Aşk eÇift Evlilik

eÇift Sayesinde Kurulan Mutlu Bir Aile

Bazı mutluluklar hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkar. Yıllardır arayıp da bulamadığınız bir şeyi başka bir şeyi ararken bulmak gibi. Biz de bu kez eÇift Ekibi olarak böyle bir mutluluk yaşadık. Sitemiz aracılığıyla tanışan başka bir çiftimizin nikâhı için yollara düşmüşken Şeyma Hanım bize Instagram hesabımızdan mesaj yoluyla ulaştı. Hem de eÇift’te yıllar önce bulduğu aşkının hikâyesiyle.

Şeyma Hanım hikâyesini bize şu şekilde anlattı;

Merhaba ben Şeyma, sitenize ilk başta üye olsam mı diye düşünürken bir anlık bir kararla üye oldum. İlk başlarda gelen mesajlara cevap vermek istemedim. Her insan gibi başlangıçta biraz tereddütlüydüm tabii gelecekte eşim olacak kişiden 07 Nisan 2015 tarihinde gelen ilk mesaja kadar. İlk mesaj sonrası tanıştık, aylarca uzaktan yaşadık aşkımızı çünkü ben Ankara’da eşim de İstanbul’da yaşıyordu. İlişkimizin adını tam olarak 21 Haziran 2015 tarihinde koyduk, artık bir çift olmuştuk. Daha fazla birbirimize uzak olmamak için evlilik kararı aldık. Başta ailem onay vermediği için biraz bekledik ama ailem de uzağa gitmemi ve eşimin ailesi ile yaşamamı istemiyordu. Biz ise daha fazla ayrı kalmak istemiyorduk. Ailemizi biraz karşımıza alarak evlenme kararı aldık fakat ailem de benim telli duvaklı gelin olarak evden çıkmamı istediği için daha fazla diretmedi. Önce aile içinde 1 Temmuz 2015 tarihinde nişan yaptık, ertesi gün de nikâh oldu. Eşimle İstanbul’a taşındıktan bir ay sonra da yani 23 Ağustos 2015 tarihinde düğünümüzü yaptık. 17 Ekim 2016 tarihinde ise hayatımızın en mutlu günlerinden birini yaşadık çünkü meleğimizi, kızımızı kucağımıza aldık ve çok mutluyuz. 20 Temmuz tarihinde evliliğimizin üçüncü yılı bitecek.

Böyle bir aileye ve böyle bir eşe sahip olduğum için iyi ki sitenize üye olmuşum diyorum. Sayenizde böylesi güzel bir yuvamız ve yavrumuz var.  Sizin kalbiniz ve niyetiniz temiz ise gerçekten her şey yoluna giriyor. Buna vesile olduğunuz için sizlere de çok teşekkür ederiz.

Şeyma & Cihan

Şeyma Hanım ve Cihan Bey’in hikâyesi işte böyle. Biz başka bir çiftin mutluluğunu yaşarken bu hikâyeyi öğrenince de mutluluğumuz iki kat arttı. Hayat kısa, mutlu olmak için kendinize ufacık sebepler yaratın. Kendinize her zaman bir şans verin.

Eğer yalnızlığınıza son verip yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız şimdi www.eCift.com adresine gelin ve ücretsiz bir şekilde profilinizi oluşturun.