Afrodizyak Arkadaşlık Aşk Astroloji Burç Yorumları Burçlar eÇift Evlilik Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Aşkta Burçların Negatif ve Pozitif Yönleri!

Bazı ilişkilerde taraflar birbirilerine çok benzerler. Bazı ilişkilerde ise zıt kutuptadırlar fakat çok iyi anlaşırlar. Bu tür durumlar oldukça özneldir. Kesin bir hükme varamayız. Fakat zıt kutupların birbirini çektiği de kanıtlanmıştır. Ama kişilerin burçlarına göre pozitif ve negatif yönleri neler bu konuda size yardımcı olabiliriz. Hazır iseniz başlıyoruz!

Koç Burcu Pozitif Yönleri : Kolay vazgeçmezler, aşırı sahiplenirler, ilişki çıkmaza girdiğinde ne yapılacağını bilirler, sadakat konusunda oldukça kararlıdırlar, güven telkin etmede üstlerine yoktur.

Koç Burcu Negatif Yönleri : Hemen sinirlenirler, aşırı rekabetçidirler. kontrol hep kendilerinde olsun isterler, pek sabırlı değillerdir, kuralları nettir eğer uymazsanız ilişkiyi bitirirler, sevdiği kişiye özel zaman ayırma konusunda iyi değillerdir ve düşünmeden hareket ederler.

Boğa Burcu Pozitif Yönleri : Sevdikleri zaman aşırı bağlanırlar, ayrılık kelimesi onların lügatinde yoktur, alışkanlıklarını değiştirmezler, tutku onların için vazgeçilmezdir, her hareketlerini hesaplarlar, duygularını farklı şekillerde dile getirirler.

Boğa Burcu Negatif Yönleri : Aşırı inatçılardır, değişimleri sevmezler, kıskançlık konusunda kantarın topuzunu kaçırabilirler, materyalist tarafları vardır ve karşı taraf kendini ilişkiye adamamış ise bağlanamazlar.

İkizler Burcu Pozitif Yönleri : esprili ve eğlenceli yönlerini kullanarak daima güldürmeyi severler, yaratıcı yönleri sayesinde her zaman şaşırtmayı başarırlar, duygusal açıdan bağlandıkları zaman gözleri başkasını görmez, hayallerinin sonu yoktur, aşırı şefkat sahibidirler, fedakarlardır.

İkizler Burcu Negatif Yönleri : Flört etmeyi severler, çeneleri bazen fazla düşüktür, daima haklı çabası içindedirler, tartışmalarda uzlaşmak yerine çekişmeyi severler, tembel insanları sevmezler pratik kişiler çekicidir, monotonluk ilişkide isteyecekleri en son durumdur.

Yengeç Burcu Pozitif Yönleri : İlişkide aşırı fedakarlardır, ilişkiye yön vermeyi severler, ilgilenilmeyi severler, duygularını asla bastırmazlar, sürprizleri yapmayı severler, yardımseverlerdir.

Yengeç Burcu Negatif Yönleri : Hakimiyet kurma konusunda takıntıları vardır, fazla karamsardırlar, bazen bütün ilgiyi kendi üstlerinde isterler, sevdiklerini en yakınları ile bile paylaşmazlar, sınırlarını asla terk etmezler, içlerine kapanmaya meyillidirler.

Aslan Burcu Pozitif Yönleri : Emek verme konusunda çok iyidirler, ilgi ve alakaları hep üst düzeydedir, algıları çok açıktır en ufak bir hüznü hissederler, sevdiğini her türlü yolla gösterir, aile kurma konusunda en güvenilir burçlardandır.

Aslan Burcu Negatif Yönleri : Kibirlidirler, bazı durumlarda bencil olabilirler, sevdiği kişi üzerinde gereksiz baskı uygulayabilir, ani çıkışları vardır, verdiklerinden daha fazlasını isterler, bazen aşırı bunaltıcı olabilirler.

Başak Burcu Pozitif Yönleri : Fedakarlıkta sınır tanımazlar, ekonomik anlamda kendilerini ve sevdiklerini rahat ettirmek isterler, mücadelecidirler, önceliği her zaman sevdiği kişidir, aşırı iyi niyetlilerdir, sevgileri sonsuzdur, affedicidirler.

Başak Burcu Negatif Yönleri : Sevdikleri kişilere karşı fazla yargılayıcı olabilirler, kolay vazgeçebilirler, streslidirler, karar verme konusunda asla acele etmezler, aşırı stresliyken gereksiz konuşurlar, işkoliktirler, kendi duygularını bazen ikinci plana atarlar.

Terazi Burcu Pozitif Yönleri : Yüreklerinden geçenleri direkt paylaşırlar, içlerinde kin tutmazlar, hayatlarının merkezlerine sevdiği kişiyi koyarlar, aşka aşıktırlar, gerektiği takdirde büyük çaba sarf ederler, duygularına hakimdir fazla dengesiz davranmazlar, yalan söyleyemezler.

Terazi Burcu Negatif Yönleri : Aşk konusunda kararsızlığa düşebilirler, yardım almayı sevmezler, hüzünlerini pek paylaşmaz hep içlerine atarlar, kendilerine pek zaman ayırmazlar, patavatsız olabilirler, gerçeklerden hep kaçarlar, sorumluluk alma konusunda pek hevesli değillerdir.

Akrep Burcu Pozitif Yönleri : Çok iyi sır saklarlar, iyi dinleyicidirler, bilgisini paylaşmayı sever, ilişkide değişime açıktırlar, samimiyet duymadıkları kimseyle muhatap bile olmazlar, sabırlıdırlar, detaylara çok önem verirler asla özel günleri unutmazlar.

Akrep Burcu Negatif Yönleri : Bazen fazla içe kapanık olurlar, kolay kolay güvenmezler, ilgileri çabuk yön değiştirebilir, aşıra kaçan kıskançlıkları rahatsız edebilir, kincidirler, kafaları bir şeye takıldıysa onu beyinlerinden silip atamazlar, kendilerini ifade ederken zorlanabilirler.

Yay Burcu Pozitif Yönleri : İlişkide kendilerini adarlar, iyimserdirler, her koşulda yanınızda olup size güç verirler, dürüstlüklerinden asla ödün vermezler, ilişkiye dair coşkularını daima taze tutarlar, sıkılmanıza izin vermezler.

Yay Burcu Negatif Yönleri : Sabır konusunda bazen gereken özeni gösteremeyebilirler, özgürlüklerine düşkündürler, büyük konuşurlar ama bunun altını dolduramazlar, karşısındaki kişinin sınırlarını görmezden gelebilir, dobralığın dozunu biraz kaçırabilirler, kolay sıkılırlar,

Oğlak Burcu Pozitif Yönleri : Sevdiği kişiyi memnun etmek için büyük efor sarf ederler, yola çıktıklarında asla geri dönmeyi veya terk etmeyi düşünmezler, uyumludurlar, hayatınızda olan biten ne varsa hakim olmak isterler, iradelerini hiçbir şey yıkamaz.

Oğlak Burcu Negatif Yönleri : Hataları asla affetmezler, her şeyin en kötüsü olacağına inanırlar, bilgisi olmasa da varmış gibi davranmayı severler, limitlerini pek bilmezler, her zaman her konuda bahaneleri hazırdır, içinde bulundukları durumda şikayet etmeyi severler.

Kova Burcu Pozitif Yönleri : Attıkları her adımda iyice düşünür taşınırlar, bilgidirler ve bunu paylaşmaktan çekinmezler, aşırı sağduyuludurlar, empati duyguları gelişmiştir en ufak duygu dalgalanmanızı hissederler, ilişkide uyumludurlar kendi kurallarını diretmezler.

Kova Burcu Negatif Yönleri : Anlaşamadıkları noktalarda uzlaşmak pek mümkün değildir, özgürlüklerine fazla düşkünlerdir, mücadele etmeye gelmez, sözünü tutmayan biri onlar için bitmiştir, yarını düşünürler ama daha ilerisi hakkında pek konuşmazlar, fikir ayrılıklarında tutumları biraz değişebilir.

Balık Burcu Pozitif Yönleri : Romantizm konusunda yüksek seviyededirler, empati duyguları gelişmiştir, ilişkide en büyük eforu her zaman kendileri sergiler, hayal kurmayı severler, yardımseverlerdir, yağmurlu havalarda acaba şemsiye aldı mı? Diye bile endişe duyarlar, duygusaldır ve kolay kolay kırılmaz, sevdiği zaman gözü dünyayı görmez.

Balık Burcu Negatif Yönleri : Bazen aşırı duygusal olmaları kendilerine zarar verir, kolay güven duyarlar sonunda kırılacak bile olsalar, hayatlarına dair değişimler konusunda çok istekli değillerdir, geçmişe çok takıntılıdır, kararsız yapıları yüzünden ilişkide saç baş yoldurabilirler.