Afrodizyak eÇift Evlilik Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Birbirinden Farklı 4 Evlenme Teklifi Önerisi!

   Ruh eşini bulduğuna inandıktan sonraki en ciddi adım o kişiyle hayatını birleştirmektir. Geçmişten günümüze ilginç hikayeler hep kulağımızdadır. Beklenmedik anlarda yapılan evlilik teklifleri, çiftlerin hayatlarında hoş bir anı olarak yer edinir. Kimisi sade bir organizasyonu tercih ederken, kimisi abartmayı sever. Bu biraz da maddi durumunuzla da bağıntılı gibi görünse de fazla para harcamadan da imkanlarınız dahilinde gerçekleştirmeniz mümkün. Nasıl mı? Yazımızda sizin için birbirinden farklı 4 evlenme teklifi derledik. Keyifli okumalar!

   1-Masalsı Bir Hava!

   İlk önerimiz birazcık masraflı olacak. Sakin ve yalnız kalabileceğiniz bir ortam olması şart. Sevdiğiniz kişiyi ister bir tanıdığınız aracılığı ile ister şık bir araç ile evinden aldıracaksınız. Daha önce de gittiğiniz bir mekan seçimi sürprizi son ana kadar bozmaz. İçeri adım attığında onu mumlar ile bezenmiş bir yol bekleyecek. Sadece yürüyeceği yol aydınlık olacak diğer detayları fark etmemesi için bu gerekli. O adım attıkça balonlara bağlanmış fotoğraflarınız aydınlanacak. İlk günden son günlere kadar olan özel fotoğraflarınız ona eşlik edecek. Son adımda ise siz bembeyaz minder ile bezeli, renkli tüllerin arasında, dizleriniz üstünde durmuş evlilik teklifinizi sunuyor olacaksınız. Teklifi kabul ettiğinde ilk dans ettiğiniz şarkı yükselecek ve havai fişeklerle aklını başından alacaksınız. Sonrasında şık bir kutlama yemeği ile final!

2- Sürprizler ile Dolu Macera!

   Sevdiğiniz kişiyi şaşırtmayı çok seviyorsanız bu önerimiz tam size göre. Bu teklifi normal bir günde yapmanız en doğrusu olacaktır. Öncesinde bazı hazırlıklar yapmanız gerek. Bulmacalar ve puzzle parçaları kullanacaksınız. Belirli bir rota belirleyin. Mesela ilk ipucu iş yerine giden bir çiçekte bulunsun. Notta yapması gereken talimatları ve sonraki hedefi yazacaksınız. İsteğe göre bilmece veya ikinizin bilebileceği sorularda yazabilirsiniz.

Örneğin, ilk buluştuğunuz mekan veya elini ilk tuttuğunuz semt gibi. Bunun için sevdiklerinizden de yardım almanız gerekecek. Onu türlü ufak tatlı oyunlar ile bulunduğunuz mekana kadar soruları çözerek gelmesini sağlayacaksınız. Geldiğinde son soru veya bilmecesi evlilik teklifiniz olacak. Bu macera sırasında parça toplamasını veya harf toplatarak da evlilik teklifini yapabilirsiniz. Biraz yorucu olacak ama anlatılası bir hikayeniz olacağı garanti.

3- Denizden Gelen!

   Bu teklifte ihtiyacınız olan güzel bir hava, insanların az olduğu bir kumsal, projeksiyon makinesi, perde ve bolca fotoğraflarla bezeli anılar. El ele sahil yürüyüşü sırasında dikkat dağıtması için bir tekne dolusu insanın kutlama yapmasını sağlayın. Tanıdıklarınızdan yardım almanız gerekecek. Tam o esnada kalabalık kenara çekilecek ve perde de ikinizin fotoğrafları güzel bir müzik eşliğinde akmaya başlayacak. Teknedekiler ellerindeki şişeleri denize bırakacak içlerinden bir tanesi iple bağlı olacak. Şişe sevdiğiniz kişinin ayaklarına kadar gelecek açtığında evlilik teklifinizi okuyacak. O anda çoktan diz çökmüş yüzüğü ona doğru tutmuş olacaksınız. Sonra o tekne sizi alıp farklı bir noktada baş başa yiyeceğiniz bir yemeğe götürecek.

4- Çok Sevdiğiniz Bir Filmi Canlandırın!

   Sinemada yapılan teklifler artık demode oldu. Onun yerine sevdiğiniz veya ilk gittiğiniz bir filmin sahnesini canlandırabilirsiniz. Bu tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış bir durum. Özel kıyafetler ile o güzel heyecanı hissederek teklifinizi sunabilirsiniz. Tabi metne bağlı kalarak. Doğaçlama kısmını sadece teklif aşamasında kullanmanız en güzeli olacaktır. Kazablanka, Titanic, Batı Yakası Hikayesi gibi güzel yapımlardan sahneler harika olacaktır.