Afrodizyak Aşk eÇift Güncel Şifa Niyetine Yaşam

Pandemi de Evde Yapılabilecek Aktiviteler!

Hayatı covid-19 öncesi ve sonrası olarak ikiye ayırabiliriz. Alışkanlıklarımızın tümüyle değiştiği bir düzene alışma sürecindeyiz. Yeni normaller ile düşe kalka bir şekilde devam etmekteyiz. Ekonomik olarak verdiği zarar bir yana, psikolojik olarak ciddi bir sınavdan geçmekteyiz. Özellikle yalnız bireylerin bu zorlu dönemde daha çok etkilendikleri bir gerçek. Bu yalnızlık duygusu ile nasıl başa çıkabileceğinizi öğrenmek ister misiniz? eÇift editörleri sizler için pandemi döneminde evde yapılabilecek aktiviteleri araştırdı. Umarız bu faydalı bilgiler işinize yarar.

1- Sanal Turlar!

İster müzeler, ister sanat galeri, ister turistik mekanlar. İstediğiniz her neresi olursa olsun online olarak ziyaret edebilirsiniz. Bir çok sanat galerisi sanal turlar ile pandemide insanları psikolojik olarak rahatlamasını sağlıyor. Göbeklitepe’nin de aralarında bulunduğu bir çok turistik yeri de yine internet üzerinden ziyaret edebilirsiniz.

2- Tiyatro Provaları!

Youtube üzerinden birçok tiyatro topluluğu oyunlarının okuma provalarını yayınlamaya başladı. İş sanat gibi kültür merkezlerinin Youtube kanallarından bu güzel videoları izleyebilirsiniz. Radyo tiyatrosu tadında kaliteli zaman geçirmek için tercih edebilirsiniz.

3- Online Kurslar!

Bu zamanı kendinize değer katmak için geçirmek isterseniz de online dil, kişisel gelişim ve bir çok sertifika kursu mevcut. Uzun zamandır ertelediğiniz bir hayaliniz var ise tam da bu dönemde gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

4- Film ve Diziler!

Bir çok insanın en sık yaptığı aktivitedir. Listemize dahil etmemizde maksadımız konu ile ilgili daha önce bir kaç izleme listesi paylaşmış olmamız. eÇift editörleri sizler için hepsini tek tek izledi. Linkten ulaşabilirsiniz.

5- El Oyalayacak İşler!

Puzzle yapmayı denemiş miydiniz? Eğer sabırlı biriyseniz harika bir aktivitedir. Hem sosyal medya detoksu yapmanızı sağlar hem de harika bir beyin jimnastiği olur. Puzzle ile uğraşmak istemezseniz de boyama, el işleri (ahşap oyma, cam boyama gibi) hünerlerinizi gösterebileceğiniz alternatifler mevcut.

6- Spor!

Evinizi bir spor salonuna çevirebilirsiniz. Sosyal mecralarda yogadan tutun, vücut geliştirmeye kadar bir çok alanda eğitim videoları mevcut. Zinde kalmak adına güzel bir seçenek.

7- Yemek Sanatı!

Yeni tatlar keşfetmeyi seviyorsanız mutfakta vakit geçirmek iyi bir alternatif olacaktır. Klasik yemekleri yeniden yorumlayabilir, kendinize has tarifler üretebilirsiniz. Daha önce hiç mutfağa girmediyseniz yumurta kırarak da başlayabilirsiniz.

8- Tadilat İşleri!

İlla ki evinizde akıtan bir musluk, tamir görmesi gereken bir ev aleti veya yenilenmesi gereken eşyalar vardır. Onların tamiri ve yenilenmesi ile ilgilenmeniz size iyi gelecektir. Somut olarak çözülen bir sorun, kendinizi iyi hissetmenize neden olacaktır.

9- eÇift ile Aşka Yelken Açın!

Ne tamirat, ne sanal turlar, ne de film izlemek sizi kesmiyor ise o zaman biraz sosyalleşmenin zamanı geldi demektir. Görüntülü konuşma uygulamaları üzerinden arkadaş ve ailenizle yeteri kadar konuşuyorsunuzdur. Neden bu dönemi yeni bir insan tanıyarak geçirmeyesiniz ki? Eğer bu konuda istekli iseniz eÇift size en ideal ortamı sunmaya hazır. Tek yapmanız gereken ücretsiz hesap oluşturmak ve kendinize uygun adayı seçmeniz. Haftalık üye önerileri arasında hayatınıza anlam katacak biri mutlaka vardır. Yalnızlık kaderiniz olmasın. Sizde eÇift ile yeni bir aşka yelken açın. Çünkü aşk burada başlar!