Afrodizyak Arkadaşlık Aşk Güncel Kalp Çarpıntısı Şifa Niyetine Yaşam

Aşk İki Kişilik İse, Acısı Neden Tek Kişilik?

   Aşk nasıl aşırı mutluluk veren harika bir duygu ise ayrılıkta bir o kadar acı veren bir durumdur. Şunu kabul etmeliyiz ki her aşk bir gün biter. Taraflardan birinin gerek özel yaşantısı, gerek iş hayatında yaşadığı olumsuzluklar ilişkilerin sonlanmasına sebep olabilir. Aşk iki kişiyi mutlu ederken, tek kişiyi dayanılması güç acı ile baş başa bırakır.

Ayrılıklarda elbette her iki tarafta üzüntü duyuyordur fakat bir tarafın acısının daha büyük olduğu bir gerçek. Bu makalemizde aşkın neden tek kişiyi bu denli derinden yaraladığını inceleyeceğiz. Ayrılık konusuna fazla odaklanmadan ayrılık sonrası nasıl daha çabuk toparlanabileceğinize dair bazı ipuçlarını paylaşacağız.

   Hayatta en zor tecrübelerin başında sevdiğiniz birinden zamansız ayrılmak zorunda kalmanız gelir. Her şey çok güzel giderken bir sebepten ötürü ilişkinin bitmesi maalesef çok acıdır. Bu acıyı zamanla hafifletmek ve hayata devam edebilmek sizin elinizde.  Mutlaka onu çok sevdiniz ve sizin tarafında olumsuz tek bir durum bile yokken gerçekleşmesi size büyük haksızlık olarak geliyordur. Bu anlarda geçmiş ile olan bütün bağlarınızı koparmanız sizin için iyi olacaktır.

Daha sonrası hatasını anlar ve geri dönebilir türünde bir düşünce sizin vaktinizi boşa harcamanıza sebep olabilir. Onun yerine yaralarınızı sarıp, düştüğünüz yerden daha kuvvetli kalkmanız en doğrusu olacaktır. O kişi hayatına devam ederken sizin olduğunuz yerde saymanızın kimseye bir faydası bulunmamakta.

   İlk adım yeni kararlar alıp bunu uygulamakta. Mesela tarzınızı değiştirebilirsiniz. Yeni bir saç kesimi, yeni kıyafetler sizi daha ferah hissettirecektir. Ona dair ne varsa elinizde hepsini atın. Başkasına vermeyin direkt çöpe atın! İçinizdeki o kırgınlığı nefrete veya kine dönüştürmeden zamanla söndüreceksiniz.

Onu kötü hatırlamak yerine iç huzurunuzu bularak yaşattığı güzel zamanlar için teşekkür edin ve yolunuza emin adımlarla devam edin. Bunu yapmak zor gelebilir ama enerjinizi pozitif olarak saklayabilmek için negatif hiç bir duyguyu bünyenizde barındırmamanız gerekmektedir.

   Algılarınızı asla kapatmayın. Çevrenizde size yeni adayla bulmak isteyen elbet olacaktır. Yeni kişilere şans verin. İnanın çok daha iyi ve güzel insanlar sizi bekliyor olacaktır. Çevrenizde böyle birileri yoksa bile eÇift her daim yanınızda. Size uygun bir aday mutlaka vardır. Haftalık üye önerileri arasında kendinize uygun en doğru adayı seçebilirsiniz.

   Siz hayata fırsat verdikçe o da size güzelliklerini sunacaktır. Aslında yaşanılan bu olumsuz durumu pozitif bir hale getirebilirsiniz. Kendini yeniden tanıma fırsatı bulabilirsin. Yeni hobiler, yeni bir iş, tek başına çıkacağın yolculuklar. Belki de yeni bir sen için bir başlangıçtır. Sonun başlangıcı!

Hayata dair tam anlamıyla olgunlaşmanızı, daha farklı bakış açılarını sahip olmanızı sağlayabilir. Unutmayın ki bu tür zamanlarda asla yalnız değilsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınızın da desteği ile aşamayacağınız hiç bir güçlük yoktur. Önemli olan birlik içinde hayata dört elle sarılabilmekte.

Aşk ile kalın!