize başlamamız gerekir. Elinizdekilerin kıymetini bilmeniz en doğrusu olacaktır. Var olanlar ile mutlu olmalıyız.

2- Geçmiş Geçmiştir!

Geçmiş ile kavga etmek yapılacak en gereksiz eylemdir. Pişmanlıklardan dolayı geçmişle yaşama gafletine düşeriz. Hem enerji hem de zamanı hiç uğruna harcamak diye buna denir. Ne yaşanmış ise onu kabullenip ileriye doğru bakmak en güzel hareket olacaktır. Keşke ile ömür geçirmek yerine aynı hatayı tekrarlamamak için edinilen tecrübeyi özümsemek size artı değer katacaktır.

3- Vazgeçmeyi Bilmek Gerek!

Söz konusu ilişkiler, kariyeriniz, arkadaşlarınız olabilir. Eğer bir noktadan sonra iletişimde tıkanıklar yaşanıyorsa vazgeçmek gerekir. Olması yönünde arzu ettiğiniz durumlar ilerleyen dönemde zehirleyebilir o yüzden gerektiği zaman vazgeçmeyi bilmek gerekiyor. Kendinizle yalnız kalıp, bazı sorunlara uzaktan bakmanız nerede hata yaptığınızı görmenizi sağlar.

4- Herkesi Memnun Edemezsiniz!

İlla ki bazı davranışlarınız sonucu birileri kırılacaktır. Bunu bilerek yapmak sorunlara yol açabilir ama bilmeden meydana geliyorsa da fark ettikten sonra özür dileyebilirsiniz. Hayatta herkesi memnun edemezsiniz. İnsanlar sizden beklentiler daima farklılık gösterecektir. Herkesin istediğini yapmaya çalışmak ise beyhude bir çaba olacaktır.

5- Başarısızlığı Kabullenmek Gerek!

Başarılı olmak herkesin istediği bir şeydir. Ama bu başarıya giderken yaşanılacak başarısızlıkları da göze almak gerekir. En ufak negatif tecrübede yılmadan tam gaz devam etmeniz şart. Başarısızlıklar en nihayetinde size başarılı olma hissini yaşatacaktır.

6- Hata Yapmaktan Korkmayın!

Hata yapmak nedense ölümcül sonuçlar doğuracakmış algısı yaratır. Aksine hata yapmak bize gerçekleri bulmamızda yardımcı olur. Korkarak hayatı yaşamak zaman kaybıdır. Hata yapsanız da dünyanın sonu o yüzden korkmadan cesurca adımlar atmayı deneyin. Bu hayat korkarak yaşamak için çok kısa!

7- İnsan Ne Düşünür? Sorusunu Bir Kenara Bırakın!

Bulunduğunuz ortamlarda sizi seven ve sevmeyen insanlar olacaktır. Gerçekleştirdiğiniz eylemler sonrası acaba insanlar hakkımda ne düşünür? Sorusunu sormayı bırakın. Kim ne düşünürse düşünsün bu umurunuzda olmamalı. Sizi yargılayanlarda olacaktır. Siz o tür insanları hayatınıza ne kadar dahil ederseniz, sizin üzerinizde etkileri o denli büyük olacaktır.

8- Fazla Gurur Sizi Kendi İçinize Hapseder!

Gururlu bir duruş sergilemek önemli fakat her durum karşısında da gururdan adım atmazsanız, sonrasında çok pişmanlık yaşarsınız. Eğer seviyorsanız bunu direkt söyleyin. Karşı taraftan adım atmasını beklemeyin. Geçmişte ne yaşanmış olursa olsun veya çevrenizdeki insanlar ne der diye düşünmeden eyleme geçmeniz gerekiyor.

9- Gerçek Mutluluk Etmenlerini Bulun!

Gayrimenkul, taşıt gibi varlıklar size uzun vaade de mutluluk vermez. Hayatın içinden gelen güzel anlar asıl özel hazinelerdir. Sevdiğiniz bir kişi ile içeceğiniz bir kahve, ailenizle ile gideceğiniz tatiller, mesai bitimlerinde iş arkadaşlarınızla bir şeyler yemek gibi aktiviteler asıl mutluluk kaynağıdır. Güzel bir ev, son model bir araba ile gelen yalnızlığı kutlamak mı? Yoksa sevdikleriniz ile bir parça da olsa ekmeği bölüşmek mi? Karar sizin!

10- Hayat Çok Kısa!

Giden zamanın telafisi asla olmaz! Hayatın kısa olduğunun ve zamanın çok hızlı geçtiğinin farkında olmalısınız. Hayatınızı dolduracak en özel duygu da aşk! Bunun için eÇift’e mutlaka üye olmalısınız. Keyifli ve mutluluk dolu bir yaşam için doğru adres www.ecift.com !