Afrodizyak Aşk Güncel Kalp Çarpıntısı Şifa Niyetine Yaşam

Aşk ve Felsefe : Zıtların Birliği!

Büyük aşklar nefret ile başlar sözünü herkes çok iyi bilir. Bu düşünce yapısı üzerine kitaplar yazıldı, filmler çekildi ve türlü oyunlar sergilendi. Günümüzde bile birbirinden nefret eden iki kişinin ileride büyük aşk yaşayabileceği inanışı hala hakim. Bir diğer kalıpta zıt karakterlerin birbirini çektiği. Aslında bu temel fizik yasalarında bir tanesinin ilişkiler için uyarlanmış hali. Peki gerçekten de öyle mi? İki zıt karakter birbirine olabilir mi? Bazen çevremizde alakasız iki insanın sevgili olduğuna tanık oluruz. Aklımıza direkt şu soru gelir: ” Bu kadın o adam ne buldu?” İşte biz buna ”zıtların birliği” diyoruz. Felsefi bir düşünceden yola çıkarak günümüze gelmiş bu tanımı biraz daha açmaya ne dersiniz? Belki farkında değilsiniz ama hayatınızdaki zıtlıkların sizi büyük aşka götürebilir!

Zıtların birliğini kısaca tanımlamak gerekirse; hayatın çelişkilerle var olduğunu öne süren bir düşünce biçimi. Gece olmazsa ise gündüz de olmaz, iyi ve kötü her zaman birbirini çeker gibi örneklerle anlamanızı kolaylaştırabiliriz.

Aşk denilen uçsuz bucaksız bu duygu selinde zıtların birliği düşüncesi ne alaka diyebilirsiniz. Aslında çok alakası var. Çevrenizde bu duruma uyan mutlaka bir veya birden fazla çift vardır ( eÇift’te tanışarak evlenen bir çok farklı karakterde çiftimiz mevcut), Yok ise bile kendi hayatınızı şöyle bir gözlerinizin önünden geçirin. Size çok uygun olmadığını düşündüğünüz birisine karşı ilgi beslemiş veya bir kaç randevuya çıkmış bile olabilirsiniz. Gelin bu yasanın nasıl çalıştığını maddeler halinde açıklayalım!

Dayanılmaz Yalnızlık!

İlk evrede yalnızlığın en dibini yaşıyorsunuz. Uzun süredir bırakın bir sevgiliyi elinizi tutku ile tutan bir kişi bile olmamış. Haliyle sizde artık bu uğursuzluğu üzerinizden atmayı diliyorsunuz. Aslında bu yalnızlık size bir farkındalık kazandırıyor. İnsanlara karşı ön yargılarınızı kırmanız ve tanıştığınız her insana mutlaka kendini ifade edebilmesi için şans vermeniz gerektiğinin farkına varıyorsunuz. Dayanılmaz yalnızlığın o negatif girdabından kurtulmak için aksiyona geçmeniz gerektiğinin farkına varıyorsunuz.

Farklılıkların Uyumu!

Metal müzik dinleyen birisini kendinize uygun bulmayabilirsiniz. Fakat dayanılmaz yalnızlıktan kurtulmak için size en uzak gelen kişilerle bile randevuya çıkmaya razı oluyorsunuz. Bir insanın gerçekte size uygun olup olmadığını dinlediği müzikten, mesleğinden veya yürüyüşüne bakarak tahmin edemezsiniz. Gerektiği kadar zaman ayırıp emek vermeniz gerekmekte. Burada zıtların birliği devreye giriyor. Size en uzak olan kişi karşınıza çıkıyor ve büyü gerçekleşiyor. Onun dünyasına girince aslında o kadar da kötü olmadığının farkına varıyorsunuz. Ortada büyü veya sihir yok. Sadece siz yeni bir deneyim için cesurca bir adım atmış oluyorsunuz.

Gece ve Gündüz!

Gece ve gündüz birbirine ne kadar zıtmış gibi dursa da aslında birbirlerini tamamlıyorlar ve bu sayede harika bir iş ortaya çıkarmış oluyorlar. İlişkilerinizde de takım çalışmasına önem vermeniz oldukça mühim. Uzun bir yol maratonu gibi düşünün. Bitiş çizgisine çiftler halinde geçildiği zaman başarı sağlanmış oluyor. Farklılıklarınız size engel değil aksine aşkınızı körüklemede yakıt olarak kullanılabilir. Bundan sonra yolda yürürken yanınızdan geçen uyumsuzmuş gibi görünen çifte rastlarsanız zıtların birliği aklınıza gelsin. Dışarıdan bakılınca alakasız olsalar da aralarındaki uyum ve gözlerindeki o aşk insanı gerçekten kendine hayran bırakıyor. Eğer sizde hayatınıza dahil olacak ideal bir eş arıyorsanız yapmanız gereken eÇift üzerinden ücretsiz profil oluşturmak ve bir an önce arayışa başlamak. Çünkü aşk burada başlar!