Aşk eÇift Güncel Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Sevdiğiniz Kişi Sizi Kullanıyor mu?

Her ilişkinin dinamikleri farklıdır. Bazı çiftler ilgi konusunda aşırıya kaçmayı sever, bazı çiftler daha mesafeli yaşamayı tercih eder, bazı çiftler ise bunun bir türlü dengesini bulamaz. İlişkide fedakarlık, özveri gibi tutumlar sizin ne kadar özenli olduğunuzu gösterir. Durup düşünmeden sevdiğiniz kişi için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazırsınız. Çünkü söz konusu aşk olunca bütün hesaplar rafa kalkar, meydan duygulara kalır. Peki şu an ki ilişkinizde karşı taraf sizi gösterdiğiniz özenin ne kadarını sergileyebiliyor? Acaba yaşadığınız ilişkiniz sağlam temeller üzerine mi kurulu? Yoksa çıkar çatışmalarının bir sonucu mu? Dilerseniz bu konuda sizin için maddeler halinde yazacağımız ipuçlarına bir göz atabilirsiniz! Belki toksik bir ilişkidesiniz ve bu ilişki sizi daha fazla zehirlemeden kurtulmanın yollarını aramaya başlamalısınız. Yalnız kalmaktan asla korkmayın! Çünkü eÇift her zaman sizin yanınızda!

İhtiyaçlar Önemsenmemesi!

Sevdiğiniz kişi tarafından ihtiyaçlarınız önemsenmiyor ise bu ilk işaret olabilir. Sürekli bir şeyler talep ediyor ve sizin isteklerinizi görmezden geliyorsa yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir. Örneğin, akşam için dışarı yemeğe çıkmak istiyorsunuz fakat sürekli bahane üretiyor ve sadece kendi istediği zamanlarda çıkıyor ise bencil bir yapıya sahip olduğunu gösterir. Bencil insanlarda kendilerinden başka kimseye değer vermezler.

Çıkarlar Uğruna Hareket Edilmesi!

Herhangi bir konuda size bir şeyler yaptırmak için iyi davranışlar sergileyip, manipüle etmeye çalışıyor ise sizi kullanmaya çalışıyor demektir. İsteklerini gerçekleştirdikten sonra eski haline dönüyorsa ilişkiden bir an önce kurtulmanız gerekebilir.

Özel Günler!

Doğum günü, yıl dönümü gibi özel günleri hatırlamıyor ve sürekli bahaneler üretiyorsa gerçekten size dair olumlu duyguları yok demektir. Sevdiği kişinin doğum gününü unutmak demek ona sevmediğini söylemek ile eş değer bir harekettir. Evet, bazen günlük yaşamın koşturmacasından akıldan çıkabilir fakat sonrasında telafi edecek bir harekette bulunmuyorsa derhal o ilişkiyi gözden geçirmelisiniz. Sürekli unutulan özel günlerin de bir affı yoktur.

Yeteri Kadar Efor Sarf Edilmemesi!

İlişkinin devam edebilmesi için her iki tarafında aynı ölçüde emek vermesi ve efor sarf etmesi gerekiyor. Sizinle paylaşımda bulunmuyor ise, sorunların giderilmesinden çözüm yolları aramıyor ise, sizden çok arkadaşlarına zaman ayırıyor ise ilişki için aranılan kişi olmadığı gün gibi ortada demektir.

Yalanlar!

Yalan konusu ilişki için zaten güven hususunda oldukça zarar bir eylem. Sık tekrar edilmesi ve her durumda yalana başvurulması sizi kullandığının son göstergesidir.

Sizin sevginize layık, hayatınıza anlam katacak birini arıyorsanız doğru adres eÇift! Eğer ilişkinizde bu saydığımız durumlardan birini bile yaşıyorsanız gözden geçirmeniz gerekmektedir. Yalnız kalırım korkusu ile kendinizi ait olmadığınız bir ilişkinin parçası haline getirmeyin. 11 yıldır binlerce mutlu çiftin oluşmasına ön ayak olan eÇift‘te size göre biri mutlaka vardır. Ücretsiz profilinizi oluşturun ve aşkı bulmak için geç kalmayın. Çünkü aşk burada başlar!