Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift’ten herkese mutlu bir hafta dileğiyle!

Upuzun bir bayram tatili sonrası yine birlikteyiz. Bakalım Başak burçlarının ayına gireceğimiz şu günlerde bizi neler bekliyor. Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu haftalık burçlarınızdan haberlerle yine karşınızda! #astrotüyo: Bu haftaya Balık burcundaki dolunayın etkisi ile başlıyor, Mars’ın düz seyrine geçmesi ile artan enerjimiz sayesinde birçok iş hallediyoruz.

#Koç: Yaz boyunca iki ileri bir geri enerjiyle tam olarak işlerinizi halledememiş olabilirsiniz. Bu hafta itibariyle yeni bir farkındalık ile iş ortamına geri dönüyor ve güçlü bir şekilde çalışmaya başlıyorsunuz. Motivasyonunuzu geri toplamanız birkaç gün alabilir, sonrasında sizi tutabilene aşk olsun! İş ortamında ilginizi bekleyen birçok konu olacak. İmzalar, yeni anlaşmalar, detaycı ve titiz bir çalışma haftası sizi beklemekte. Ekibinizden destek almayı unutmayın, her şeyi kendi başınıza yapmanıza herek yok.

#Boğa: Pasaportunuzu hazırlayın! Yaz boyunca hayatı çok daha yavaş tempoda yaşamamıza neden olan Mars retrosu hafta başında bitiyor. Sizin eğitimler, seyahatler, yurt dışı, yabancılar, hukuk ve devlet evinizde ileriye doğru bir hareket başlıyor. Bu da demek oluyor ki, 11 Eylül’e kadar olan dönemde sürpriz seyahatler gündeme gelebilir, yeni eğitimlere yazılabilirsiniz. Aynı zamanda hukuki bir sürece girmeniz gerekiyorsa, 6 Eylül sonrası oldukça uygun olacaktır. Ayrıca evlilik ve ortaklıklar alanında enerjiniz de açılıyor. Yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

#İkizler: Mars’ın düz seyrine geçmesi ile birlikte, ortaklıklar, anlaşmalar, ortak paralar konusunda çok daha hızlı gelişmeler sizi bekliyor. Arkadaş çevreniz ile görüşmeleriniz sıklaşacak, daha sosyal olduğunuz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Ayrıca iş ortamınızı düzenlemek isteyebilir, sağlıkla ilgili konularda gerekli görüşmeleri yapmak isteyebilirsiniz.

#Yengeç: Aşk ilişkileri ve özel hayatınızla daha yakından ilgileneceğiniz, düzenlemeler yapacağınız bir zaman dilimi başlıyor. 11 Eylül’e kadar olan zaman diliminde hobilerinizle daha çok ilgilenebilir, hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Çocukları olan Yengeç’ler belli kararlar almak isteyecek. Ayrıca kariyer ve çalışma ortamınıza yönelik gelişmeler de olacak.

#Aslan: Aile ve ev düzeniyle ilgili kararlar almak, harekete geçmek isteyebilirsiniz. Uzaklar, seyahatler, eğitimlerle ilgili yeni gündemleriniz olacak. Aynı zamanda spritüal öğretilerle ilgilenmek, kişisel gelişim ile ilgili aktivitelerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Biraz daha farkındalığınıza yöneldiğiniz bir zaman dilimi olacak.

#Başak: Mars’ın aylar sonrasında düz seyrine geçmesi kişisel yetenekler alanınızı ve de bir de aşk hayatınızı parlatıyor sevgili Başak’lar. 11 Eylül’e kadar ilişkisi olanları heyecanlı ve keyifli günler beklerken, bekâr Başak’lar ise yeni bir ilişkiye başlayabilir. İletişim hayatınız hızlanacak. Eğitimlere katılabilir, bolca seyahat edebilir, yakınlarınızla daha sık görüşebilirsiniz bu günlerde. Ayrıca ortak paralar ve maddi konular gündeme gelecektir.

 #Terazi: Maddi konuları gündeme taşıdığınız ama bu sefer yaz dönemine göre çok daha rahat çözümler ürettiğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Bir yandan keyfiniz için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz, özellikle de 11 Eylül’e kadar aman dikkat! Öte yandan kendinizi çok daha iyi ifade ettiğiniz, iletişim odaklı işlerde başarıya ulaştığınız bir dönemde olacaksınız, tadını çıkarın.

#Akrep: Sevgili Akrep’ler, enerjinizi geri toplamaya hazır mısınız? Bu hafta yazın yıkıcı etkilerinden sonra hayatınıza yeni bir sayfa açma zamanı geliyor! Kararlar alacak, yeni bir yola gireceksiniz. Çok daha akıllı, mantıklı bir tavrınız olacak. İmzalar atmak için de uygun koşullar olacaktır. Ayrıca Koç 6.evinizi yönettiği için günlük iş hayatınız da oldukça yoğun olacaktır, koşturmanız bol olacak. Sağlık ve sporla ilgili kararlar alabilirsiniz.

#Yay: Mars’ın düz seyrine geçmesi ile birlikte maddi konularda oldukça güzel bir toparlanma etkisi geliyor sevgili Yay ve yükselen Yay’lar. Gerekli kişilerden destek alabilecek ve de yeni kararlarınızı harekete geçirebileceksiniz, özellikle de 11 Eylül’e kadar olan dönemde. Ayrıca kendiniz için kararlar almak, hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Ancak iletişim konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz gibi duruyor bu hafta içinde. Bazı işlerin gizli kapaklı yürütüldüğünü görebilir, dedikodular ile yüzleşebilirsiniz.

#Oğlak: Sevgili Oğlak’lar, oldukça atak ve enerjik olduğunuz, bir süredir aklınızdaki planları harekete geçirdiğiniz bir hafta sizi beklemekte. Ancak aynı zamanda özellikle de ikili ilişkiler ve de sosyal çevreniz ile iletişim konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bazı kişileri, sizden sakladıklarını ya da yaptıkları dedikoduları fark edip hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlarınızla beraber finansal projeler planlamak için gayet güzel etkiler olacak.

#Kova: Sevgili Kova’lar Mars’ın düz seyrine geçmesi sizin için kariyer anlamında oldukça güçlü enerjilerin olduğu bir haftaya işaret etmekte. Kararlar verecek ve bu kararları uygulamaya geçireceksiniz. Özellikle yakın çevrenizden iş konusunda destek alacaksınız. Ayrıca iletişim odaklı işlerde ve girişimcilik alanlarında, hayallerinizi gerçekleştirmek için gayet güzel etkiler mevcut.

#Balık: Bu hafta sizin için seyahatler ve eğitimler konusu ön planda. Yöneticilerden takdir göreceğiniz, işte başarı elde edeceğiniz bir dönem olacaktır. Yalnız yaptığınız iyi ve kötü tüm davranışlar dikkat çekecektir, bunu da göz önüne almakta fayda var.  Ayrıca biraz daha felsefi konulara odaklanmak, kişisel gelişim ve spritüal öğretilere kafa yormak isteyeceksiniz.