Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Flört Şifa Niyetine Yaşam

Aşka Giriş 102! : Gerçek Aşkın Tarifi

Daha önceki yazımızda ”Aşka Giriş 101” ile aşka yeni adım atmış kişilere bir nebze de olsa aşkın özel yanlarını anlatmaya çalıştık. Sıra geldi hayatın gerçekleri içerisinde aşkın ne derece bizi özel hissettirdiğini anlatmaya!

Hayatı Her Anlamda Paylaşmaktır!

Mutlu olunan zamanlarda aşkı yaşamak, paylaşımlarda bulunmak kolaydır. Asıl önemli olan ise negatif enerji ile kuşatılmışken aşkınızın büyüsü ile tekrar mutlu olabilmektir. Sevdiğiniz kişinin mutsuz olduğunu hissettiğiniz anda size çok ters gelse bile onu güldürmek için elinizden geleni yapmalısınız. Günlü yaşamın getirdiği stresi uzak tutmak için yapmanız gereken tek şey sevginin gücüne inanmak.

Sınırlar Çizilmiş Olur!

Gerçek aşk denilince akla direkt her saniye yapışık ikiz gibi gezen çiftler aklınıza gelmesin. Gerçek aşkın tarafları asla birbirlerini bunaltmaz. Sınırlar çoktan çizilmiştir. Kişisel alanlara asla saldırılarda bulunulmaz. Aksine özlemek için birbirlerini yalnız bırakırlar.

Diktatörlere Yer Yok!

İlişkide bir taraf asla baskın olmaya çalışmaz. Kararlar ortak alınır. Her iki tarafında makul gördüğü ortak paydada buluşulur. Kurallar konulmaz. Zaten ilişkide olduğunun bilinciyle hareket edilir. Cümlelere her zaman biz diye başlanır. Benim evim, senin kedin gibi tanımlamalara yer yoktur.

Sorumlulukların Bilincinde Olmak!

İlişki içerisinde birbirinize karşı olan sorumluluklarınızı eksiksiz yerine getirmek artık otomatik hale gelir. Özellikle evlenmiş çiftlerin ev işleri, alışveriş gibi konularda sorumlulukları paylaşım içerisinde icra ettiğini görürüz. Cinsiyet rollerini bir kenara bırakarak kimin vakti elverişli onun eylemi gerçekleştirmesi ilişkinin sağlıklı ilerlemesi açısından önemlidir. Gerçek aşkta zaten bu tür ufak detaylar gözetilmez.

Olduğu Gibi Kabullenmek!

Aşık olduğunuz kişiyi manipüle etmeye çalışarak değişim çabaları içine girmezsiniz. Olduğu gibi kalmasını ve onu kusurlarıyla, yanlışlarıyla kabul edersiniz. Attığı her adımda onu motive eder, destekler ve sürekli yanında olursunuz. Hata yapacak bile olsa bunu tecrübe etmesine müsaade ederseniz.

Tüm Kalkanlar Aşağı İner!

Çoğu zaman duygularımızı kendimizden bile saklarız. Ama gerçek bir aşkınız var ise bütün kalkanları indirir bütün saflığınız ile duygularınızı açarsınız. Ağlayacaksanız bile sevdiğiniz kişinin omzunda ağlamanız en güven verici eylemdir. Aranızdaki sarsılmaz güvene bir tuğla daha koymuş olursunuz. Birlikte ağlamakta gülmek gibi harikadır.

Yeniliklere Açık Olma!

Yeni tatlar, yeni alışkanlıklar, yeni hobiler… Kısacası bütün yeniliklere açık biri haline gelirsiniz. Çünkü size vaat edilen keşiflerin mutluluğu içinizi kıpır kıpır eder. Sevdiğiniz kişi ile daha önce denemediğiniz bir tecrübeyi edinecek olmak ne kadar harika olur değil mi?

Aşk Bulaşıcıdır!

Aşk ile kutsanmış bir çift haliyle çevresindeki herkesin de bu özel duyguyu deneyimlemesini arzu eder. Eğer var ise etraflarındaki bekar insanları hemen birbirlerine yakıştırmaya başlarlar. Bir dakika! Bu tutum bir yerden tanıdık gelmiyor mu? eÇift‘in 11 yıldır başarı ile gerçekleştirdiği olayın birebir aynısı! Eğer sizde mutlu bir birliktelik arıyorsanız kimsenin size eş adayı bulmasını beklemeyin. Binlerce üye arasından kendinize uygun kişiyi eÇift üzerinden bulabilirsiniz. Çünkü aşk burada başlar!