Afrodizyak Aşk eÇift Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Yaşam

Çok Sevdiğinizi Göstermenin 5 Farklı Yolu!

Bazen http://www.ecift.comsevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek yetersiz gelebilir. Her anınızda ona deliler gibi aşık olduğunuzu göstermek istiyorsunuz ama bunu nasıl yapacağınızı bilemiyor musunuz? O halde ipuçlarımız imdadınıza yetişecektir. Kelimeler kifayetsiz kalır, ona bunu göstermem gerek diyenleri böyle alalım.

1- Sürprizlerle Dolu Bir Oyun!

Bu seçeneğimizde biraz uğraşmanız gerekecek. Öncelikle sevdiğiniz kişi bu tür oyunlu sürprizleri seviyorsa uygulamanız daha iyi olacaktır aksi halde boş yere onu yoracağınız için size ters tepki verebilir. Ufak notlar hazırlayarak ilk aşamayı gerçekleştiriyoruz. Önce evin içerisinde odadan odaya biraz oyalıyoruz. Bıraktığınız her not bir sonraki not için ipuçları taşıması gerekiyor. Güzergah tamamen size ait olmalı. Sadece ikinizin anlayacağı ipuçları bırakmanız onun açısından da kolay olacaktır. Mesela bulmaca çözmeyi seven biriyse klasik bulmaca soruları ile sizin için özel mekanları eşleştirebilirsiniz. Oyuna, yakın dostlarınızı da dahil edebilirsiniz. Final noktasına geldiğinde ise projeksiyonda ikinizin fotoğraflarından oluşan bir slayt, her yerde ufak mumlar ve şık bir masa ile karşılayabilirsiniz. Tabi bu planlamaları büyük titizlikle gerçekleştirmeniz gerekiyor.

2- Notlar ve Hayatını Kolaylaştırma!

”Not: Seni Seviyorum” filmindeki gibi ufak notlar ile onu mutlu edebilirsiniz. Ev yaşantınızda onu mutlu edecek detaylara özen gösterebilirsiniz. Mesela çantasına el yapımı sandviç hazırlayıp koymak, arabasına önceden yazdığınız not kağıdına bir şiir ve çiçekler bırakabilirsiniz. Bu önerimiz beyler için; işten geldiğinde pırıl pırıl bir ev ve enfes bir akşam yemeği masası sevdiğiniz kişiyi mutlu etmez mi? Belki farkında olmayabilirsiniz ama marketten onu düşünerek alacağınız favori yiyeceğini dolapta bulmak bile fazlasıyla mutlu edecektir. Sebep yok iken ona güzel aşk sözleri içeren notlar bırakmanız sevdiğinizi göstermenin en güzel yollarından bir tanesidir.

3- Hediyeler ile Gelen Mutluluk!

Sadece özel günlerde hediye almak gibi alışkanlığınız var ise bunu değiştirmeniz için harika bir yol biliyoruz. Hangi gün olduğuna bakmaksızın ona ufak hediyeler alın. İş yerine çiçek veya çikolata gönderin. Eğer elinizden geliyorsa el işi eşyalar yapın. Sevdiği kadına el örgüsü atkı hediye eden bir erkek olarak tarihte yer edinebilirsiniz! Maddi olarak kendinizi zorlamanıza gerek yok. Bir demet çiçek bile sevdiğiniz kişi için yeterli bir hediye olacaktır. Maksat hediyenin ne olduğu değil, onun anlamı.

4- Bir Randevuya Ne Dersin?

İlişkiler ilerledikçe bazı alışkanlıklar yerini rutinlere bırakıyor. Bu durum çoğu zaman negatif etkiler olarak ilişkiye zarar verebiliyor. Herhangi bir zarara uğramadan önce olası bir sıkılmaya karşı randevuya çıkabilirsiniz. Tabi ki farklı kişilerle değil. Eşiniz ile eski günlerin o enerjisini tekrar hissedebilmek adına bu eylemi gerçekleştirebilirsiniz. İlk buluştuğunuz mekan veya sizin için özel olan herhangi bir yer olabilir. O günkü bazı konuşmalarınızı yeniden canlandırabilir, pozitif enerji ile yenilenmiş hissedebilirsiniz. Aynı şekilde ufak bir tatil de size çok iyi gelecektir.

5- Bir Nota ile Dünyaları Değiştirin!

Bu seçenek biraz zaman ve uğraşı gerektiriyor. Kabiliyetiniz olsun veya olmasın bir müzik enstrümanı çalmayı öğrenmeniz gerekiyor. Gitar en olası seçenek olarak öne çıkıyor. Sevdiğiniz bir parça olabilir, onun için kaleme aldığınız sözlerden oluşan bir şarkı yapabilirsiniz. Mükemmel olmasına gerek yok. Yeteneklerinizin el verdiği ölçüde bir iş ortaya koymanız yeterli olacaktır. Niyetiniz burada ön planda olacağını unutmayın. Ona verebileceğiniz en anlamlı hediye olacaktır. Sevdiğiniz kişi için uzun süre emek vererek öğrendiğiniz müzik aletini ona çalarak şarkı söylemeniz onu mest edecektir.

Siz arzu ettikten sonra bu gibi sevginizi göstermenin yollarını çoğaltabilirsiniz. eÇift üyeleri aşkın ne denli özel bir duygu olduğunu çok iyi biliyor ve bu uğurda amansız arayışlarını sürdürüyorlar. Çünkü aşk burada başlar!