Afrodizyak Arkadaşlık Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Burçların En Sevdiği Yiyecekler Nelerdir?

Hangi burç tatlıya düşkün? Hangisi acı olmadan sofraya bile oturmaz? Peki ya çikolataya elini bile sürmeyen burcu biliyor musunuz? Sevdiğiniz kişinin burcuna göre hangi yiyecekleri sevdiğini merak ediyorsanız bu birlikte enfes yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?

Koçlar yaşadıkları her anı özel kılmayı severler. Günün her öğünü onlar için birer şölen niteliğindedir. Sabahları sucuklu yumurtalı bir kahvaltı ile onları mest edebilirsiniz. Baharatlı yiyecekler ve kırmızı ete bayılırlar. Keyif insanı oldukları için meze türü aperatifler ile akşam yemeklerini süslerseniz artı puan alırsınız. Koç burcunun favori yiyeceği deniz ürünleri. Güzel bir dilim somon, yanında karides tava ve ahtapot bacağından oluşan sıralamaya hayır diyemezler.

Burçlar arasından keyfine düşkün, para harcamayı seven burç olan Boğalar için yemeğin kalitesi oldukça önemlidir. Yaşam standartlarını yüksek tutabilmek için deli gibi çalışırlar. Çorbasız sofraya oturmazlar. Kebap türü doyurucu yemekler onlar için vazgeçilmezdir. Tabi ki sofrada salata olmazsa olmazlardandır. Atıştırmalık olarak abur cubur türü yiyecekleri de severler. Yemek onlar için bir felsefedir. Ayaküstü yemeyi sevmezler. Zamanları olmasa bile bir şekilde vakit bulup tam teşekküllü bir menü ile öğünlerini tamamlarlar.

Konuşkan, sempatik ve dışa dönük bir burç olan ikizlerin yemek konusunda sabit fikirleri yoktur. Her zaman yeni tatları denemeyi severler. İlginç yemek denemeleriniz olur ise ikizler seve seve tadım yapacaktır. En çok hamur işini severler. Börek ise favori yemekleridir. Onun dışında zeytinyağlılardan oluşan bir menü ile onların kalbini fethedebilirsiniz. Ara öğünleri ihmal ederler. Tatlı konusunda aşırı saplantılı değildirler fakat hayır da demezler. Farklı ülke mutfakları ve füzyon tatlar onların ilgi alanına girer.

Yengeçler her daim kapalı insanlardır. Özel hayat konusunda ketumdurlar. Bir yengecin ağzından şu yemeği aşırı seviyorum diye bir şey duyamazsınız. Yemek konusunda iştahları iyidir. Pek yemek ayırt etmezler. Hazmı kolay ve ev yapımı yemekler ile onları kendinize aşık edebilirsiniz. Diyet yiyecekler, salata türü hafif yemekler ve sandviç tercih ederler. Et yemeklerine hayır diyemezler fakat ev yapımı olması gerekir. Hazır yemekler ile onları kandıramazsınız.

Özgüvenin vücut bulmuş hali olan Aslan burcu için et yemeklerinin yeri her zaman ayrıdır. Eğer mantı açabiliyorsanız bir aslanın kalbini çalmanız oldukça kolaydır. Baharatlı yiyeceklere taparlar. Döner ve çiğ köfte partisi verirseniz dibinizde Aslan burcunu bulmanız içten bile değil. Sebze ile çok arası yoktur. Sakın biraz dengeli beslen diye sebze yemeye zorlamayın. Etli yemeğin içinde olursa sebzeyi tüketirler. Ayrıca aslanlar harika sofra hazırlar. En azından onlar gibi kusursuz menüler oluşturabilmeniz gerekir.

Normal hayatlarında titiz ve düzenli olan Başak burcu mensupları yemek konusunda aynı özeni asla göstermez. Tam teşekküllü bir sofrayı aramazlar. Sandviç, döner gibi kolay yenebilecek yemekleri tercih ederler. Yemek yapmayı sevmezler. Ama düzen konusundaki hassasiyetleri mutfakta işinize çok yarayabilir. Siz yemek yaptıktan sonra çok güzel temizlik yaparlar. Yorgun argın eve geldiğinizde bir tost yapıp verseniz asla itiraz etmezler. Yediklerine dikkat eden bir kesim Başak burcu ise diyet ürünleri tercih ederler.

Sanatın ve güzelliğin temsilcisi Terazi burcu yemek konusunda oldukça iyidir. Hem yemeyi severler hem de pişirmeyi. Kaliteli ürün için harcadıkları paraya asla üzülmezler. Dengeli beslenmeyi severler. Vegan olma eğilimindedirler ancak ızgarada cızırdayan ete hayır diyemezler. Koç burcu ile oturup deniz ürünleri konusunda kitap yazabilirler. Teraziler ile yemek konusunda asla zıtlaşmayın. Mutfak onlar için özel mekandır. Pişirdikleri yemeğin kıymeti bilinsin isterler.

Eğer bir mekana Akrep burcu ile gidiyorsanız lütfen seçimleri ona bırakın. Gurme seviyesinde damak tatları gelişmiş olan akrepler için yemek yemek ayrı bir sanattır. Hamur işine bayılırlar. El açması patatesli bir böreğe hayır diyemezler. Pilav pişirme konusunda usta iseniz Akrep burcunu avcunuzun içine almışsınız demektir. Elit zevkleri olan bu burç için kaliteli yemekler önemlidir. Sushi, ramen gibi uzak doğu mutfağının tatlarına da zaafları vardır.

Pozitif enerji deposu olan Yay burcunun öyle sabit tatlar konusunda bir zevki bulunmaz. Her zaman yeni tatları denemek isterler. Daha önce yemedikleri yiyecekleri tüketmek ayrı bir zevk verir. Özel soslar ise onların zayıf noktası. Bir makarnanın üstüne bile dökseniz bayılırlar. Vejetaryen yemekler ve ev yemekleri ile Yay burcunu kendinize bağlayabilirsiniz. Yerlerinde duramazlar o yüzden onlara yakışan çılgın yemekleri seçip yapmanız gerekir.

Başarı ve hırs küpü Oğlak burcu için klasik yemekler her zaman bir adım öndedir. Kuru fasulye ve yanında turşudan oluşan bir menü ile kalplerini kazanabilirsiniz. Ayrıca makarnaya bayılırlar. Basit yemekleri pek sevmezler. El oyalayan, ustalık isteyen yiyecekler onlar için özeldir. Kebap, lahmacun gibi tatları ustalarından yemeyi severler. Eğer bir Oğlak burcu ile yemeğe gideceksiniz onu en iyi kebapçıya götürdüğünüzden emin olmalısınız.

Macera denilince akla ilk gelen Kova ile devam ediyoruz. Kovalar yemek konusunda İkizler gibi dünya mutfağını severler. En bilinmedik yemek türlerini denemeyi severler. Klasik tatlar ile kovaları kandıramazsınız. Evde de farklı kültürlere ait yemekleri pişirmeyi denemeyi severler. Sushi, Pahela, Asadodur ( Arjantin yemeği), Bacalhau (Portekiz’de mezgitten yapılan bir tür yemek) gibi değişik geleneksel yemekleri öğrenmenizde fayda var. Yemek siparişi verirseniz pide yerine pizza söylerseniz mutlu olurlar.

Duygusal yönleri ile bilinen Balık burcu için yemeğin türü önemli değildir. Daha çok ortam ve ambiyans onlar için değerlidir. Sıradan bir günde bile özel detaylar isterler. Karbonhidrat aşığı balıklar için börekler, pilavlar, makarnalar öncelikli gelir. Ev yemeklerine bayılırlar. Özenle hazırlanmış her türlü yemek onlar için baş tacıdır. Ayrıca pek bilinmez ama sebze yemeklerine de bayılırlar. Isırgan otu, roka, semiz otu gibi yeşilliklere de hayır diyemezler.