Afrodizyak Aşk Astroloji Burç Yorumları Burçlar eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Burçların Giyim Tarzları Nelerdir!

Moda söz konusu olunca hangi burç için akan sular duruyor? Gündelik kıyafetler konusunda hangi burç eline ne geçerse onu giyiyor? Hediye alırken sürekli kafanızda soru işaretleri mi var? O halde burçların giyim tarzlarını birlikte incelemeye ne dersiniz? Sanırım kafanızda bayağı soru işaretleri oluşturduk? Bunları daha fazla çoğaltmadan başlayalım!

Koç burcu hayatının her alanında iddialı ve şık olmayı sever. Göz alıcı renkleri tercih ederler. Vücutlarını ortaya koyacak türde kıyafet seçimleri yaparlar. İster iş için, ister gündelik yaşam için olsun her zaman ilgi odağı olmalarını sağlayacak renk ve parçalardan kombin yapmayı uygun bulurlar. Kadınlar; genelde aksesuar seçimlerinde büyük çanta ve takıları tercih eder. Kırmızı zaten vazgeçilmez renkleridir. Eğer kırmızılara bürünmüş bir kadın görürseniz bu kesinlikle bir Koç burcudur.

Kıyafet seçimlerinde öncelik her zaman şık ve rahat olmasıdır. Boğalar asla yeni heyecanlar aramaz. Klasik moda anlayışını benimsemişlerdir. Erkekler; pötikare gömlek, polo yaka tişört, takım elbise ve giyimlerine uyumlu şık ayakkabıları tercih ederler. Dokunduklarında hoş bir his elde edecekleri kumaş türlerini dolaplarında bulundurmayı severler. Kadife ve yün giysiler ile boğaların kalbini çalabilirsiniz. Boğa burcuna mensup kişilerin en ayırt edici özelliği lüks takı ve aksesuarlarıdır. Asla ucuz bir ürün kullanmazlar. Genelde pastel tonlarını tercih ederler.

Özgürlüğüne düşkün İkizler için rahatlık her daim ilk plandadır. Uyumsuz bile olsa eğer kendilerini mutlu hissediyorlar ise asla umursamazlar. Yıkanması kolay kıyafetleri tercih ederler. Dolaplarında geniş ürün yelpazesi bulmak mümkün. Beyaz ve siyah onlar için vazgeçilmezdir. Altına bir kot pantolon, mevsimine göre üstüne bir ceket veya oversize bir kazak ile moda dergilerinden fırlamış bir görüntü elde edebilirler. Mesai harcamadan şık olabilen yegane burçtur. İkizler kadını; değişik takı ve aksesuara bayılır.

Duygusallığın zirve noktası olan Yengeç burcu o an ki ruh haline göre giyinmeyi sever. Eğer mutlu ise cıvıl cıvıl renkler ile görebilirsiniz. Depresif ise renk uyumuna bile dikkat etmeden eline ne geldiyse onu giyer. Ama kadınsı yönlerini asla kaybetmezler. Sürekli enteresan parçaları taşımayı severler. Ton sür ton yapmaya bayılırlar. Retro kıyafetler, pazen kumaşlar vazgeçilmezleridir. Aksesuarda ise altın ve gümüş dışında materyal kullanmazlar.

Gösteriş denilince akla gelen ilk burca geldi sıra. Aslanlar için parıltılı eşyalar her zaman muhteşemdir. Leopar baskılı kumaşlar ile içlerindeki vahşi kediyi dışa vururlar. İpekler, satenler, payetler ve transparan kumaşlara bayılırlar. Bir Aslan burcunun dolabında ucuz bir kıyafete asla rastlayamazsınız. Kırmızı ve siyah ise olmazsa olmaz renkleridir. Aslanların bir özelliği de yanındaki kişilerinde her zaman şık olmasını isterler. Moda konusunda keskin zevkleri vardır. Sevdiği kişilere de hediye alırken bu anlayışı onlara da aşılamayı severler.

Temiz görünüm Başak burcu için önceliktir. Pahalı olmayan bir kıyafeti bile çok pahalıymış gibi gösterebilirler. Üstlerine tam oturan kıyafetleri severler. Asla bol gelen bir parçayı onlara kullandıramazsınız. Sade renkleri tercih ederler. Timsah derisi çanta ve kemer, desenli taytları kullanmayı severler. Sadeliğin şıklığını çok iyi yansıtırlar. En ufak bir leke dahi olsa o kıyafeti temizletmeden asla kullanmazlar. Hafif kokuları severler. Ortamda sabun kokusu yayılmaya başladıysa bilin ki bir Başak burcu giriş yapmıştır.

Trendleri kimler belirliyor diye hiç merak ettiğiniz oldu mu? Cevabı çok basit! Tabi ki de Teraziler. Her devrin en moda parça ve rengi ne ise teraziler direkt onu seçerler. Çevrelerine de bu şıklığı yansıtmayı iyi bilirler. Uçuşan, ince kumaşlar, pastel tonu parçalar, süveterler ile modanın öncüsü olmayı başarırlar. Ciddi bir iş görüşmesi veya ilk randevunuzda ne giymeniz gerektiği konusunda şüpheleriniz var ise en yakın Terazi burcuna başvurun. İyiliklerin karşılığını da bir sürü incik boncukla ödeyebilirsiniz.

Aynada kendisine bakınca eğer içine sinmeyen ufak bir detay bile varsa bir Akrep burcunu evden asla çıkartamazsınız. Asimetriye asla tahammülü olmayan akrepler için saten ve parlak renkte kumaşlar olmazsa olmazdır. Siyah onlar için en ideal renktir. Fazla renk cümbüşünü sevmezler. Aşırıya kaçmadan, sade olmayı severler. Sabit olarak giydikleri bir tür yoktur. Seçeneklerinin fazla olmasını ister, ona göre değişik parçaları dolaplarında bulundurmayı ihmal etmezler.

Spor ve rahat giyimin temsilcisi olan Yay burcu için moda kendine yakışanı ve rahat hissettiğini giymektir. Asla öyle dar takımlar ile işleri olmaz. Spor giyim denilince bu işi yaylardan iyi yapanını bulamazsınız. Seyahat etmeyi seven Yay burcu; kot ve kapri pantolon, eşofman gibi casual görünümleri severler. Hediye konusunda da eğer deri ceket veya aksesuar, gözlük gibi işe yarayabilecek parçaları tercih edebilirsiniz.

Sade giyim konusunda ısrarcı olan Oğlak burcu için aşırıya kaçan her şey gereksizdir. Ucuz kumaştan yapılmış kıyafetleri sevmezler ama pahalı olanları da çok tercih etmezler. Ortalama, şık bir kıyafeti harika taşırlar. Sentetik olan hiçbir şeyi sırtlarına geçirmezler. Özel dikim kıyafetleri severler. Beyaz ve mavi renklerine bayılırlar. Klasik bir giyim tarzını benimserler. Ayakkabı hediye ederseniz de kalbini çalmanız mümkün.

Çılgın kıyafetlerin, asimetrik kesim parçaları seven Kova burcu modayı en uçlarında yaşamayı sever. Sandaletler, platform ayakkabılar, bir beden büyük kıyafetler. sentetik kumaşlar, plastik aksesuarlar derken Kova burcu inanılmaz, çığır açan kombinler ile karşınıza çıkabilir. Neyin trend olduğu konusunda umursamazdırlar. Kendi kurallarına göre yaşamayı severler. Mağazada asla giyilmez, çok rüküş diye tabir edilen parçalardan şaheser yaratmayı çok iyi başarırlar.

Romantizmin temsilcisi Balık burcunun kalbini ipek bir kıyafet ile çalabilirsiniz. Kırmızının favori renkleri olduğunu söylemeye gerek bile yok. Fırfır yakalı gömlekler, maskülen kesim kıyafetleri tercih ederler. Vücut hatlarının belirgin olmasını sevmezler. Balık burcu için kıyafetten çok ayakkabı konusu aşırı önemlidir. Her türlü ayakkabıdan birkaç çift mutlaka edinirler.