Afrodizyak Aşk eÇift Güncel Yaşam

Bu Aşkın Doğru Olduğunu Nasıl Anlarım?

Aşk, özel olduğu kadar bir o kadarda karmaşık bir duygudur. Aynı zamanda sizi hem güldürüp hem de ağlatabilir. İlişki seçimlerinde mantık aramak pekte olası değil. Çünkü duygular devreye girince ne mantık kalır ne de akıl. Zaten böyle hissettirdiği için aşkın yeri hep ayrıdır. İlk başlarda önü arkası düşünülmez. Bir anda hissedilen tarifsiz mutluluk bazı detayları fark etmemizi olanaksız kılar. İlişki rayına oturmaya başlayınca farkındalıkta beraberinde gelir.

Acaba aşık olduğunuz kişi gerçekten doğru insan mı? Diye sormaya başlarsınız. Sergilediği tutum ve davranışlar arasındaki denge önemli olmaya başlar. Doğru insan olup olmadığını anlamak için ise bazı geçmişi taramaya başlarsınız. Nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız vereceğimiz ipuçlarını takip etmenizde fayda var. Hazırsanız başlıyoruz!

Ne Kadar Mutlu Edebiliyor?

Fazla efor sarf etmeden sizi ne kadar mutlu edebildiği dikkat edilmesi gereken ilk ipucu. Size olan sevgisini yeteri kadar gösterebiliyor mu? Çünkü gerçekten aşık biri aşırıya kaçmadan da mutlu edebilir. Ona baktığınızda içinizde büyük mutluluk dalgaları yükseliyorsa doğru kişi olabilir.

Detaylara Ne Kadar Hakim?

Sizin en çok sevdiğiniz yemeği biliyor mu? Favori renginizi ? Peki ya ayakkabı numaranızı ? Bu tür ufak detaylar belki önemsiz gibi görünebilir ama size dair detayların ne kadarına hakim olduğu oldukça önemlidir. Ne kadar değer önemsediğinin bir göstergesidir.

Sizi Olduğunuz Gibi Kabul Ediyor mu?

İyisiyle kötüsüyle, doğrusuyla yanlışıyla sizi olduğunuz gibi kabul edip etmediği de bir başka önemli husustur. Sizi manipüle etmeden, sahip olduğunuz fikir ve değerleriniz ile sevebiliyorsa bu harika bir haber demektir. Sizi değiştirmeye çalışması ise hem ilişkinize hem de oluşmaya başlayan güven duygunuza ket vuracaktır. Kalıplara sokmaya çalışan biri sizin için doğru insan olmaktan çok uzaktır.

Duygularınıza Nasıl Karşılık Veriyor?

Hissettiklerinizi veya fikirlerinizi onunla rahatça paylaşabiliyor musunuz? Sizi gerçekten dinliyor mu? Eğer siz üzgün iken teselli edebiliyor, mutlu iken heyecanınızı paylaşabiliyor ise doğru insan olduğuna dair kesin kanıtlar oluşmaya başlamış demektir. Herhangi bir konuda sizi kırmadan, yapıcı bir şekilde eleştirebiliyorsa bu harika. Sadece sizin duymak istediklerinizi söylüyorsa o zaman sorun var demektir. Objektif bir bakış açısıyla hayatınıza artı değerler katması oldukça önemlidir.

En İhtiyaç Duyduğunuz Zaman Yanınızda mı?

Hayatta bazen zor dönemlerden geçeriz. Aile ve dostlarımızın desteği oldukça önemlidir. Fakat sevdiğiniz kişinin desteği ayrı bir güç verir. Bu tür zamanlarda eğer yanınızda olabiliyorsa doğru insan demektir. Bahaneler üreten biri sizin için pekte doğru insan olmayabilir.

Çevrenize Ne Kadar Saygılı?

Aile ve dostlarınıza karşı olan tutumu oldukça önemli. Zoraki bir saygı ve sevgi gösterisi ilişkinin geleceği açısından da sorunlar yaratacaktır. Gerçekten içinden gelerek davranış ve tutumlar sergiliyorsa bu iyi haber demektir. Bazen insanların enerjisi tutmaz, birbirlerinden hoşlanmayabilirler fakat saygı sınırları çerçevesinden tahammül edebilirler. Sonuçta sizinle birlikte olması demek aynı zamanda hayatınızda yer alan kişilerinde devam eden süreçte varlıklarını sürdürmeleri demektir.

Geleceğe Dair Planlar?

Anı yaşamak ve keyif almak önemli. Peki ya gelecek? Geleceğe dair konuşmalardan kaçınıyorsa durup düşünmekte fayda var. Eğer yapılan planlamalarda siz yoksanız boşuna kürek çekmeyin. Varsayımlar içeren planlamalarda evliliğe dair bir kaç kelime bile ediyorsa bu gerçekten sizi sevdiğini gösterir. Doğru insanı bulmuşsunuz demektir. Eğer hala doğru kişi bulamadıysanız sizin için tek bir önerimiz olacak!

Doğru insanı bulmak için bakılması gereken ilk ve tek adres tabi ki eÇift! 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi ile hayatında doğru insanı arayan kişilerin mutluluğu bulduğu platform olmayı başardı. Sizde hala doğru insanı bulamadıysanız eÇift’e ücretsiz kayıt olun! Yalnızlık kaderiniz olmasın.