Afrodizyak Aşk Ruhun Gıdası

İlk buluşmada hayal kırıklığı yaratan lezzetler

 

İlk buluşma hala insanın karnına ağrılar sokan, stresli ama çoğu zaman da heyecanlı bir durum. İnternetten tanıştınız ya da arkadaşlarınız aracılığı ile tanıştırıldınız. Şimdi ise baktınız iş ciddiye bindi ve buluşuyorsunuz. Buluşma günü, mekanı, saati belirlendi. Hatta günler öncesinden ne giyeceğinize saçınızı nasıl tarayacağınıza kadar karar verdiniz. Ama önemli bir konuyu atlamayın. Ne yiyeceksiniz? Daha doğrusu neleri ilk buluşmada yememelisiniz?

1.Balık

Kılçığı ayrı dert, çatal bıçakla yemesi ise apayrı bir dert. Karşınızdaki kişiye mi yoksa balığın omurgasına mı dikkat kesileceksiniz?

2.Spaghetti

Gerçek hayatta maalesef o aynı spaghettiyi çatala alıp öpüşmek gibi mutlu sonlar pek olmuyor. Yeni aldığınız kıyafetinizin sos olmasını istemezsiniz herhalde.

3.Hamburger

Ketçabı döküldü, ekmeği elimden kaydı derken tam bir eziyet. Ancak her şeyden önemlisi fast food restoranında ilk buluşma sizce de fazla liseli aşık modu değil mi?

4.Waffle

Bir kere yenilmesinin zorluğunu bir yana bırakalım, yemeyin çok sağlıksız. Birlikte geçirilecek uzun yıllarınız var şeker ve çikolata ile o yılları azaltmayın J

5.Ayvalık Tostu

Bu tostu ilk üreten kişinin kullandığı malzeme çeşidine bakınca en az üç gün aç olabileceği gerçeği sizin de aklınıza takılmıyor mu? Kontrol edilmesi zor yemeklerden uzak durun J

6.Patlamış Mısır

İlk buluşma için sinemayı tercih edecek kadar asosyal birine denk gelmek için ne günah işlediniz bilmiyoruz ama gitseniz bile yemeyin. O tereyağı olmuş parmaklarla aşkınızı başlamadan bitirmeyin!

7.Tavuk Kanatları

Daha biraz önce demedik mi o ellerle yenecek şeylerden uzak durun? Ciddi bir ilişki yaşamayı düşündüğünüz insanın 3 yaşında kendi başına yemek yemeyi öğrenen çocuk gibi elleriyle yemesini izlemek istemezsiniz değil mi?

8. Dana eti

Yanlış pişirildiğinde zaten tam bir çimento yığını gibi sertleşen dana etini mecbur kalmadıkça tercih etmeyin. Unutmayın, keyif alıp eğlenmeye geldiniz. Çatal bıçak ile uğraştığınız bir yemeğe değil.

9. Sarımsak içeren herhangi bir şey

Sarımsaklı ekmek, sarımsaklı mantı ya da içinde sarımsağın esansı olan herhangi bir şey yemeyin. Tabi buluştuğunuz kişiden hiç hoşlanmadınız ve bir daha sizi aramasın istiyorsanız tansiyonunuzu düşürene kadar yiyebilirsiniz. Sonrası el sıkışıp medenice ayrılmak.

10. Çorba

Ne yaparsanız yapın hüpletecek, dilinizi yakacak ya da ses çıkarmamak için sıkıntıya gireceksiniz. Unutun gitsin!

Gelelim daha önemli bir meseleye. İlk buluşmada harika bir menü ve mekan fikrin var ama onu gerçekleştirecek özel insanı hala bulamadın mı? Onun çözümü ne yiyeceğinize karar vermekten çok daha kolay. Çare eÇift! Hemen şimdi e-posta adresinle www.eCift.com adresine gelerek ücretsiz kayıt ol ve hayallerindeki insanla tanışma fırsatını kaçırma. Çünkü aşk eÇift’te başlar!

 

Kılçığı ayrı dert, çatal bıçakla yemesi ise apayrı bir dert. Karşınızdaki kişiye mi yoksa balığın omurgasına mı dikkat kesileceksiniz?