Afrodizyak Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Aşk Tazeleyebileceğiniz 5 Harika Tatil Rotası

   Koca bir senenin stresini üzerinizden atabilmek için tatil olmazsa olmazlarımızdandır. Bütün sene tatile çıkacağımız o günü bekler dururuz. Tatiller özellikle sevdiğiniz kişi ile daha çok vakit geçirmek için ideal aktiviteler arasındadır. Çiftlerin birbirlerini tatil zamanlarında daha iyi tanır ve daha yakınlaşır. Bazen ise aşklarında heyecan arayan çiftler için tatil muazzam bir maceradır. Eğer hala tatil için bir planınız yok ise, size harika 5 rota önerebiliriz. eÇift bloğu okumadan tatil planı yapmayın! Çantalarınız hazır ve deponuz dolu ise başlıyoruz!

 

1-  Zindan Şelaleleri  / Avcılar Köyü – Kırklareli

Trakya Bölgesi’ nin en büyük şelalelerinden biri olan Zindan Şelaleleri yazın altı koldan birden akıyor. El değmemiş doğasıyla sizi huzurlu bir ortama davet ediyor. Kamp yapmak isteyen kişiler için ideal bir yer. Günü birlik giderek piknik yapabilirsiniz. Sessizlik ve huzurun içinde güzel zamanlar geçirmek için Avcılar Köyü doğru adres.

2- Bördübet Koyu / Marmaris – Muğla

Marmaris Datça Yarımadası’nın Gökova Körfezi’ne bakan kısmında yer harika koy sizi adeta huzura davet ediyor. Çam ağaçları ve kuş seslerinin eşliğinde bir sabaha uyandığınızı hayal edin. Özellikle bal ve balık konusunda en taze ve özel lezzetleri bulabilirsiniz. Karadan Mavi Safari olarak adlandırılan turlar ile koyları gezebilirsiniz. Bütün bir seninin yorgunluğunu kısa sürede sizden çekip alacak bir cennet.

3- Kuyucak Köyü / Isparta

   Renk cümbüşü sunan harika doğası ile Kuyucak Köyü harika bir yer. Özellikle mor lavanta tarlaları sizi mest edecektir. İster treking yaparak ister bisiklet ile turlara katılabilirsiniz. Organik yiyeceklerle hazırlanmış köy kahvaltısını tadabilir, lavantadan yapılan bir çok ürünü satın alabilirsiniz. Fotoğraf çekmeyi seven çiftler için ideal bir tatil rotası.

4- Valla Kanyonu / Pınarbaşı – Kastamonu

   Dünyanın en derin ikinci kanyonu olma ünvanını taşıyan bu eşsiz doğa harika yeri mutlaka görmelisiniz. Tatilde biraz adrenalin dolu sporlar yapmak isteyen çiftler için ideal bir konum. İçerisinde yer alan kafelerde kahvenizi yudumlarken eşsiz doğanın tadını çıkartabilirsiniz. Yüksekten korkmayanlar için cam terası mutlaka tecrübe edinmelisiniz.

5 – Oylat / Bursa

   Tatil denilince daha az hareket etmek ve stresten kurtulmak isterseniz Oylat tam size göre. Enfes kaplıcalarında enerjinizi tazeler, şelaleleri ve mağaralarında gezebilirsiniz. Doğa içinde harika bir tatil kaçamağı için doğru adres olabilir.